Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
 • Vakmanschap en expertise
 • Van ontwerp tot installatie
 • 40 winkels in heel Nederland
close
Groen toilet Groen toilet - Groen toilet Groen toilet - Groen toilet  

Inspiratie voor een groen toilet

Deins je niet terug voor een opvallende accentkleur in jouw interieur? Laat je inspireren door deze hippe toiletruimte met toiletpot in mat groen. Niks zit elkaar in de weg door de gezonde balans in kleur, vorm en textuur. Doorbreek tradities en ontdek de mogelijkheden met een groen toilet.

Toiletruimte met groen toilet

Toilet inspiratie: groene wc

Deze toiletruimte met groene wc ademt persoonlijkheid. Baden+ creëerde deze unieke stijl met de volgende elementen:

 • Groene toiletpot en wc-bril
 • Groen fontein met gouden wandkraan
 • Gouden toilet accessoires
 • Hexagon tegels
 • Betonlook tegels

We adviseren je graag over de vele mogelijkheden die er voor je toilet zijn. Breng een bezoek aan één van onze showrooms en bekijk allerlei toiletten in het echt.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Inspiratie voor een groen toilet

Groene toiletpot en groen toiletmeubel

In de toiletruimte halen een groene toiletpot en wc-bril het buitenleven naar binnen. Het hangend toilet en glooiende toiletzitting versterken de natuurlijke uitstraling. Zo vormt het groene toilet de basis van een unieke, stijlvol ingerichte toiletruimte. Met een fontein in groen trekken we de natuurlijke kleur in het toilet door. Bij deze eyecatcher zien we de natuurlijke rondingen terugkomen met een inbouwkraan en waskom. De hoekige wastafel zorgt voor een speels contrast.

Een zichtbaar sifon geeft een klassieke touch aan je toiletruimte 

Groen toilet - Groen toilet

Groen toilet met grijze tegels

De neutrale grijstint van de wand- en vloertegels bieden een fraai contrast met het groene toilet. De hexagontegels op de wand van het toilet versterken de visuele aantrekkingskracht. Hierdoor geeft de groene toiletpot nog meer een statement af. Ook de lichtgrijze tegels achter het toiletmeubel bieden een fraai podium.

Accessoires voor een groen toilet

Bij dit groene toilet met betonlook tegels ogen toilet accessoires in een standaard kleur te sober. Daarom combineren we het met een wc-rolhouder, bedieningspaneel en toiletborstelhouder in de kleur goud. Ook de toiletborstel zelf kenmerkt zich met een steel in deze luxe, glanzende kleur. Zo creëerden we een shiny effect in dit toilet met groene wc, waarbij alle highlights met elkaar in balans zijn.

Een luxe bedieningspaneel geeft de finishing touch boven jouw toilet

 

Groen toilet - Groen toilet
Groen toilet - Groen toilet
Met de een groene wc krijgt de toiletruimte de schwung die het verdient.

Betonlook hexagontegels

Met rechthoekige grijze tegels op de ene wand en betonlook hexagon tegels op aangrenzende wand creëer je een subtiel contrast in de toiletruimte. 

Ontdek meer tegeltips
Betonlook hexagontegels uit de badkamertrends van 2023

Betonlook hexagontegels

Met rechthoekige grijze tegels op de ene wand en betonlook hexagon tegels op aangrenzende wand creëer je een subtiel contrast in de toiletruimte. 

Ontdek meer tegeltips
goudkleurige inbouwkraan

Opvallende kraan

Een kraan in een glanzende finish gaat prachtig samen met betonlook tegels. Ga je voor goud of kies je een andere kleur?

Gekleurde kranen
Randloos toilet - hangende variant

Voordelen hangend toilet

Onderhoudsvriendelijk, ruimtebesparend en vooruitstrevend; ontdek wat een hangend toilet jouw te bieden heeft.

Lees blog
Groen toilet - Groen toilet voorbeeld

Een toilet met groene muur

Durf je een groene toiletpot niet aan, maar wil je jouw toilet wel helemaal in het groen hullen? Kijk dan eens naar dit toilet waarbij alle muren, de vloer en het fonteintje de kleur groen dragen. Groen staat symbool voor rust, harmonie en vernieuwing, en is daarom perfect voor een ruimte waar je even tot jezelf wilt komen. Door de muren van je toiletruimte een aardse groene tint te geven, breng je de natuur naar binnen en zorg je voor een ontspannen sfeer. 

Veelgestelde vragen over een groen toilet

 • Welke kleur wc is trendy?
  Met een mat groene toiletpot en wc-bril straalt de toiletruimte een gevoel van rust en verbondenheid uit. Combineer de groene wc met grijze tegels en goudkleurige accessoires.
 • Wat past bij een toiletruimte met groene wc?
  Betonlook tegels, goudkleurige toilet accessoires en een groen fontein passen goed bij een groen toilet. Een inbouw wandkraan, zichtbaar sifon en gouden bedieningspaneel zijn prachtige aanvullingen. Kies ook voor een wand met bijzondere vorm van tegels, bijvoorbeeld hexagon of mozaïek.
 • Binnen welke stijl past het groene toilet?
  Een groen toilet is een speelse verschijning dat uitstekend gaat met luxe en natuurlijke accenten. Het belangrijkste is de balans in de ruimte: niks mag elkaar in de weg zitten. Zo creëer je een sfeervolle toiletruimte met groene wc.
 • Hoe richt ik het toilet gezellig in?
  Vaak wordt er als eerste gedacht aan decoraties en accessoires, maar een toilet in opvallende kleur maakt de ruimte ook sfeervoller. Doe toilet inspiratie op en geef je toiletruimte wat meer schwung met bijvoorbeeld een groene wc.
Groen toilet - Veelgestelde vragen over een groen toilet en toiletruimte advies
Badkamer indelen - advies vakman

Advies inrichten toilet

Inspiratie opdoen voor de inrichting van jouw groene toilet is een leuke fase. Of het nu een aparte toiletruimte is of een toilet in de badkamer; we staan graag voor je klaar om al die inspiratie in een uniek ontwerp te gieten. Daarbij adviseren we je graag over de indeling van het toilet.

Als specialist in badkamers werken we dagelijks met tegels en sanitair. We weten dus snel welke toilet producten bij jouw stijl en begroting passen. We staan voor je klaar in onze showroom en tonen graag onze toilet opstellingen. Zoek een winkel bij jouw in de buurt en kom langs voor jouw toilet- en badkameradvies.  

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Met liefde gemaakt
Zoek winkel