Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl

Coronamaatregelen

Je bent van harte welkom om vrijblijvend rond te kijken en inspiratie op te doen bij één van onze winkels. Onze winkels verheugen zich op je komst en staan voor je klaar om samen met jou aan de slag te gaan. Kies een winkel en plan een afspraak bij jou in de buurt. 

Tijdens je bezoek houden we ons natuurlijk aan de coronamaatregelen. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze medewerkers hebben continu onze aandacht. We volgen alle richtlijnen van de overheid om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Graag informeren wij je over de voorzorgsmaatregelen die we in de Baden+ showrooms hanteren, zodat we je hier met vol vertrouwen kunnen ontvangen:

  • Plan je een afspraak? Kom dan bij voorkeur met niet meer dan 2 personen. We hebben alle tijd voor je en heten je van harte welkom.
  • We schudden geen handen, maar verwelkomen je met een glimlach in de showroom.
  • De Baden+ showrooms zijn ruim van opzet waardoor we 1,5 meter afstand kunnen houden.
  • Wij wassen extra vaak onze handen.
  • De showrooms worden meerdere keren per dag schoongemaakt.
  • Werknemers die klachten hebben die passen bij corona, blijven thuis.
  • We vragen je hetzelfde te doen als je klachten ervaart.

Maak een afspraak voor gericht advies
Wil je gericht advies wat betreft sanitair of tegels? Of wil je graag samen met een badkameradviseur een ontwerp maken of de mogelijkheden voor je nieuwe badkamer bespreken? Dan is het verstandig om toch een afspraak te maken. Onze winkels vinden namelijk dat je de aandacht verdient die nodig is om tot een goed advies, ontwerp of offerte te komen. Daarvoor nemen ze dan ook graag de tijd.

Installatiewerkzaamheden
Heb je de komende tijd een afspraak voor installatie? Ook bij de installatie kun je ervan verzekerd zijn dat onze installateurs alle voorgeschreven maatregelen in acht nemen. Heb je hierover vragen of heb je bij aanvang van de bouw ziekteverschijnselen die passen bij corona. Of behoor je tot de oudere leeftijdsgroep of kwetsbare groep neem dan contact op met ons. Samen kunnen we dan eventueel nieuwe afspraken maken.

Bedankt voor het vertrouwen in ons. We zien je graag snel in één van onze Baden+ showrooms.

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
11-10-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Goed advies,
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief