Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Klantbeoordelingen

 1234567 ....   4849 
Wij scoren een9.3op 481 reviews
Communicatie
8.9
Advies
9.2
Offerte
8.7
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.4
Nazorg
9
Review door: AnoniemGeplaatst op: 16-06-20188

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We zijn zeer tevreden over Aangenaam badkamers. Alles is keurig volgens afspraak gegaan en er is deskundig gewerkt. Het is onze eerste badkamer verbouwing ooit en we hebben gezien dat het echt een ambacht is. Veder pluspunt zijn de vriendelijke medewerkers. En we gaan er natuurlijk van uit dat de badkamer ook op lange termijn mooi blijft.

Sterke punten:
Goede planning, alles is volgens afspraak verlopen. Heel fijn. Het ophalen van de nooddouche duurde wat lang maar dat lag aan de wat inflexibele derde partij dit dit leverde.

Verbeterpunten of tips:
We hebben één tip. In de ruimte die we beschikbaar hadden gesteld (lees onze logeer-/rommelkamer) voor opslag van materiaal en apparatuur hadden we in onze onwetendheid de open kasten, spullen e.d. niet afgedekt. Zodra de eerste sloopdag van de oude badkamer voorbij was, zagen we al meteen, dit wordt heel veel poetsen. Je moet sowieso je hele huis na een verbouwing schoonmaken (ook al dek je alles zo goed mogelijk af). prima maar het had ons in deze kamer veel werk bespaard als we vooraf toch eea hadden kunnen afdekken of wegzetten. Inmiddels is alles schoon :-)

Communicatie 10
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 8
Nazorg 8
Review door: Stefan Antonisse-SpekGeplaatst op: 11-06-201810

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer goede service Zeer goede uitleg over voor en nadelen Tot in de kleinste puntjes goed geregeld

Sterke punten:
Service en klantgericht en persoonlijk

Verbeterpunten of tips:
Iets betere uitstraling van het pand aan de buitenkant

Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10
Review door: Fam. van der VeldenGeplaatst op: 08-06-20189

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vakmensen, in de verkoop, planning, verbouwing, installatie en uiteindelijke oplevering. Goed ingerichte showroom met voldoende keus uit hoogwaardige merkproducten.

Sterke punten:
Als klant vertrouw je erop dat alles perfect wordt verbouwd, geïnstalleerd en ingericht. Dat is ook zo! Goed ingespeeld team van vakmensen, kritisch op eigen werk en geleverde en te installeren inrichting.

Verbeterpunten of tips:
Geen

Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9
Review door: AnoniemGeplaatst op: 08-06-20188

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden.

Sterke punten:
Bij problemen, komen ze direct met oplossingen.

Verbeterpunten of tips:

Communicatie 8
Advies 6
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8
Review door: AnoniemGeplaatst op: 03-06-201810

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Heel prettig geholpen met ons mee gedacht, goede adviezen gegeven. De planning en het realiseren van onze nieuwe badkamer en toilet, is tot onze tevredenheid geplaatst.

Sterke punten:
Goede strakke planning, fijn voor de klant.

Verbeterpunten of tips:
geen

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: Henk en MoniqueGeplaatst op: 03-06-201810

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
We gingen voor een nieuwe badkamer en nieuwe toilet en kwamen na aanraden van een vriend bij de Buddelshop in Wychen uit. In onze eerste contacten met Bert de Graaf van de Bubbelshop te Wychen hadden we gelijk het gevoel met een echte eerlijke vakman te maken te hebben. We kregen ook gelijk voor de verbouwing een volledig ingerichte badkamer op wielen aangeboden. Vooraf werd alles netjes afgedekt en afgeplakt en kon de verbouwing beginnen. Het werd wel heel snel duidelijk dat we met echte vakmensen te maken hadden alles verliep op rolletjes en als een geoliede machine. Het sloopwerk keurig uitgevoerd (zover dat dat kan met slopen), het leidingwerk keurig netjes voorbereid er werd echt nergens op bezuinigd maar alles werd keurig netjes aangebracht. Er wordt echt nergens op bezuinigd daar is Bert ook heel duidelijk in. Het moet gewoon goed gebeuren zei hij dan. We gaan echt niet bezuinigen op een paar kraantjes als de klant daar in de praktijk heel veel baat mee heeft. Vervolgens alles keurig netjes gestuukt je kunt echt merken dat de verschillende disciplines volledig op elkaar ingespeeld zijn. Na het stucwerk kwamen de tegelzetters. Ook weer echte vakmensen overal waar er dingen op verschillende manier kon worden opgelost werd dit even met ons afgestemd wat we wilden en eigenlijk altijd volgde we gewoon het advies van de vakmensen omdat het ook altijd de beste oplossing was. Ook hier werd weer nergens op bezuinigd nee we doen de waterdichte pasta niet enkel in de naden (wat in de praktijk ook nog wel eens gedaan wordt) maar gewoon netjes de gehele wand. Wat ook echt opviel was dat iedere dag alles weer keurig netjes opgeruimd en helemaal schoongemaakt werd. Dit was overigens een rode draad door het gehele project. Werd er iets gezaagd in een gipsblok werd het ook weer direct even opgezogen. Een nieuwe badkamer en toilet is op zich best een hele klus maar met de Bubbelshop uit Wijchen is het voorbij gevlogen en was het echt een verademing om te zien hoe vakmensen echt op elkaar ingespeeld zijn. Op een schaal van 1 op 10 toch echt een 10. Een echte aanrader! Het resultaat is een ontzettend mooie badkamer en toilet waar we ontzettend blij mee zijn en we nog jaren van zullen genieten. Nogmaals iedereen ontzettend bedankt!

Sterke punten:
Vakmensen die volledig op elkaar zijn ingespeeld. Er wordt nergens op bezuinigd het belang van de klant staat voorop.

Verbeterpunten of tips:
Geen verbeterpunt alles is al optimaal!

Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: AnoniemGeplaatst op: 02-06-201810

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Prima

Sterke punten:
Openheid, duidelijkheid

Verbeterpunten of tips:
nee

Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10
Review door: J.florusseGeplaatst op: 02-06-20188

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Op tijd, netjes en professioneel.

Sterke punten:
Zie boven.

Verbeterpunten of tips:
Geen

Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 7
Deskundigheid 7
Resultaat 7
Nazorg 8
Review door: AnoniemGeplaatst op: 31-05-201810

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Het is een zeer prettig bedrijf met aangename en professionele sfeer. In de showroom word je vakkundig te woord gestaan en krijg je goed advies. De buitendienst werkt nauwkeurig, netjes en overleggen veel met de klant.

Sterke punten:
professioneel team, vakkundig en meedenkend

Verbeterpunten of tips:
-

Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 8
Review door: AnoniemGeplaatst op: 31-05-20189

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Goede ontvangst in de showroom. Zeer goede kennis van de producten die worden verkocht. Luisteren goed naar de wensen van de klant. Werken volgens de aangegeven planning en houden je tijden de verbouwing goed op de hoogte. In het geheel zeer tevreden met Aangenaam Badkamers.

Sterke punten:
Kennis van producten. Goede medewerkers met kennis en ervaring. Duidelijke communicatie.

Verbeterpunten of tips:
Bij een verbouwing zorgen dat het afsluiten van water stroom en verwarming is uitgevoerd voor dat de sloop van de oude badkamer gaat plaatsvinden.

Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9
 1234567 ....   4849