Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Scandinavische woonstijl in de badkamer - Scandinavische woonstijl in de badkamer

Scandinavische woonstijl in de badkamer

Als ze ergens goed zijn in het stijlen met een minimalistische sfeer, dan is het wel bij onze Noorderburen. Een Scandinavische woonstijl is dan ook erg populair in interieurland. Een Scandinavisch interieur kenmerkt zich door natuurlijke materialen, lichte tinten en strakke lijnen. In deze blog laten we zien hoe u met de juiste materialen kunt genieten van een badkamer in Scandinavische stijl.

Tegels in een natuurlijke sfeer

Scandinavische landen hebben een prachtige natuur. Kleurrijke bossen, woeste rivieren en prachtige Fjorden. Niet zo gek dat een Scandinavische stijl zich kenmerkt door natuurlijke materialen. Ook in de badkamer legt u een natuurlijke basis op de wand en vloer. Hout is niet altijd geschikt voor een natte ruimte, maar houtlook tegels wel! Deze zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden.

  Scandinavische woonstijl in de badkamer - 1. Tegels in natuurlijke sfeer/Minimalistisch en ruimtelijk
  Scandinavische woonstijl in de badkamer - 1. Tegels in natuurlijke sfeer/Minimalistisch en ruimtelijk

Minimalistisch en ruimtelijk

Ruimtelijkheid is kenmerkend voor een Scandinavische sfeer. Plaats niet te veel meubels en accessoires in uw badkamer, zodat het geheel rustig blijft. Het Get Up badkamermeubel van Primabad heeft een natuurlijk, minimalistisch ontwerp en biedt veel opberggemak. Ook kunt u een aantal planken aan de wand plaatsen en daar uw mooiste accessoires tentoonstellen. Of wat dacht u van ruimtebesparende nisjes in de muur?

Zen in de Scandinavische badkamer

De badkamer is de ultieme plek om te ontspannen. Een fijne temperatuur in de badkamer is dan ook een must. Instamat heeft minimalistische designradiatoren die zich helemaal thuis voelen in een Scandinavisch interieur. Neem bijvoorbeeld de Volata. Deze designradiator in strak vormgegeven en is gemaakt van een gladde aluminiumplaat. Om het spagevoel compleet te maken kunt u een Sunshower in uw douchecabine laten installeren. Deze verwarmt uw lichaam en zorgt voor een zonnig humeur.

  Scandinavische woonstijl in de badkamer - 2. Zen / Lichte accessoires
  Scandinavische woonstijl in de badkamer - 2. Zen / Lichte accessoires

Lichte accessoires maken uw Scandinavische woonstijl compleet

Zeker in de winter zijn het aantal lichturen in Scandinavië beperkt. Met grote ramen en zachte tinten brengen ze licht in het interieur. Kies voor meubels en accessoires in wit en zachte pastelkleuren om de Scandinavische look te evenaren. In het Mix & Match assortiment van Baden+ vindt u prachtige accessoires in lichte tinten en natuurlijke materialen. Zo maakt u de Scandinavische badkamer compleet.

Deel dit artikel
  Scandinavische woonstijl in de badkamer - Banner - Badkamerboek

Een cadeautje, het Baden+ Lookbook!

Boordevol badkamerinspiratie met binnenkijkers, moodboards en heel veel productinformatie. Haal dit prachtige 130-pagina tellende badkamerboek gratis op bij uw Baden+ specialist.

Direct contact opnemen  
Scandinavische woonstijl in de badkamer - Reviewblok
Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
09-12-2018
Waardering van onze klanten Goede timing, de badkamer was binnen de afgesproken tijd klaar. Er is heel netjes gewerkt. Communicatie verliep heel goed. Zeer klantvriendelijk.
Scandinavische woonstijl in de badkamer - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties