Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Innovatief en modern - Innovatief en modern

Moderne designbadkamer? Dit moet je weten

Rustige kleuren, strakke designs en innovaties. Zijn dit woorden die jouw stijl het beste omschrijven? Dan kom je helemaal tot rust in een moderne badkamer. Op deze website kun je volop inspiratie opdoen voor je eigen moderne designbadkamer. Kijk eens naar onze voorbeeldbadkamers, lees een blog over de meest verbluffende badkamerinnovaties, verwerk je ideeën in een 3D-ontwerp of kijk binnen bij een badkamer vol gadgets!

Innovatief en modern - Voorbeeld moderne badkamers

Design en techniek maken deze badkamers bijzonder 

In een moderne badkamer is er alle rust en ruimte voor ontspanning. Baden+ heeft twee complete moderne badkamers samengesteld, die zich onderscheiden in design en techniek. Kies je voor een moderne badkamer met trendy tegels, zwarte kranen en ingenieuze glaswand? Of gaat jouw hart sneller kloppen van een betonlook badkamer met moderne accessoires en ruimtebesparende oplossingen?

BEKIJK MODERNE BADKAMERS

7 indelingstips voor je 
moderne badkamer 

Een moderne badkamer bestaat niet alleen uit eigentijdse producten. De inrichting van de ruimte, kleur- en materiaalkeuze en de nieuwste innovaties spelen ook een belangrijke rol. Lees hier hoe je een moderne, innovatieve badkamer slim inricht.

LEES NU HET BLOG

Innovatief en modern - Blog: designtoppers
Innovatief en modern - moderne badkamer ontwerpen

Zelf aan de slag met een ontwerp

Na het bekijken van onze voorbeeldbadkamers en tips heb je misschien al een beeld bij jouw ideale moderne badkamer. Met onze 3D-ontwerptool kun je jouw ideeën visualiseren in een 3D-ontwerp. Natuurlijk gaat onze badkamerspecialist ook graag aan de slag met een persoonlijk badkamerontwerp. Maak hiervoor een vrijblijvende afspraak. 

START MET ONTWERPEN

Kijk hoe anderen het doen

Niets is leuker dan zien hoe een 3D-ontwerp verandert in een echte droombadkamer! In deze video kijk je binnen bij de moderne badkamer van Familie Valk. Deze badkamer is vooral bijzonder door de technische snufjes. Van een bad die je met een app bedient tot een luxe infraroodpaneel. Benieuwd naar het hele verhaal? Klik dan snel verder.

LEES HET HELE VERHAAL

Innovatief en modern - Banner - Zoek een winkel

Jouw moderne designbadkamer is zo dichtbij

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer met een modern design en de nieuwste innovaties? Kom dan langs bij een van onze winkels. Met ruim 40 vestigingen vind je altijd een Baden+ winkel bij jou in de buurt.
 

Innovatief en modern - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van het RIVM.
 

Innovatief en modern - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
Waardering van onze klanten
Innovatief en modern - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties