Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Damixa
Damixa - Damixa
Scandinavische designkranen

Damixa

Het Scandinavische merk Damixa maakt stijlvolle kranen en designdouches van degelijke kwaliteit voor iedere badkamer. Damixa staat bekend om zijn fraaie ontwerpen, gebruiksvriendelijkheid en hoge kwaliteitsstandaard. Wij vertellen je graag meer over dit mooie merk, dat bij Baden+ verkrijgbaar is. 

BEKIJK DE COLLECTIE

Damixa - 1. Damixa

Scandinavische design kranen van Damixa

Damixa werkt nauw samen met trendsettende ontwerpers uit binnen- en buitenland en staat met recht al decennialang bekend om zijn goede ontwerpen. Je ziet in ieder Damixa-ontwerp het motto ‘When design makes sense’ terug. Vorm en functie moeten hand-in-hand gaan: uiterlijk, gebruiksgemak en slim geïntegreerde functies komen in ieder ontwerp bij elkaar. Dit vertaalt zich in tijdloze ontwerpen met eenvoudige lijnen en afgeronde vormen.

We vertellen je graag meer over Damixa.

Kwaliteit staat bij Damixa voorop

Iedere kraan die de Damixa-fabriek in Denemarken verlaat, is uitgebreid getest en voldoet aan de hoge kwaliteitsstandaard van Damixa. Die standaard geldt voor zowel het uiterlijk als het binnenwerk van de kraan. Als je een kraan van Damixa vasthoudt, dan voel je kwaliteit. Damixa besteedt dan ook veel aandacht aan de materiaalkeuze en het productieproces. In de Damixa fabriek wordt niets aan het toeval overgelaten. Alleen het beste is goed genoeg. 

Damixa - 2. Damixa
Damixa - 3. Damixa

Innovatie en duurzaamheid

Naast fraai design zijn gebruiksgemak en innovatie belangrijk voor Damixa. De kranen van Damixa hebben de afgelopen jaren dan ook regelmatig de Red Dot Design Award gewonnen, dé prijs voor vernieuwend productdesign. Het duurzame en innovatieve karakter van de kranen zie je terug in een aantal slimme vindingen:

  • temperatuurbegrenzer: veiligheidsknop waardoor de watertemperatuur niet zomaar warmer dan 38 graden wordt.
  • cold-start: de kraan gaat standaard in de koude stand aan. Zo slaat de verwarmingsketel niet onnodig aan.
  • eco-save: een slimme oplossing om water te besparen. De kraan laat minder water door, maar houdt wel een krachtige straal.

 

Damixa Collectie
Damixa - Banner - Zoek een winkel

Altijd een showroom bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan langs bij één van onze winkels. Met ruim 45 winkels vind je altijd een Baden+ vestiging bij jou in de buurt.
 

Damixa - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
Waardering van onze klanten
Damixa - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties