Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Baden+ badkamer inspiratieboek - Baden+ badkamer inspiratieboek

Baden+ badkamer inspiratieboek

Gratis voor u cadeau: het Baden+ badkamer lookbook. Haal hem op bij uw Baden+ badkamerspecialist. Het lookbook staat boordevol ideeën, slimme tips en leuke badkamertrends. Het helpt u op weg om uw ideale ontwerp voor uw badkamer te bepalen. Lees alles over de nieuwe trends: kranen in alle kleuren waaronder zwart, tegels met een hout- of betonlook, prachtige combinaties in kleuren en materialen en nog veel meer.

Kijk binnen bij andere mensen en zie welke keuzes zij hebben gemaakt om tot hun droombadkamer te komen. Een nieuwe badkamer is een investering voor jaren. Neem dus vooral rustig de tijd om informatie te verzamelen. Blader door ons lookbook en zet uw wensen op een rijtje. Als badkamerspecialist met jarenlange ervaring helpen we u graag op weg om al uw vragen omtrent uw badkamer te beantwoorden.

Het badkamerboek is gratis af te halen bij Baden+

 

 

Deel dit artikel
Baden+ badkamer inspiratieboek - Reviewblok
Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
15-11-2018
Waardering van onze klanten Wij houden van duidelijkheid. Zowel de voorlichting, het ontwerp, de uitvoering en de nazorg waren dik voor elkaar. En als er vertrouwen is, dan is voor ons het het ijs gebroken. Vertrouwen was er al direct tijdens ons eerste gesprek. Het zijn ingrediënten voor een prachtig eindresultaat. En dat eindresultaat mag er zijn!
Baden+ badkamer inspiratieboek - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties