Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
 • Vakmanschap en expertise
 • Van ontwerp tot installatie
 • 40 winkels in heel Nederland
close
Luxe toilet met marmer Luxe toilet met marmer - Luxe toilet met marmer Luxe toilet met marmer - Luxe toilet met marmer  

Een luxe toilet met marmer

Droom je van een luxe toilet? Marmer is onmisbaar voor een extravagant uitstraling. In de Baden+ tegelcollectie vind je schitterende marmerlook- en bijzondere mozaïektegels om het kleinste kamertje om te toveren in een luxe toiletruimte. Laat je inspireren door onze voorbeeld toiletruimte en creëer jouw luxe toiletruimte bij Baden+.

Luxe toilet met marmer - Luxe toiletruimte met marmerlook tegels

Kenmerken van een luxe toilet

Deze luxe toiletruimte hebben we samengesteld met de mooiste merken en materialen. De koperkleurige kranen zijn de echte eye catcher van dit kleinste kamertje. De uitstraling van geborsteld koper schittert te midden van de blauwe hexagon mozaïek en marmerlook tegels.

 • Marmerlook tegels
 • Koperkleurige kraan en accessoires
 • Toiletcombinatie van Geberit
 • Zwart fonteinframe van INK
 • Diepblauwe hexagon mozaïektegel
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Inspiratie voor een luxe wc

Creëer een luxe sfeer met marmer

De prachtige marmerlook tegels in deze toiletruimte geven een luxe uitstraling. Opvallend hierbij is het formaat van de tegel. Grote tegels zijn heel geschikt voor grotere oppervlakken in de badkamer, maar in een toiletruimte pakt dit niet altijd mooi uit. Daarom hebben we voor een formaat van 120 x 40 cm gekozen. Zo past de tegel over de volledige breedte en zijn de horizontale voegen gelijkmatig verdeeld. Dat geeft rust en oogt elegant.

Ook een luxe toilet? 

Breng een bezoek aan de showroom van Baden+. Hier kun je allerlei toiletten in het echt bekijken en allerlei bijpassende accessoires uitzoeken. 

Afspraak maken

Luxe toilet met marmer - Luxe toilet met marmer

Kraan met koperkleur en karakter

De luxe uitstraling heeft dit toilet te danken aan de koperkleurige fonteinkraan met bijpassend sifon en toiletrolhouder. Ze zijn afkomstig uit de serie Living Colours van Hotbath. Het materiaal bestaat hoogwaardig messing en met de look en feel van geborsteld koper. Bijzonder is de afwerking. Door de speciale finish kunnen de kleur en glans subtiel verweren bij gebruik. Het resultaat: een levendig karakter met een unieke tekening die niemand anders heeft.

Koper gecombineerd met vorstelijk blauw

De koperkleurige kraan en accessoires komen extra tot hun recht op de diepblauwe mozaïekwand. Als de koperkleurige elementen de show gestolen hebben en je voor de tweede keer kijkt, vallen de sublieme details op in het tegelwerk. De geometrische vormen van de kleine hexagon tegeltjes zorgen voor een spannend lijnenspel waar je naar wilt blijven kijken. De afwisseling in de speelse  ribbelstructuur hexagontegeltjes maken de accentwand extra bijzonder.

Bijpassende luxe drukplaat

In een ontwerp wil je alles perfect op elkaar afstemmen. De koperkleur is bij deze toiletruimte doorgevoerd tot in de kleinste details. Zelfs in de Sigma50 Geberit bedieningsplaat zie je dit kleuraccent terug. Het koperaccent schittert in de mustang leisteen plaat en geeft deze toiletruimte extra schwung.

Luxe toilet met marmer - Luxe toilet met marmer
Luxe toilet met marmer - Luxe toilet met marmer
Droom je van een luxe toilet? Marmer is onmisbaar voor een extravagante uitstraling.

Luxe wc met marmerlook tegels

Keramische marmerlook tegels zijn nauwelijks meer van echt marmer te onderscheiden. Naast de moderne witgrijze marmerlook tegels hebben we een aantal bijzondere kleuren in onze collectie. Wat dacht je van robuust zwart, klassiek groen, grijsbruin of een vleugje goud?  

Meer marmer
Luxe toilet met marmer - Collage luxe toilet 3 - Marmerlook tegels

Luxe wc met marmerlook tegels

Keramische marmerlook tegels zijn nauwelijks meer van echt marmer te onderscheiden. Naast de moderne witgrijze marmerlook tegels hebben we een aantal bijzondere kleuren in onze collectie. Wat dacht je van robuust zwart, klassiek groen, grijsbruin of een vleugje goud?  

Meer marmer
Luxe toilet met marmer - Collage luxe toilet 1 - Koperkleurige kraan

Luxe materialen

Vergeet goud. Koper is helemaal de trend in 2024. Door de koperkleur in alle accessoires terug te laten komen, creëer je eenheid en straalt jouw luxe toilet als nooit tevoren. 

Hotbath kranen
Luxe toilet met marmer - Collage luxe toilet 2 - INK frame

Prachtig fonteinframe

Het stalen plateau van INK Smart is strak en past perfect in een modern luxe toilet. Het zwart of wit gepoedercoate frame heeft een geïntegreerde handdoekdrager en kan gecombineerd worden met een onderkast voor extra opbergruimte.

Meer fonteinmeubels
Luxe toilet met marmer - Veelgestelde vragen over een luxe toilet

Veelgestelde vragen over een luxe toilet

 • Wat kost een luxe toilet?
  Een comfortabele douchewc met verlichting, een schitterende kraan, bijzondere tegels: je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt. Voor een indicatie van de kosten kijk je op 'Kosten nieuwe badkamer' of vraag één van onze badkameradviseurs om tot een realistisch kostenplaatje te komen.
 • Waar vind ik inspiratie voor een luxe toilet inrichting?
  Bij het (opnieuw) inrichten van je toilet zijn er veel keuzes te maken. Welke fontein of wc kies je bijvoorbeeld? Om je op weg te helpen geven we je 7 leuke ideeën om je toilet slim in te richten. Meer toiletinspiratie? Bekijk de tegeltrends. Of laat je inspireren door bijzondere badkamers en toiletten op Pinterest en Instagram
 • Welke tegels op een luxe toilet?
  We hebben zoveel schitterende tegels in ons tegelassortiment die jouw toilet een luxueuze uitstraling geven. Ga voor glans, een bijzondere vorm/textuur of voor natuursteen. Marmerlook tegels in een luxe toilet zijn altijd een goede keuze wat ons betreft. Marmer is populair, heeft van zichzelf al een chique uitstraling en kent veel kleurvariaties. Wat dacht je van robuust zwart, klassiek groen, grijsbruin of een vleugje goud? 

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Met liefde gemaakt
Zoek winkel