Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Puur en natuurlijk - Puur en natuurlijk

Natuurlijke badkamer inrichten? Dit moet je weten

In een natuurlijke badkamer kom je helemaal tot rust. Een douche die voelt als een zomerse regenbui, grote planten en natuurlijke materialen. Puur genieten zoals de natuur dat bedoeld heeft. Op deze pagina geven we je volop ideeën voor jouw natuurlijke badkamer. Bekijk onze voorbeeldbadkamers, lees een blog over de perfecte indeling, verwerk je ideeën in een 3D-ontwerp en kijk binnen bij een droombadkamer!

Puur en natuurlijk - Voorbeeld natuurlijke badkamers

In deze badkamers kom je
helemaal tot rust 

Een warme badkamer met pure materialen geeft meteen de rust die je nodig hebt. Baden+ heeft vier complete badkamers samengesteld met natuurlijke elementen en een slimme indeling. Een Scandinavische badkamer met vrijstaand bad, een duurzame badkamer met teakhout en natuursteen, een houtlook badkamer met veel opbergruimte en ten slotte: een karakteristieke badkamer met natuurlijke materialen. 

BEKIJK NATUURLIJKE BADKAMERS

7 tips voor een perfect 
ingedeelde natuurlijke badkamer

Heb je de keuze gemaakt voor een natuurlijke badkamer? Dan is het fijn om te weten welke producten en materialen niet mogen ontbreken. In dit blog krijg je 7 handige tips voor de perfecte indeling. Van een duurzame regendouche tot tropische planten die zich helemaal thuis voelen in een vochtige badkamer. Ontdek het nu!

LEES NU HET BLOG

Puur en natuurlijk - Blog: 7 tips voor een natuurlijke badkamer
Puur en natuurlijk - Natuurlijke badkamer ontwerpen

Zelf aan de slag met een ontwerp

Na het bekijken van de voorbeeldbadkamers en de tips heb je misschien al een beeld bij jouw natuurlijke droombadkamer. Al je ideëen kun je visualiseren in een 3D ontwerp. Vul de afmetingen van je badkamer in, kies jouw favoriete producten en binnen no-time ontstaat jouw natuurlijke badkamer. Natuurlijk helpt onze badkamerspecialist je ook graag met een persoonlijk ontwerp. Maak hiervoor een vrijblijvende afspraak.

START MET ONTWERPEN

Kijk hoe anderen het doen

Niets is leuker dan zien hoe een 3D-ontwerp verandert in een echte droombadkamer! In deze video kijk je binnen bij de natuurlijke badkamer van Familie van der Beek. "We vielen meteen voor die warme houtkleur. Het heeft iets koloniaals en past perfect bij de historische stijl van het huis." Benieuwd naar het hele verhaal? Klik dan snel verder.

LEES HET HELE VERHAAL

 

Puur en natuurlijk - Banner - Bekijk collectie

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Puur en natuurlijk - Banner - Zoek een winkel

Jouw natuurlijke badkamer is zo dichtbij

Ben je op zoek naar een natuurlijke badkamer waar je helemaal tot rust komt? Kom dan langs bij een van onze winkels. Met ruim 40 vestigingen is er altijd een Baden+ winkel bij jou in de buurt.
 

Puur en natuurlijk - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
Waardering van onze klanten
Puur en natuurlijk - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties