Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Klantbeoordelingen

 1234567 ....   4142 
Wij scoren een9.3op 411 reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.3
Offerte
8.7
Medewerkers
9.4
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.5
Nazorg
9.1
Review door: Anne Louise BarbiërGeplaatst op: 13-12-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vanaf het eerste contact in de showroom van Schasfoort te Denekamp tot en met de laatste klus die in mijn badkamer moest worden geklaard ben ik zeer positief. Enkele dagen hierna kwam Niels bij mij thuis om een en ander in de badkamer op te meten en mij van advies te dienen over een te plaatsen extra meubel dat ik geplaatst wilde hebben. De communicatie over de - duidelijk gespecificeerde - offerte beoordeel ik met: vriendelijk. Prettig om uitvoerig over de diverse genoemde onderdelen uit die offerte van gedachten te wisselen.

Sterke punten:
Niels werkt netjes en precies, met oog voor detail. De spullen die ik wilde vervangen zijn - zoals ik graag wilde - meegenomen. Alle pakmateriaal en overige rommel is meegenomen: opgeruimd staat netjes. Verderop wordt een vraag gesteld over nazorg. Als daarmee wordt bedoeld dat ik - mocht er nog iets zijn - dat kenbaar mag maken > dat is de reden waarom ik de vraag heb beoordeeld met Uitstekend. Sterke punten dus.

Verbeterpunten of tips:
Geen, vooral omdat hier een vakman aan het werk is, die niet beter hoeft te werken dan hij al doet. Top!

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: BartusGeplaatst op: 09-12-20179

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goed geholpen in de showroom, daarna nog bezoek van monteur om eea op te meten. Goede installatie werd netjes en precies gewerkt en oude rommel mee genomen. Deskundig en vriendelijk personeel dat afspraken nakwam.

Sterke punten:
Netjes en precies geïnstalleerd.

Verbeterpunten of tips:
Geen

Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9
Review door: VernaeveGeplaatst op: 09-12-20178

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goed.

Sterke punten:

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: RasenbergGeplaatst op: 09-12-20178

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Heel goed

Sterke punten:
De begeleiding van a tot z

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8
Review door: AnoniemGeplaatst op: 06-12-20178

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
verbouwing/renovatie badkamer. Uitstekend advies. Uitvoering volgens planning. Oog voor detail van de vakmensen. Ook prijstechnisch bleef het geheel binnen de opgegeven begroting.

Sterke punten:
Oog voor detail.

Verbeterpunten of tips:
geen

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 7
Review door: Bas V.Geplaatst op: 06-12-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende ervaring, betrof installatie 2 volwaardige badkamers en 2 toiletten.

Sterke punten:
Niet opdringerig bij de verkoop, expertise, duidelijke adviezen bij de ontwerpfase, bereid om (veel) vragen te beantwoorden, prima communicatie tijdens uitvoering en streven naar hoge kwaliteit. Uitstekende tegelzetter.

Verbeterpunten of tips:
Jullie werken met derden maar zijn daardoor ook afhankelijk bij de uitvoering. Planning was hierdoor niet altijd helder, mede omdat het topdrukte is/was. Ik denk dat het goed is dat jullie op de key posities eigen mensen in dienst nemen (zijn jullie reeds mee bezig)

Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Familie BoeyeGeplaatst op: 03-12-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prettig en deskundig geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe toiletmaterialen. Duidelijke tekening en offerte ontvangen. Werk is correct en netjes uitgevoerd. .

Sterke punten:
Klantvriendelijkheid van begin tot eind (offertefase - eindmontage) staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Zonder dat wij er om vroegen werd aangeboden om enkele bestaande accessoires voor ons toilet gratis terug te plaatsen en te monteren. Klasse!!

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 01-12-20179

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Badkamerstudio Roggeveen heeft op ons een zeer goede indruk achter gelaten, De advisering was goed. De montage werkzaamheden werden keurig en rap uitgevoerd.

Sterke punten:
Wij vonden met name de manier waarop de installatie plaatsvond erg goed. Er werd netjes en goed door gewerkt. We kregen voldoende mogelijkheden om onze wensen kenbaar te maken.

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9
Review door: AnoniemGeplaatst op: 28-11-20179

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben Astra heel positief ervaren. Vanaf het eerste contact in de winkel tot de laatste tegel die is gezet. Bij de keuze van de badkamer zijn we vele malen terug geweest en hebben diverse keren veranderingen gedaan in het ontwerp. Na een aantal bezoeken is een afspraak thuis gemaakt om de mogelijkheden en onmogelijkheden te bekijken. Dit heeft geleid tot een advies om een iets andere indeling van de badkamer te maken. Uiteindelijk heeft dat fantastisch uitgepakt. Daarna zijn we in een aantal sessies tot het definitieve ontwerp gekomen. De uitvoering is zorgvuldig geweest met een mooi resultaat. Overall zijn we zeer tevreden over het gehele traject.

Sterke punten:
Aandacht voor onze wensen. Zorgvuldig afwegen van de mogelijkheden ten opzichte van de wensen. Aandacht voor de details tijdens de werkzaamheden.

Verbeterpunten of tips:
Meer duidelijkheid wie, wanneer komt.

Communicatie 8
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9
Review door: AnoniemGeplaatst op: 26-11-201710

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Erg meedenkend, top!

Sterke punten:
Meedenken met mogelijke oplossingen. Duidelijke, eerlijk offerte. Erg nette oplevering.

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
 1234567 ....   4142