Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Inspiratie: zwart in de badkamer - Inspiratie: zwart in de badkamer

Inspiratie: zwart in de badkamer

De trend van nu is zwart! Ook in de badkamer zijn er steeds meer producten in deze trendkleur verkrijgbaar. Zwart geeft een industriële, stoere look aan de badkamer. Zeker als je zwarte kranen combineert met bijvoorbeeld een wastafel of tegel in een contrasterende kleur, zoals wit of marmer. Benieuwd naar de mogelijkheden? In deze blog vertellen we u er alles over!

Trendy badkamermeubel met zwarte kraan

De meeste badkamermeubels zijn geheel naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan trendy kleuren of natuurlijke structuren. Het is zelfs mogelijk een badkamermeubel helemaal op maat te laten maken! In een kleine badkamer kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Bruynzeel Miko in combinatie met een zwarte Hotbath Cobber kraan. Is een zwarte kraan iets te gewaagd voor u? De Hotbath Cobber kranenserie is verkrijgbaar in maar liefst 12 kleuren.

  Inspiratie: zwart in de badkamer - 1. Inspiratie: zwart in de badkamer
  Inspiratie: zwart in de badkamer - 1. Inspiratie: zwart in de badkamer

Comfortabel douchen

De trendkleur zwart komt zelfs terug in de douche. Zo is het mogelijk om een Sunshower in de kleur zwart te laten installeren. Sunshower is een infraroodlamp die verkrijgbaar is als opbouw of inbouwvariant. De Sunshower maakt vastzittende spieren los en de UV-stralen zorgen ervoor dat uw lichaam vitamine D aanmaakt.

  Inspiratie: zwart in de badkamer - 2. Comfortabel douchen
  Inspiratie: zwart in de badkamer - 2. Comfortabel douchen

Er zijn meer mogelijkheden voor een industriële look in uw doucheruimte. Zo heeft HSK een douchecabine ontwikkeld met zwarte profielen. De zwarte elementen van de Atelier Plan Pur zijn subtiel, waardoor deze douchewand een tijdloos karakter heeft. Het water in de douchecabine kan worden afgevoerd door een Easy Drain douchegoot. Een douchegoot van Easy Drain kan geleverd worden zwart, rvs of in dezelfde kleur als uw vloertegels.

Zwart geeft een industriële, stoere look aan de badkamer.

Hypermoderne radiator

Hoe fijn is het om uzelf in een warme handdoek te wikkelen na een verfrissende douche in uw trendy douchecabine? De Vasco Oni radiator met twee elegante uitsparingen biedt de ruimte voor het opwarmen van twee handdoeken. De radiator is flinterdun en kan strak tegen de wand geplaatst worden.

  Inspiratie: zwart in de badkamer - 3. Hypermoderne radiator
  Inspiratie: zwart in de badkamer - 3. Hypermoderne radiator

Verlichting in de badkamer

Verlichting bepaalt de gehele uitstraling in uw badkamer. Naast basisverlichting, zoals dimbare spotjes, zijn de zwarte lampjes van LoooX een leuke toevoeging in uw badkamer. Hang ze bijvoorbeeld bij uw badkamermeubel voor een sfeervolle, industriële look.

Deel dit artikel
  Inspiratie: zwart in de badkamer - Banner - Badkamerboek

Een cadeautje, het Baden+ Lookbook!

Boordevol badkamerinspiratie met binnenkijkers, moodboards en heel veel productinformatie. Haal dit prachtige 130-pagina tellende badkamerboek gratis op bij uw Baden+ specialist.

Direct contact opnemen  
Inspiratie: zwart in de badkamer - Reviewblok
Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
09-12-2018
Waardering van onze klanten Goede timing, de badkamer was binnen de afgesproken tijd klaar. Er is heel netjes gewerkt. Communicatie verliep heel goed. Zeer klantvriendelijk.
Inspiratie: zwart in de badkamer - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties