Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
501 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.210
501Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Van bad naar douche

Van bad naar douche in 1 dag

Van bad naar douche


Wilt u uw bad vervangen door een douche? Bij Baden+ kunt u van bad naar douche in 1 dag! Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe douche, zonder de lasten van een uitgebreide verbouwing.

Waarom uw bad vervangen door een douche?

Meer ruimte, nieuwe uitstraling of gemakkelijker in- en uitstappen. Er zijn veel redenen om uw bad te vervangen door een douche. Alleen is de rest van de badkamer vaak nog gewoon goed. Dankzij onze actie kunt u voordelig de badkamer weer laten voldoen aan uw eisen. Heerlijk genieten van meer ruimte en een inloopdouche in 1 dag.

Oplossingen in verschillende prijsklassen

Kinemagic Serenite PlusAls u uw bad wilt vervangen door een douche kunt u kiezen voor verschillende mogelijkheden in diverse prijsklassen.
Zo zijn de oplossingen van Kinemagic heel betaalbaar zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Bovendien kunt u bijvoorbeeld de Kinemagic Serenite oplossing upgraden naar een Serenite Plus variant. Deze versie is net iets luxer uitgevoerd met Grohe kraanwerk, en levensloopbestendige voorzieningen zoals een luxe opklapbaar zitje, een magnetische handdouchehouder op de douchestang en ergonomische wandbeugel en comfortsteun.

HSK: een luxe en mooie oplossing

Gaat uw voorkeur uit naar een luxe inloopdouche? Dan biedt HSK u voldoende keuze uit verschillende modellen inloopdouches. Door gebruik te maken van vloerdrainage kunt u drempelloos de douche in lopen. En als er gekozen wordt voor HSK edelglas kunt bovendien het reinigen van de douchewand terugbrengen tot een minimum.

Hoogwaardige materialen

U bespaart op kosten en geniet van hoogwaardige materialen. Bij het vervangen van uw bad voor een douche maken we gebruik van de kunststofpanelen van Renovector. Hoogwaardige kunststofpanelen die direct tegen de achterwand worden gemonteerd. De complete douchehoek wordt afgemaakt met een luxe stortdouche met thermostaatkraam. Optimaal comfort, op de graad nauwkeurig in te stellen.

Installatie door onze professionals

Baden+ heeft een uitgebreid netwerk aan installatie professionals. De installateurs zijn zeer ervaren en opereren vanuit een Baden+ winkel bij u in de buurt. Dankzij de hoogwaardige installatie bent u zeker van een lange levensduur van uw nieuwe douche. Wilt u direct contact met de Baden+ winkel bij u in de buurt? Bekijk dan snel de Baden+ winkels pagina.

Wilt u ook van bad naar douche in 1 dag? Zoek snel de Baden+ winkel bij u in de buurt. Zij helpen u van bad naar douche in 1 dag.

Profiteer; van bad naar douche in één dag

Wilt u ook profiteren van onze tijdelijke actie? Neem dan snel contact op. Dit kan via de website en info@baden-plus.nl. Ook kunt u gemakkelijk uw Baden+ winkel in de buurt opzoeken.

PS: Wilt u toch de mogelijkheden van een complete badkamer bekijken? Kom langs bij uw Baden+ winkel in de buurt.

Direct contact opnemen