Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Wastafel voor de kleine badkamer Wastafel kleine badkamer - Wastafel kleine badkamer Wastafel kleine badkamer - Wastafel kleine badkamer  

Wastafel mét badkamermeubel? Geen probleem!

Een mooie wastafel voor de kleine badkamer uitzoeken lijkt een lastige opgave. Want die beperkte afmetingen gaan vast ten koste van de stijl en het gebruiksgemak, toch? Niets is minder waar! Ook voor de kleine badkamer hebben we bij Baden+‘s-Hertogenbosch een ruime keuze in wastafels. Daar zitten zelfs dubbele wastafels bij. Bij een wastafel hoort natuurlijk ook een stijlvol en praktisch badkamermeubel. Hoe klein je badkamer ook is: daag ons maar uit! We adviseren je graag.

Advies van jouw specialist

Wastafel in kleine kamer met stalen frame

Wastafel in de kleine badkamer

In een kleine badkamer kunnen zachte, ronde vormen de ruimte optisch vergroten. Denk bijvoorbeeld aan een wastafel met afgeronde hoeken. Kies daarnaast voor producten uit dezelfde serie. Dat geeft namelijk rust. Zorg er bovendien voor dat je voldoende opbergruimte hebt. Want hoe minder spullen er door de ruimte ‘slingeren’, des te ruimer je badkamer lijkt. En zoals gezegd: bij Baden+‘s-Hertogenbosch hebben we ook voor de kleinere badkamer tal van slimme opbergmogelijkheden. Denk dus niet te snel dat je daar geen ruimte voor hebt!

Wil je een persoonlijk advies over wastafels in een kleine badkamer? Maak dan een afspraak met jouw badkamerspecialist Baden+‘s-Hertogenbosch.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

WEINIG RUIMTE? DAAG ONS MAAR UIT!

Ondiepe wastafels in de kleine badkamer

De meeste wastafels hebben een diepte vanaf 45 cm. Speciaal voor de kleinere badkamer zijn er echter ook minder diepe wastafels, van 40 cm. Die paar centimeters maken vaak net het verschil! En stijlvol zijn deze wastafels ook. Kijk maar eens naar de slanke, strakke lijnen van Duravit ME by Starck: klein, maar fijn. Of naar de modellen van Geberit. Deze hebben ook producten voor de kleine badkamer. Geberit Renova Compact is er zelfs voor de állerkleinste badkamer. En ook Ink heeft al met je meegedacht. Neem de Ink collecties: Unit en Dock. Die hebben ook badkamermeubelen met een diepte van 40 cm. Daardoor houd je genoeg bewegingsvrijheid over! 

Wastafel kleine badkamer ondiepe wasbak en kast

Wastafel voor de kleine badkamer kiezen

Naast het formaat van de wastafels zijn er nog andere dingen waar je op moet letten. Heb je bijvoorbeeld wél ruimte in de breedte? Kies dan voor een breder model of voor een dubbele wastafel. Ook hier zeggen we weer: zeg niet te snel dat het niet past! Bij Baden+‘s-Hertogenbosch zijn we immers zeer creatief in onze badkamerontwerpen! Ook laten we je graag de verschillende vormen en uitvoeringen zien. Zo kun je kiezen tussen een wastafel met opbouwkraan of eentje met inbouwkraan. En heb je al een materiaalkeuze gemaakt? Wordt het keramiek, natuursteen, mineraalmarmer of… het super gladde Solid Surface met mooie matte uitstraling? We vertellen je er graag alles over.

Goed om te weten: ook waskommen en vierkante wasbakken zijn er in kleinere uitvoeringen.

Wastafel kleine badkamer met goudkleurige elementen
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Wastafel kleine badkamer tijdloze uitstraling
Die paar centimeters maken vaak net het verschil

ME By Starck

Wat dacht je van dit mooie badkamermeubel speciaal voor de kleine badkamer? De producten uit de ME By Starck collectie van Duravit hebben een uniek ontwerp en sluiten aan bij iedere levensstijl.

Meer Duravit
Wastafel in kleine badkamer van Me by Starck

ME By Starck

Wat dacht je van dit mooie badkamermeubel speciaal voor de kleine badkamer? De producten uit de ME By Starck collectie van Duravit hebben een uniek ontwerp en sluiten aan bij iedere levensstijl.

Meer Duravit
Wastafel in kleine badkamer - bad met afgeschuinde hoek

Bad kleine badkamer

Denk je dat een bad niet past in een kleine badkamer? Toch is het mogelijk. In dit blog vertellen wij je er alles over.

Lees meer
Wastafel in kleine badkamer - inbouwnis van Looox

Ruimtebesparing

Wanneer je een kleine badkamer hebt, is een handige indeling een must. Met deze inbouwnis van Looox berg je de wcborstelhouder en wc-rollen netjes in de wand op. Dat is nog eens op een mooie manier ruimte besparen!

Meer Looox
Wastafel kleine badkamer - Sfeerbanner-licht

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Met liefde gemaakt
Zoek winkel