Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Xenz kranen - Xenz kranen
Stijlvolle kranen voor in de badkamer

Xenz kranen

De kraan is het meest gebruikte voorwerp in de badkamer. Daarbij is een kraan ook een belangrijke bepaler voor de sfeer en uitstraling van je badkamer. Met Xenz heb je keuze uit de meest uitgebreide kranencollectie ooit. Allemaal volledig afgestemd op de baden-collectie van Xenz, zodat alles bij elkaar past. 

Xenz kranen - 1. Xenz kranen

Strakke lijnen en tijdloos design

Het kranenprogramma van Xenz kenmerkt zich door haar strakke lijnen met een tijdloos design. Een belangrijk deel van het programma beschikt over een cold-start functie. Hierdoor begint de kraan met koud water in plaats van gemengd lauw water. De meeste kranen zijn leverbaar in chroom, matwit en rvs, maar ook zeker in de populaire kleur matzwart.  

Wastafelkraan

Het is erg belangrijk om de wastafelkraan te kiezen die helemaal bij je wensen past. Daarom biedt Xenz maar liefst 8 verschillende lijnen kranen. Elke lijn heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken. De Duero kranenserie kenmerkt zich door haar ronde, strakke lijnen met een tijdloos design. De Aragon kranen hebben een uitgesproken uitstraling, strak en vierkant, maar niet hoekig. Elke kranenserie biedt oplossingen voor inbouw of opbouw. 

Xenz kranen - 2. Xenz wastafelkraan + doucheset
Xenz kranen - 2. Xenz wastafelkraan + doucheset

Passende doucheset

Om in een badkamer een complete uitstraling te creëren is het mooi om uit 1 kranenserie te kiezen. Je heeft dan een wastafelkraan, een badkraan en een doucheset uit dezelfde serie. In elke serie kun je daarom uit diverse doucheoplossingen kiezen, bijvoorbeeld een opbouw doucheset met een handdouche aan de glijstang bevestigd of een inbouw doucheset waarbij de hoofddouche, de thermostaat en de handdouche losse elementen zijn. 

Xenz kranen - 4. Garantie

Garantie

Op Xenz kranen wordt 5 jaar volledige fabrieksgarantie gegeven. Voor gebruik van kranen adviseren we de leidingen goed door te spoelen. Daarnaast is het verstandig om na ieder gebruik de kranen goed droog te maken met een zachte doek. Woon je in een gebied met hard water? Een waterontharder is dan een goede optie. Hierdoor krijg je minder kalkaanslag op je kranen en blijven ze langer mooi! 

XENZ COLLECTIE
Xenz kranen - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
27-06-2020
Waardering van onze klanten De loodgieter en tegelzetter zijn echt vakmensen met liefde voor het werk.
Xenz kranen - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties