Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
V&B Nature tegelcollecties
V&B Nature tegelcollecties - V&B Nature tegelcollecties
Natuurlijke uitstraling, authentiek en levensecht

Villeroy & Boch Nature tegelcollecties

Onder de naam Nature heeft Villeroy & Boch een reeks tegelcollecties uitgebracht die zich kenmerken door een natuurlijke, verfijnde uitstraling. Deze tegelcollecties zijn: Marmochic, Tucson, Natural Blend, Bach Home, Hudson en Melrose. Elke tegel heeft door zijn tekening een eigen natuurlijke uitstraling, authentiek en levensecht. Deze collecties sluiten dan ook helemaal aan bij de trend om in de badkamer een natuurlijke sfeer te creëren. We lichten een aantal tegelseries voor je uit.

V&B Nature tegelcollecties - 1. V&B Marmochic tegels

Marmochic tegels van Villeroy & Boch

De tegels uit de Marmochic serie van Villeroy & Boch geven een vloer of wand de look van de meest kostbare marmeren vloeren. Je kent ze wel van de historische Venetiaanse pallazzo’s, maar nu in een moderne stijl. De authentiek ogende tegels zijn geïnspireerd op drie verschillende soorten marmer: essential white is gemaakt naar het voorbeeld van wit Calacatta Gold marmer. Dark illusion is gebaseerd op Grigio Collemandina marmer en geven een zeer elegante uitstraling en de kleur Deep Pearl is behaaglijk warm met een glans van glinsterende parels.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie.

Villeroy & Boch Natural Blend tegels

De mix van kleuren en structuren van de Natural Blend tegels is een prachtige afspiegeling van de natuur. Geschikt voor zowel de moderne als de klassieke badkamer. Kies je voor de rustige kleuren stone white of golden sand? Of voor de levendige kleuren, zoals sunny cliff, stone grey en de burned rock?

V&B Nature tegelcollecties - 2. V&B Natural Blend tegels
V&B Nature tegelcollecties - 2. V&B Natural Blend tegels

Diverse tegelformaten

Met de verschillende formaten is er hartstikke veel mogelijk, voor kleine en grote badkamers. De wandtegels zijn verkrijgbaar in 40 x 120 cm en 30 x 60 cm. De vloertegels zijn verkrijgbaar in vier formaten: 30 x 60 cm, 60 x 60 cm, 30 x 120 cm en 60 x 120 cm.

Tip: kies voor XXL-tegels in de douche. Met een minimaal aantal voegen ogen deze groter en zijn ze makkelijk schoon te maken. 

Villeroy & Boch Nature tegels
Villeroy & Boch - Nature tegelcollectie - Natural Blend vloertegels
Villeroy & Boch - Nature tegelcollectie - Marmochic vloertegels
Villeroy & Boch - Nature tegelcollectie - Back Home badkamertegels
Villeroy & Boch - Nature tegelcollectie - Hudson Optima

Villeroy & Boch tegels in de badkamer

Kies je voor tegels van Villeroy & Boch voor je nieuwe badkamer, dan kies je voor kwaliteit. Veel tegels uit de Villeroy & Boch series zijn natuurlijke tegels. Dat wil zeggen; tegels met een natuurlijke uitstraling. En door gebruik van de nieuwste productietechnieken is elke tegel uniek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Baden+.

Villeroy & Boch natuurlijke tegels

Tegels in de badkamer zijn erg bepalend voor de uitstraling van de ruimte. Houd je van een natuurlijke look and feel? Villeroy & Boch heeft speciaal hiervoor de Nature tegelcollecties ontworpen. Elke serie is gebaseerd op een ander element uit de natuur; marmer, steen, zand en de verschillende kleuren die je tegen komt in de natuur. Met deze tegelseries maak je altijd iets unieks.

Villeroy & Boch tegels COLLECTIE
V&B Nature tegelcollecties - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
Waardering van onze klanten
V&B Nature tegelcollecties - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties