Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Lees het stappenplan - Lees het stappenplan

Welke badkamer past bij jou?

Je badkamer weerspiegelt wie je bent. Toch kan het lastig zijn om te bepalen hoe je jouw persoonlijkheid
omzet in een plek waar je optimaal geniet. Met dit stappenplan ontdek je in 4 stappen welk type badkamer bij jou past. Is dat een natuurlijke, luxe, moderne, veilige of familie badkamer? 

Het fijne van het stappenplan is dat je bij jouw type ook persoonlijke tips en inspiratie krijgt om mee aan de slag te gaanLoop de stappen door, kom erachter welke badkamer bij je past en kies via het overzicht jouw type. Vervolgens kun je voorbeeldbadkamers bekijken, een inspirerend blog lezen, aan de slag gaan met een 3D-ontwerp en binnenkijken bij een droombadkamer in jouw stijl. 

Stap 1: Welke stijl spreekt je aan?

Het is goed om jezelf af te vragen welke stijl je graag terugziet in je nieuwe badkamer. Dat kun je doen door afbeeldingen die je aanspreken op een moodboard te verzamelen of te kijken naar naar de uitstraling van de rest van je woning. Word je blij van natuurlijke producten en materialen, zoals een houten badkamermeubel? Of spreekt een minimalistische en moderne stijl jou meer aan? 

Lees het stappenplan - Stap 1 en 2
Lees het stappenplan - Stap 1 en 2

Stap 2: Met wie deel je de badkamer? 

Naast de stijl is ook het gebruik bepalend voor jouw badkamertype. Zet voor jezelf op een rijtje met wie je de badkamer deelt en hoe intensief de badkamer gebruikt wordt. Als je de badkamer deelt met het hele gezin, is het bijvoorbeeld handig om de douche achter een wand te plaatsen. Zo kun je in alle privacy tegelijk de badkamer gebruiken. Is de badkamer juist een plek om even alleen te zijn? Dan is een fijn bad al genoeg om te ontspannen.

Schrijf voor elk gezinslid op wat niet mag ontbreken en kom erachter welk badkamertype daar het beste bij aansluit.

Stap 3: Dagelijks gebruik 

Je stijl en het aantal gebruikers is bepaald! Nu is het tijd om erachter te komen wat je het liefst doet in de badkamer. Speelt veiligheid voor jou een rol en wil je onbezorgd douchen? Dan is een comfort badkamer met stijlvol zitje een uitkomst. Wil je genieten van de laatste gadgets, zoals een douchewc of infraroodpaneel? Dan is een moderne badkamer iets voor jou. Voor ontspanning en wellness kun je kijken naar de luxe of natuurlijke badkamers.

Lees het stappenplan - Stap 3 en 4
Lees het stappenplan - Stap 3 en 4

Stap 4: Onmisbaar voor jouw badkamer 

Iedereen heeft wel iets wat echt niet mag ontbreken in de badkamer. Voor de een is dat praktische opbergruimte voor alle badkamerproducten en de ander kan niet zonder een verfrissende douche. Schrijf voor elk gezinslid op wat niet mag ontbreken en kom erachter welk badkamertype daar het beste bij aansluit. Zo geniet je straks in een badkamer die past bij je stijl, gezinssituatie én gebruik. 

Lees het stappenplan - Kies jouw badkamertype

Kies jouw badkamertype

Ben je erachter in welk type badkamer jij optimaal geniet? Kies jouw badkamertype op de overzichtspagina en krijg volop inspiratie! Voorbeeldbadkamers in jouw stijl, een inspirerend blog, binnenkijken bij een droombadkamer en zelf aan de slag  met een 3D-ontwerp!

GA NAAR DE OVERZICHTSPAGINA

Lees het stappenplan - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
Waardering van onze klanten
Lees het stappenplan - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties