Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
V&B Excellence tegelcollecties
V&B Excellence tegelcollecties - V&B Excellence tegelcollecties
Bijzonder fraai en uitstekende kwaliteit

Villeroy & Boch Excellence tegelcollecties

De Excellence tegelcollecties onderscheiden zich door de uitstekende kwaliteit en prachtige afwerking. Om de tegels exclusief te houden zijn deze collecties van Villeroy & Boch alleen verkrijgbaar bij de beste badkamerspeciaalzaken, waaronder Baden+. We laten je graag een aantal bijzonder fraaie Excellence tegelcollecties zien.

V&B Excellence tegelcollecties - 1. V&B Halston wand- en vloertegels

Villeroy & Boch Halston wand- en vloertegels

De Halston tegels combineren de natuurlijke uitstraling van hout met het onderhoudsgemak en krasbestendigheid van keramiek. Halston tegels van Villeroy & Boch zijn dan ook te verkrijgen in typische parketformaten. Ze hebben antieke kleurcombinaties en de uitstraling van oude planken.  De vloer voelt zijdezacht dankzij de innovatieve oppervlakteveredeling velvetYwood. Tip: leg de Halston vloertegels in een visgraatmotief voor een trendy, sfeervol effect.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat je inspireren.

Villeroy & Boch Cádiz wand- en vloertegels

De Cádiz wandtegels komen in poederachtig zachte krijttinten, van grijs tot zandkleur. Deze geven de badkamer een lichte en natuurlijke charme. Ook de Vilbostone Porcellanato vloertegels hebben een authentieke uitstraling. Elke tegel heeft zijn eigen print, waardoor een volledige vloer telkens een eigen karakter krijgt.

V&B Excellence tegelcollecties - 2. V&B Cadiz wand- en vloertegels
V&B Excellence tegelcollecties - 2. V&B Cadiz wand- en vloertegels

Verkrijgbaar in diverse maten

De tegels zijn voor wand en vloer in verschillende formaten te verkrijgen. Van 60 x 60 cm tot een klein formaat van 5 x 10 cm. Maar ook in stroken van 30 x 60 cm. Zo kun je verschillende formaten combineren tot een interessante mix. Ideaal voor de badkamer, maar ook de keuken of woonvloer.

Meer Villeroy & Boch Excellence tegels
Villeroy & Boch - Excellence tegelcollectie - urban tones
Villeroy & Boch - Excellence tegelcollectie - grey
Villeroy & Boch - Excellence tegelcollecties - woonkamer
Villeroy & Boch - Excellence tegelcollectie - urban tones - wand

Villeroy & Boch Spotlight tegels

De tegelserie Spotlight biedt interessante formaten en combinatiemogelijkheden. De tegels zijn leverbaar in matte en glanzende tegels van groot tot klein formaat (80 x 80 cm, 40 x 80 cm, 30 x 60 cm en in kleinere formaten van 2,5 x 15 cm en 5 x 5 cm). Door de Villeroy & Boch tegels af te wisselen ontstaat er een mooi, harmonisch spel van tegelvoegen. Bovendien kun je de matte en glanzende oppervlakken spannend combineren.

Urbantones wand- en vloertegels

De kleuren van de Urbantones tegels doen denken aan krijt- en kalkrotsen aan de kusten van de Noordzee en Oostzee: van zachte beige- tot warme grijstinten. Rustig en elegant. Verkrijgbaar in zes formaten plus een mozaïek. Interessant in deze collectie zijn de minimalistische wandtegels met het formaat 10 x 30 cm voor een brick-design. Hiermee creëer je een ambachtelijk elegante baksteenlook, zoals die bekend is van loftwoningen.

Villeroy & Boch tegels COLLECTIE
V&B Excellence tegelcollecties - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
Waardering van onze klanten
V&B Excellence tegelcollecties - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties