Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Badenplus Collectie douche
Badenplus Collectie douche - Badenplus Collectie douche Badenplus Collectie douche - Badenplus Collectie douche
Voor iedere badkamer een passende douchecombinatie

Baden+ Collectie douche

Onder de douche heb je een moment voor jezelf. Even die drukke dag van je afspoelen, de ochtend fris starten of lekker nieuwe energie opdoen. Dat doe je onder een douche die bij jou past. Onze Baden+ Collectie brengt een heerlijke douche ervaring bij jou thuis. Alles is mogelijk: van inloopdouche tot douchecabine, van één tot meerdere straalsoorten en van opbouwkranen tot inbouw kranen. Waar word jij warm van?

Badenplus Collectie douche - 1. Douchewanden en douchecabines

Douchewand of douchecabine?

De Baden+ Collectie is zorgvuldig samengesteld op basis van alle mogelijke wensen en diverse typen ruimtes. Zo houden hoekcabines met draaideur de warmte lekker vast en zijn een oplossing in kleinere of uitdagende ruimtes. Als je zoekt naar een soepele ochtendspits biedt een inloopdouche met schuifwand mogelijk uitkomst. Of wil je de ultieme spa ervaring bij jou thuis? Ga dan voor een ruime douche op maat of een fraaie nis opstelling met luxe douchedeuren. Wat je wens ook is: we adviseren je graag welk type douchewand of -cabine bij jouw behoeftes, ruimte en budget past.

 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Douchegoot of douchevloer?

Een douchegoot brengt eenheid en ruimte in de badkamer. Als harmonie jouw voorkeur heeft: laat dan je vloer in de doucheruimte doorlopen. Dit creëert eenheid en meer gevoel van ruimte. De afvoer van het water gaat via een douchegoot, die tegenwoordig in prachtige designs en onderhoudsvriendelijke materialen uitgebracht worden. 

Badenplus Collectie douche - 2. Douchegoot of douchevloer
Badenplus Collectie douche - 2. Douchegoot of douchevloer

Creëer een echte eyecatcher

Zoek je meer naar dat woweffect voor jouw doucheruimte? Kies dan voor een douchevloer of douchebak, die helemaal terug zijn van weggeweest. Het verschil met vroeger? Trendy kleuren, eenvoud in schoonmaak, meer instapgemak, antislip en gemaakt van onderhoudsvriendelijk materiaal als Comfortstone en acryl. Wat je wens ook is: in de Baden+ Collectie heb je de keuze uit kwalitatieve douchegoten en douchevloeren.

Maak je douche compleet met een
bijpassende doucheset

Je maakt de douche compleet met een heerlijke regendouche. In de Baden+ Collectie kun je kiezen uit diverse opbouwsets, verkrijgbaar in een ronde of vierkante uitvoering. Deze doucheset bestaat uit een hoofd- en een handdouche die aan de muur wordt bevestigd. Een inbouw doucheset behoort ook tot de mogelijkheden. Deze wordt volledig ingebouwd in de muur. De douche oogt ruimtelijker en is eenvoudig schoon te houden. 

Badenplus Collectie douche - 3. Baden+ Collectie douchesets

BADEN+ COLLECTIE DOUCHEMOGELIJKHEDEN

Baden+ Collectie
Baden+ Collectie douchecabine
Baden+ Collectie regendouche
Baden+ Collectie industrieel

Trendy douchebak

Douchebakken zijn weer in opkomst. Het huismerk van Baden+ biedt trendy acryl douchebakken in vele maten. Het grote voordeel is dat je op een douchebak twintig jaar garantie hebt. Ze zijn leverbaar in tien kleuren en je kunt daarnaast kiezen voor een antislipfunctie.

Diverse straalsoorten

Duurzaamheid en design gaan hand in hand binnen de Baden+ Collectie. Dankzij slimme technieken is het waterverbruik van de douches minimaal. Relaxen onder een regendouche? Of juist je spieren een boost geven met een krachtige massagestraal? Met het huismerk van Baden+ stel je de ideale douchehoek samen.

BADEN+ COLLECTIE

Badenplus Collectie douche - Banner - Zoek een winkel

Altijd een showroom in de buurt

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan langs bij één van onze winkels. Met ruim 40 winkels vind je altijd een Baden+ vestiging bij jou in de buurt.
 

Met liefde gemaakt
Zoek winkel