Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Damixa Merkur
Damixa Merkur - Damixa Merkur Damixa Merkur - Damixa Merkur
Prijswinnend Deens design

Damixa Merkur

Op zoek naar kranen met een tijdloos design, voorzien van de modernste technieken? Ontdek de Merkur badkamerkranen van Damixa. Met de elegante vormgeving voelt deze kraan zich zelfs in de meest trendy badkamers thuis. Laat je verrassen door de technische hoogstandjes van de Merkur, zoals Eco Save en Anti Scalding. Kies jouw favoriete kleur en versterk jouw persoonlijke stijl in de badkamer met de Damixa Merkur kranen.

Damixa Merkur - Damixa Merkur badkamerkranen

Damixa Merkur badkamerkranen

De Merkur badkamerkranen passen bij de liefhebbers van verfijning en kalmte. Laat je inspireren door de samensmelting van moderne technieken, aangekleed met een klassiek design. De minimalistische uitstraling is een lust voor het oog, terwijl de kraan vol met technische snufjes zit. En met een inbouw wandkraan of opbouw wastafelkraan is er voor iedere badkamerstijl een passende oplossing. Voor welke montage van de Merkur ga jij?

Kom langs bij Baden+‘s-Hertogenbosch en ontdek of de Merkur kranen bij jouw badkamerwensen passen.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Uitgelicht: tijdloos chroom

Creëer het ultieme elegante gevoel met Merkur kranen in de kleur chroom. De klassieke kleur met het glanzende oppervlak past bij alle badkamerstijlen en raakt niet uit de mode. Samen met de stijlvolle lijnen is een Merkur wastafelkraan bijvoorbeeld een prachtig element bij een wand met koele kleur, een witte wastafel en onderkast in pasteltint. Trek deze kleur door naar de doucheset en de badkraan en creëer een harmonieuze omgeving van eenheid en rust.

Damixa Merkur - Tijdloos chroom & kranen met kleur
Damixa Merkur - Tijdloos chroom & kranen met kleur

Kranen met kleur

Op zoek naar een industrieel, chic of natuurlijk tintje? Met diverse kleuren en oppervlakken toont de Merkur veelzijdigheid. Geef je badkamer een stoer randje met Merkur kranen in matzwart of staal. Wil je een luxe uitstraling creëren? Ga dan voor messing kranen. Haal je graag het buitenleven naar binnen, dan past een Damixa Merkur badkamerkraan in grafiet of koper bij jou.

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Merkur design

De Merkur serie prikkelt de zintuigen met de kracht van eenvoud. Het strakke, minimalistische design van deze Damixa kraan is verkrijgbaar als C-uitloop en L-uitloop. Laat je verleiden door de vloeiende lijnen van de gebogen C-uitloop of omarm de eigentijdse flair van de gestroomlijnde L-vorm. In de Merkur serie wordt elke keuze een statement van stijl en persoonlijkheid, waarbij de praktische invulling van de kraan niet uit het oog verloren wordt.

Damixa Merkur wastafelkraan in chroom
Damixa Merkur inbouw kraan boven de wastafel

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt Damixa Merkur: veilig en duurzaam

De Damixa Merkur is veilig en bespaart slim op water en energie. Met de Anti Scalding techniek voorkomt een temperatuur begrenzer het onopzettelijk gebruiken van heet water. De Eco Save techniek zorgt dat er water bespaart wordt, zonder dat de beleving van de waterstraal minder wordt. En met de Cold Start functie wordt onnodig verbruik van warm water voorkomen door de aanvoer van koud water als standaard te hanteren. Een elegante manier van energie besparen in de badkamer.

DAMIXA COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel