Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
 • Vakmanschap en expertise
 • Van ontwerp tot installatie
 • 40 winkels in heel Nederland
close
Toilet met Portugese tegels Toilet met Portugese tegels - Toilet met Portugese tegels Toilet met Portugese tegels - Toilet met Portugese tegels  

Toilet met Portugese tegels

Of je nu je huidige badkamer renoveert of een geheel nieuwe ruimte creëert, ons toilet met Portugese tegels biedt een uitgelezen kans om je persoonlijke stempel te drukken op een van de meest intieme ruimtes in huis. Ben je een liefhebber van traditioneel vakmanschap of modern design, in dit toilet met Portugese tegels smelten klassieke motieven en levendige kleuren harmonieus samen.

Toilet met Portugese tegels - Voorbeeld Toilet met Portugese tegels

Voorbeeld Toilet met Portugese tegels

Deze toilet met Portugese tegels is ingericht in een Mediterraanse sfeer. Dit is vooral te danken aan de mooie patroontegels die gecombineerd zijn met groene en houtlook tegels. Het matzwarte sanitair en de gouden fontein zorgen voor een stoere twist. 

 • Portugese vloertegels
 • Groene keramische en houtlook wandtegels
 • Gouden fontein met matzwarte fonteinkraan 
 • Matzwart toilet 
 • Stijlvolle accessoires 

Bekijk onze voorbeeld toiletruimte, krijg verrassende stijlideeën en creëer jouw toiletruimte bij Baden+.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Inspiratie voor een Portugese tegel-toilet

Kleurrijke Portugese tegels 

Droom je van een toilet met een Mediterraans tintje? Dan zijn Portugese tegels echte sfeermakers. De tegels zijn er in vele kleuren en motieven. Combineer de Portugese tegels zoals in deze toiletruimte met effen tegels. 

Toilet met Portugese tegels - Toilet met Portugese tegels

Portugese vloertegels combineren

Het matzwarte toilet uit de Baden+ collectie is perfect te combineren met een matzwart bedieningspaneel van Geberit. De Sigma30 heeft een moderne vormgeving en een elegant, aanraakvrij bedieningspaneel. De twee spoelvolumes hebben een waterbesparende functie en is daarom erg duurzaam. 

Gouden fonteinmeubel

Met Qisani kies je precies het fonteinmeubel in de kleur is die jij wenst. Wat dacht je van de kleur goud? Het sprankelt en zorgt voor een luxe uitstraling in het toilet. In principe kan je kiezen voor een fonteinkraan in iedere kleur, hier is gekozen voor een matzwarte kraan. Op deze manier past het mooi bij het toilet en de toiletaccessoires. 

Toilet met Portugese tegels - Toilet met Portugese tegels
Toilet met Portugese tegels - Toilet met Portugese tegels
Portugese tegels, ook wel bekend als azulejos, betoveren met hun kleurrijke patronen en rijke geschiedenis.
 

Portugese tegels

Niet alleen in de badkamer, maar ook op het toilet staan Portugese tegels erg mooi. Je kunt de vloer betegelen of kies voor een accentwand. Laat je creativiteit zien en combineer met andere tegels voor wand- en vloerbedekking voor een toilet in Mediterrane stijl.

Bekijk tegelcollectie
Toilet met Portugese tegels - Collage Mediterrane toiletruimte - tegels

Portugese tegels

Niet alleen in de badkamer, maar ook op het toilet staan Portugese tegels erg mooi. Je kunt de vloer betegelen of kies voor een accentwand. Laat je creativiteit zien en combineer met andere tegels voor wand- en vloerbedekking voor een toilet in Mediterrane stijl.

Bekijk tegelcollectie
Toilet met Portugese tegels - Collage Mediterrane toiletruimte - Opvallende kraan

Fonteinkraan

Deze fonteinkraan combineert elegantie en functionaliteit in een compact en ruimtebesparend ontwerp, waardoor het perfect is voor kleine ruimtes.

Meer kranen
Toilet met Portugese tegels - Mediterrane toiletruimte - weetjes toilet

Water besparen in het toilet

Wist je dat we 9 tot 12 liter water verbruiken bij een spoelbeurt? Tegenwoordig zijn er slimme technieken die zorgen voor waterbesparing. Wij geven je in dit blog enkele tips.

 

Lees blog
Toilet met Portugese tegels - Veelgestelde vragen over een toilet met Portugese tegels

Veelgestelde vragen over een toilet met Portugese tegels

 • Wat is een Mediterrane stijl?
  De Mediterrane stijl kenmerkt zich door de grafische prints en patronen, warme kleuren en natuurlijke materialen. De kleuren en prints kun je in diverse interieur-items terug laten komen. 
 • Waarom kiezen voor een zwart toilet?
  Een witte, porseleinen pot is de meest voor de hand liggende kleur voor je toilet, maar er zijn zoveel meer opties om je toiletruimte wat extra stijl te geven. Heb lef en kies voor zwart! Hiermee creëer je een opvallend statement.
 • Hoe maak je een toilet gezellig?
  Dat kan vrij eenvoudig, maak je toilet compleet met mooie toiletaccessoires zoals een toiletrolhouder, toiletborstel en reserverolhouder. Hang een paar fotolijstjes aan de muur of maak gebruik van plankjes waar je dit op zet. Pak uit met tegels in kleur op de vloer en muur en jouw toilet wordt het gezelligste plekje van het huis.
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Met liefde gemaakt
Zoek winkel