Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Openingstijden en maatregelen corona

Hartelijk dank voor je vertrouwen in ons in deze bijzondere tijd. Wij waarderen het zeer dat je ons de afgelopen maanden, ondanks de maatregelen, toch hebt weten te vinden. Bedankt daarvoor!

Vanaf 28 april mogen onze winkels weer open zonder dat je van tevoren een afspraak hoeft te maken. Je bent dan ook van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken en inspiratie op te doen.

Wil je gericht advies wat betreft sanitair of tegels? Of wil je graag samen met een badkameradviseur een ontwerp maken of de mogelijkheden voor je nieuwe badkamer bespreken? Dan is het verstandig om toch een afspraak te maken. Onze winkels vinden namelijk dat je de aandacht verdient die nodig is om tot een goed advies, ontwerp of offerte te komen. Daarvoor nemen ze dan ook graag de tijd.

Onze winkels verheugen zich op je komst en staan voor je klaar om samen met jou aan de slag te gaan. Kies een winkel en plan een afspraak bij jou in de buurt. 

Tijdens je bezoek houden we ons natuurlijk aan de coronamaatregelen. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers hebben continu onze aandacht. We volgen alle richtlijnen van de overheid en het RIVM om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Graag informeren wij je over de voorzorgsmaatregelen die we in de Baden+ showrooms hanteren, zodat we je hier met vol vertrouwen kunnen ontvangen:

  • Plan je een afspraak? Kom dan met niet meer dan 2 personen. We hebben alle tijd voor je en heten je van harte welkom.
  • We schudden geen handen maar verwelkomen je met een glimlach in de showroom.
  • De mondkapjesplicht nemen we in acht.
  • De Baden+ showrooms zijn ruim van opzet waardoor we ons goed kunnen houden aan de 1,5 meter afstand.
  • Wij wassen extra vaak onze handen.
  • De showrooms worden meerdere keren per dag schoongemaakt.
  • Werknemers die lichte verkoudheidsklachten hebben, blijven thuis.
  • We vragen je hetzelfde te doen als je klachten ervaart.

Afhalen sanitair en tegels
Heb je een bestelling gedaan voor tegels of sanitair? Afhalen is ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met jouw Baden+ badkamerspecialist

Installatiewerkzaamheden
Heb je de komende tijd een afspraak voor installatie? Ook bij de installatie kun je ervan verzekerd zijn dat onze installateurs alle voorgeschreven maatregelen in acht nemen. We komen met niet meer dan twee personen. Heb je hierover vragen of heb je bij aanvang van de bouw ziekteverschijnselen. Of behoor je tot de oudere leeftijdsgroep of kwetsbare groep neem dan contact op met ons. Samen kunnen we dan eventueel nieuwe afspraken maken.

Bedankt voor het vertrouwen in deze bijzondere tijd. Alleen samen krijgen we corona onder controle. We zien je graag snel in een van onze Baden+ showrooms.

Openingstijden ivm coronavirus - Banner - Starten met videobellen

Banner - Starten met videobellen Online advies via videobellen

Met videobellen hoef je de deur niet meer uit. Je kunt ons advies vragen over je badkamer waar je maar wilt. Heel eenvoudig via je tablet, computer, of mobiele telefoon. Zelfs een badkamerontwerp maken kan op afstand! Maak een afspraak en ontvang geheel vrijblijvend advies via videobellen.

PLAN EEN VIDEOGESPREK

Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
07-05-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen services en ook nadien hehulpzaam.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief