Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
501 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.210
501Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Gezond en Vitaal lifestyle magazine

Gezond en Vitaal lifestyle magazine

Gezond en Vitaal lifestyle magazine

Ook als u wat ouder wordt is een heerlijke badkamer genieten geblazen!
Een nieuwe badkamer is een grote investering. Neem dus vooral rustig de tijd om informatie te verzamelen en uw wensen goed op een rijtje te zetten. Wat vind ik mooi?, wat is het ideale ontwerp in de ruimte die ik beschikbaar heb?, welk comfort en welke luxe wil ik in de badkamer ervaren? Juist als u er voor kiest om uw badkamer te renoveren met de gedachte dat er ook veel comfort en veiligheid moet zijn als u een jaartje ouder wordt, is het belangrijk om met de badkamerspecialist van Baden+ om de tafel te gaan. Er zijn zoveel mogelijkheden om uw bewegingenvrijheid en veiligheid te garanderen in uw badkamer. Door goed naar u te luisteren en onze kennis van badkamer producten, badkamerindeling en technische mogelijkheden toe te passen ontstaat de ultieme badkamer. En, zeker voor als u wat ouder bent.

Wat maakt het verschil?
Alle badkamerspecialisten die aangesloten zijn bij Baden+ hebben één ding gemeen: passie voor sanitair! Onze vakkennis, inlevingsvermogen en creativiteit maken de geselecteerde ondernemer zo bijzonder. Dat voelt u meteen als u bij ons als Baden+ badkamerspecialistbinnenkomt. De zorg voor u als klant, de uitgebreide kennis en de persoonlijke aandacht voelen direct aan als.. een warm bad!

Graag willen we u met de Baden+ lifestyle brochure inspireren en kennis laten maken met de vele mogelijkheden voor uw badkamer voor nu en voor later! Kom naar 1 van de Baden+ specialisten bij u in de buurt om dit magazine op te halen.

Direct contact opnemen