Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Axor Citterio E
Axor Citterio E - Axor Citterio E Axor Citterio E - Axor Citterio E
Tijdloze elegantie en moderne functionaliteit

Axor Citterio E

De Axor Citterio E kranen versterken het geluksgevoel in je badkamer. Geniet dag in, dag uit van de luxe uitstraling van deze stijlvolle kranencollectie: een perfect samenspel van heldere lijnen en afgeronde vormen. Klassieke elegantie en moderne functionaliteit komen samen en maken de Citterio E kranen tot luxe parels voor je badkamer.

Axor Citterio E - 1. Axor Citterio E

Kranen met Italiaans design

Axor ging voor deze kranencollectie de samenwerking aan met ontwerper Antonio Citterio, de heer van het Italiaans design. Als geen ander staat hij voor modern woondesign. De samenwerking met deze top-ontwerper heeft geresulteerd in tijdloze kranen van hoogwaardige kwaliteit, met verfijnde elegantie en een perfecte vorm. De Axor Citterio E kranen zijn dan ook de terechte winnaar van de RedDot Award en de IF Design Award.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Een kraan als water

Kenmerkend voor de Citterio E kranen zijn het gladde oppervlak en de zachte rondingen. Hiermee weerspiegelt de kraan als het ware het water. De kranen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en varianten. Bekijk bijvoorbeeld de elegante opbouwkraan met hendel voor bediening, of de inbouwkraan met kruisvormige draaiknoppen. Axor Citterio E is ook verkrijgbaar in diverse kleuroppervlakken, zoals black chrome, gold optic en red gold.

Axor Citterio E - 2. Axor Citterio E
Axor Citterio E - 2. Axor Citterio E

Kranen met bedieningscomfort

Misschien wel het meest belangrijk aan de Citterio E kranen is het bedieningscomfort: het gebruik van deze zeer solide kranen is volledig gericht op gemak. Dat voel je meteen wanneer de kraan voor het eerst gebruikt. Daarnaast zijn alle Axor Citterio E kranen voorzien van Eco-smart technologie, waarbij je tot wel 60% minder water gebruikt zonder in te leveren op comfort.

Bezoek een van onze winkels voor meer informatie en inspiratie.

Badkamer in stijl

Ook voor douche en bad kent de Citterio E-serie een aantal prachtige thermostaatkranen. Zo trek je de stijlvolle lijn door in je gehele badkamer. Je hebt keuze uit diverse opbouw- en inbouwkranen en bediening via een mooi vormgegeven hendel, opvallende kruisvormige knoppen of strakke draaiknoppen.

Puur douchegenot

Je douche maak je compleet met een elegante doucheset met dubbele glijstang en een fraaie bijpassende regendouche. De Citterio E kranen bevatten een aantal slimme technologieën: zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de handdouche en regendouche gelijktijdig gebruiken. En de slimme AirPower technologie vermengt het water met lucht, waardoor je zachte, volle waterdruppels op je huid voelt. Hiermee geniet je méér met minder water.

AXOR COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel