Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Damixa Sky
Damixa Sky - Damixa Sky Damixa Sky - Damixa Sky
Stijlvol, praktisch en betrouwbaar

Damixa Sky fonteinkranen

Op zoek naar elegante fonteinkraan? Ontdek de Sky serie van Damixa. Met het stijlvolle design wordt ieder toilet bezoek aangenamer. Laat je inspireren door de veelzijdigheid aan kleuren, van glanzend chroom tot mat messing. En ontdek de handige functies, zoals de verstelbare perlator. Hiermee wordt het handen wassen met de Damixa Sky fonteinkraan eenvoudiger en fijner!

Damixa Sky - Damixa Sky fonteinkranen

Damixa Sky fonteinkranen

De Sky fonteinkranen zijn een elegante verschijning in de toiletruimte. Deze Damixa kranen voor het kleinste kamertje zijn verkrijgbaar als wandmengkraan, of als opbouw variant op de wastafel of het toiletmeubel. Elke variant kenmerkt zich met een eigen tijdloze vormgeving, waarbij de gebruiksvriendelijkheid van de fonteinkraan voorop staat. Zo prikkelen de Sky fonteinkranen de zintuigen bij het handen wassen, waarmee je een prettige ervaring rijker wordt. 

Kom langs bij Baden+‘s-Hertogenbosch en upgrade jouw toilet met een Damixa Sky fonteinkraan.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Uitgelicht: Damixa Sky in matzwart

Met een matzwarte Damixa Sky fonteinkraan wordt het luxegevoel in de toiletruimte versterkt. De kleur past uitstekend bij de strakke lijnen en het moderne design van de kraan. Combineer de matzwarte Sky met stijlvol meubilair en sanitair in contrasterende kleuren, zoals een glanswitte waskom of houtlook toiletmeubel.

Damixa Sky - Uitgelicht: matzwart & Praktisch in gebruik
Damixa Sky - Uitgelicht: matzwart & Praktisch in gebruik

Damixa Sky: vorm ontmoet functie

Ervaar de harmonie tussen vorm en functie met de Damixa Sky. Met drie design keuzes is er voor ieder toilet een passende Sky fonteinkraan verkrijgbaar. De soepele bediening maakt van het handen wassen een moeiteloze ervaring. Ook zit er standaard een perlator in de kraan, waarmee minder water verbruikt wordt. Omdat de perlator verstelbaar is, kun je de waterstraal precies jouw gewenste kant op laten gaan. Hiermee creëer je jouw fijnste manier van handen wassen en voorkom je dat wat water over de fontein heen spettert.

Damixa Sky impressie

Damixa Sky wandmengkraan in chroom
Damixa Sky inbouw fonteinkraan in chroom
Damixa Sky opbouw fonteinkraan in chroom
Damixa Sky inbouw fonteinkraan in matzwart

DAMIXA COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel