Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Bliss Elements
Bliss Elements - Bliss Elements Bliss Elements - Bliss Elements
Unieke mogelijkheden met vaste elementen 

Bliss Elements 

Ga de uitdaging aan en creëer je persoonlijke Bliss Elements badkamermeubel. Kies uit wel achttien kleuren, zeven onderkasten en breedtematen van 60 cm tot wel 3 meter. Zo stel je met verschillende elementen een meubel samen dat helemaal past bij jouw stijl en badkamer.

Bliss Elements - Persoonlijk badkamermeubel op maat

Persoonlijk badkamermeubel op maat

Met Bliss Elements ontwerp je een badkamermeubel dat past bij jouw persoonlijke situatie. Voor zowel de kleine als grote badkamer heb je volop keuze. De onderkast kun je met enkele of dubbele laden voorzien. Met of zonder greep. Voor de wastafel heb je de keuze uit Bliss Elements Cargo of Dogma. Kenmerkend aan Bliss Elements is de moderne, luxe uitstraling. Deze zie je terug in alle producten van hoge kwaliteit.

Cargo: geïntegreerde schoonheid

Bliss Elements Cargo is een uniek maatwerk badkamermeubel. De geïntegreerde wastafel is ultradun en geeft het meubel een moderne look. Je kunt zelf kiezen of je één of twee wasbakken wil. Indien je voor één wasbak kiest, kun je zelf bepalen of de bak links, rechts of in het midden van het wastafelblad geplaatst wordt. Verder heb je de keuze uit drie materialen en zeven kleuruitvoeringen. Wat dacht je van matwit, of chique zwart?

Bliss Elements - Cargo en Dogma
Bliss Elements - Cargo en Dogma

Dogma: designplateau's en opbouwkommen

Bliss Elements Dogma bestaan uit designplateaus en opbouwkommen. De designplateaus hebben een vaste diepte van 450 mm. Zo’n plateau staat prachtig op een meubel in combinatie met de Dogma opbouwkommen. De kom heeft een ronde en vierkante variant en is in verschillende formaten toepasbaar. Ook zonder opbouwkommen staat een designplateau prachtig in je badkamer. Bijvoorbeeld op een onderkast, zodat je daar je badkamerbenodigdheden kwijt kunt.

Compleet badkamermeubel met
Bliss Elements

De Cargo en Dogma maak je compleet met de elementen uit de collectie. Je hebt ruime keuze in bijbehorende onderkasten, hoge-en halfhoge kasten, spiegel(kasten), verlichting en lade-indelingen. De kleuren en materialen kun je prachtig op elkaar af laten stemmen, zodat je badkamer één kenmerkende sfeer krijgt. Je badkamerspecialist Baden+ geeft je graag advies en helpt je bij de keuze.

Bliss Elements - Compleet badkamermeubel met Bliss Elements

BLISS ELEMENTS COLLECTIE

Bliss Elements vierkant
Bliss Elements vierkant
Bliss Elements liggend
Bliss Elements staand

Wastafel materialen: polystone, solid surface en quartz

Het design van de wastafel wordt in grote mate bepaald door het materiaal. Bij Bliss Elements heb je de keuze uit polystone, solid surface en quartz. Polystone heeft een witte of matwitte kleur en is voorzien van een polyester gelcoat. Deze coating beschermt tegen vuil en beschadigingen. Solid surface heeft een zachte, matwitte uitstraling en is erg strak in design. Quartz heeft de robuuste uitstraling van natuursteen en is naast wit ook verkrijgbaar in grijs, beton en zwart.

Badkamermeubel kleuren en afwerkingen

De onderkasten, hoge en halfhoge kasten en spiegelkasten zijn in verschillende kleuren en afwerkingen verkrijgbaar. Neutrale kleuren als wit, grijs en taupe, maar ook houtkleuren zijn mogelijk. Daarnaast kun je kiezen voor mat en glans. Zo kies je een Bliss Elements badkamermeubel die net zo uniek is als jij.

BLISS COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel