Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Klantbeoordelingen

 1234567 ....   5051 
Wij scoren een9.2op 501 reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.2
Offerte
8.7
Medewerkers
9.4
Deskundigheid
9.3
Resultaat
9.4
Nazorg
9
Review door: AnoniemGeplaatst op: 10-08-20188

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief

Sterke punten:
Zij hebben ons prima geïnformeerd over de keuze mogelijkheden

Verbeterpunten of tips:
Nee alles was helmaal naar wens

Communicatie 10
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8
Review door: René TiggesGeplaatst op: 30-07-20189

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede en positieve ervaringen met Bliek Sanitair uit Volendam. Er werd ruim de tijd genomen om tot een prachtige nieuwe badkamer te komen. Zelfs buiten de werktijden om. De keuze voor bijvoorbeeld een nieuwe kraan is groot, maar verschillende modellen en series worden bij elkaar gezocht en daar wordt goed advies overgegeven. Uiteraard ook tijdens de daadwerkelijke bouw. Na iets meer dan 10 werkdagen konden we weer gebruik maken van een nieuwe badkamer.

Sterke punten:
Het meedenken en suggesties doen is als zeer prettig ervaren. Zowel in de showroom als tijdens de bouw, worden er suggesties gedaan en goed overlegd over de te ondernemen stappen.

Verbeterpunten of tips:
De offerte zou iets gedetailleerder en gevisualiseerd kunnen zijn. Na het plannen en het uitzoeken van de artikelen wordt alles prima op de offerte gezet. Maar als je er nog eens rustig over na wilt denken is de informatie daarop wat beperkt en spreekt niet meer tot de verbeelding.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9
Review door: Paula FabriekGeplaatst op: 22-07-20189

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima!

Sterke punten:
Afspraken worden nagekomen. Er is goed meegedacht over de inrichting.

Verbeterpunten of tips:
Wc bril daar had ik beter over moeten communiceren.

Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9
Review door: R.DucaatGeplaatst op: 20-07-201810

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prachtig mooi werk geleverd. Boven verwachting.

Sterke punten:
Vakmannen waar je als bedrijf trots op mag zijn.

Verbeterpunten of tips:
Af en toe een beetje ruis op de lijn qua communicatie

Communicatie 7
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Kees van der KloosterGeplaatst op: 17-07-201810

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Bubbelshop (Bert) is een no nonsens bedrijf , advies, vakmanschap staat voorop ook kun je merken dat de samenwerking met Kling optimaal is. Dit kan alleen als de relatie en samenwerking al jaren optimaal is

Sterke punten:
korte lijnen en vakmanschap

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 16-07-201810

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We hebben de badkamer laten renoveren bij Eveleens. Opstellen van lay-out van indeling verliep constructief, werd meegedacht naar mogelijkheden. De werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Werd betrokken bij de uitvoering en gewaarschuwd als er overlast zou zijn. 's avond was alles weer opgeruimd. Zeer tevreden

Sterke punten:
Meedenken in hoe het ingericht moest worden. Netheid van werken. Communicatie tussen uitvoeren en klant.

Verbeterpunten of tips:
Als je erg tevreden bent is het lastig verbeterpunten noemen.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: T. SikkensGeplaatst op: 15-07-201810

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vanaf het begin een goede verstandhouding en ze voelde meteen aan wat wij wel en niet wilden. Ze kwam met hele leuke ideeën en toen de tekening gemaakt was hebben we op een positieve manier onderhandeld over de puntjes op de i.

Sterke punten:
De zorg tijdens de hele renovatie was zeer goed. Ze waren altijd goed bereikbaar en kwamen met goede oplossingen als er iets tegenzat.

Verbeterpunten of tips:
Op dit moment niet.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Maarten CieremansGeplaatst op: 13-07-201810

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer positief. Kwaliteit, flexibiliteit en aandacht uitstekend.

Sterke punten:
Zeer begaan en meedenkend. Ook met nazorg en qua resultaat erg tevreden.

Verbeterpunten of tips:
Duidelijkere uitsplitsing in offerte zodat klant beeld krijgt van de ontvangen kortingen.

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 12-07-201810

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijk, houden zich aan de afspraken!

Sterke punten:
Zie boven!

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Frank NobelGeplaatst op: 12-07-20187

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goed advies en service maar 'first time right' in de installatie kan wel verbeterd worden.

Sterke punten:
Goede communicatie en snel reactie op vragen. Ook is te merken dat jullie graag een goed product willen leveren.

Verbeterpunten of tips:
Beter planning en communicatie tussen de bouwers. Nu worden er soms fouten gemaakt omdat iemand het werk van een ander moet afmaken zonder dat hij weet wat het plan was.

Communicatie 8
Advies 6
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 6
Resultaat 7
Nazorg 8
 1234567 ....   5051