Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Verwarming in de badkamer - Verwarming in de badkamer
Een behaaglijk gevoel in de badkamer

Verwarming in de badkamer

Verwarming in de badkamer zorgt voor een aangename temperatuur en een behaaglijk gevoel. Dat is fijn als je uit je warme bed komt, lekker in bad wilt ontspannen of net uit de douche stapt. Er zijn verschillende mogelijkheden om de badkamer te verwarmen, zoals elektrische verwarming, vloerverwarming en een design radiator. Of helemaal prettig: een combinatie daarvan! Wil je weten wat het beste past bij jouw badkamerwensen en – ook belangrijk – bij jouw cv-ketel? Je badkamerspecialist Baden+ adviseert je graag.

Onze verwarmingscollectie
Designradiator Verwarming in de badkamer - designradiator
Vloerverwarming Verwarming in de badkamer - vloerverwarming
Spiegelverwarming Verwarming in de badkamer - spiegelverwarming
Elektrische verwarming Verwarming in de badkamer - elektrische verwarming
Advies van jouw specialist
Verwarming in de badkamer - belangrijk in het ontwerp

Hoe kan ik mijn badkamer het beste verwarmen?

Als je jouw badkamer wilt verwarmen, is het verstandig om op een aantal dingen te letten. De keuze voor de juiste verwarming is namelijk afhankelijk van tal van factoren. Natuurlijk spelen het uiterlijk van de radiator en de grootte van de badkamer een rol. Maar ook: hoe is jouw badkamer geïsoleerd? Aan welke zijde van het huis bevindt de badkamer zich? En heeft jouw badkamer ramen? Verder is de capaciteit van de cv-ketel belangrijk, al zijn er ook volop elektrische mogelijkheden zonder directe aansluiting op de centrale verwarming.

Design radiator voor de badkamer

Een design radiator is een echte blikvanger in de badkamer. Gelukkig kun je kiezen uit talloze modellen, vormen en kleuren. Zoals een strakke radiator in poederkleur met handdoekverwarmer of een fraaie klassieke blokradiator. En natuurlijk kun je ook kiezen voor een horizontale of verticale radiator. En of hij nu gemaakt is van chroom, aluminium of rvs: voor iedere badkamer beloven we een passend design.

Vloerverwarming voor de badkamer

Wie het eenmaal gevoeld heeft, weet hoe ontzettend comfortabel vloerverwarming in de badkamer is. Maar je bespaart er natuurlijk ook heel eenvoudig ruimte mee. En als je extra warmte wilt, kies je naast een radiator gewoon voor elektrische vloerverwarming. Deze verwarming kun je los van de centrale verwarming aansluiten: ideaal om ’s ochtends uitsluitend de badkamer snel op te warmen. De vloerverwarming van Magnum is een van onze favorieten.

Verwarming in de badkamer - Banner - Badkamer moodboard: [c]

Maak je eigen badkamer moodboard

Op onze website vind je de mooiste ideeën voor je badkamer. Zie je iets waar je blij van wordt? Bewaar de afbeelding op je persoonlijke moodboard. Vervolgens kun je jouw moodboard delen, printen én meenemen naar je badkamerspecialist. Verzamel je wensen en breng je droombadkamer tot leven.

LAAT JE INSPIREREN

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Verwarming in de badkamer - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
Waardering van onze klanten
Verwarming in de badkamer - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties