Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Duka Inloopdouche
Duka Inloopdouche - Duka Inloopdouche Duka Inloopdouche - Duka Inloopdouche
Top kwaliteit douchedeuren en douchewanden

Duka Inloopdouche

Duka staat bekend om zijn innovatieve en stijlvolle doucheoplossingen die perfect passen in elke moderne badkamer, zo ook voor een prachtige inloopdouche. Ontdek de vele voordelen van inloopdouches en waarom Duka de perfecte keuze is voor jouw badkamer.

Duka Inloopdouche - 1. Waarom kiezen voor een inloopdouche?

Waarom kiezen voor een inloopdouche?

Inloopdouches zorgen voor een minimalistische en elegante uitstraling in elke badkamer. Ze maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en zijn daardoor ideaal voor zowel kleine als grote badkamers. 

Duka douche-oplossingen voor een inloopdouche:

  • vaste douchewand
  • pendeldeur
  • vouwwand
  • schuifwand

Kom de producten van Duka bekijken in onze showroom. Wij helpen je graag met het maken van een keuze.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Duka inloopdouche Libero 3000

De Duka Libero 3000 douchewanden-serie bieden maximale veelzijdigheid bij het creëren van een inloopdouche. Met zijn minimalistische profielen en transparante glazen panelen creëert deze inloopdouche een open en ruimtelijk gevoel. Dankzij de optionele antikalk-behandeling blijft het glas helder en schoon.

Kies uit verschillende kleuren, grepen en mogelijkheden om de wanden te monteren. Jij bepaalt hoe je het wilt hebben. Het zichtbare profiel en de minimale wandbevestiging zijn leverbaar in zwart, mat zilver en chroom/zilver hoogglans. Aan jou de keuze!

Duka Inloopdouche - Duka inloopdouche Libero 3000
Duka Inloopdouche - Duka inloopdouche Libero 4000

Duka inloopdouche Libero 4000

De Duka Libero 4000 combineert modern design met functionaliteit en biedt de perfecte oplossing voor elke badkamer. Met zijn strakke lijnen en frameloze glazen panelen voegt deze inloopdouche een gevoel van luxe toe aan je badkamer. De hoogwaardige materialen zorgen voor duurzaamheid, terwijl de optionele antikalk-behandeling het onderhoud vereenvoudigt.

De Libero 4000 is verkrijgbaar in diverse afmetingen en afwerkingen, waardoor hij naadloos kan worden aangepast aan jouw specifieke wensen. Eenvoudig te installeren en ontworpen voor dagelijks comfort, maakt deze inloopdouche elke douche-ervaring luxueus en ontspannen.

Duka inloopdouche Libero 5000

De Duka Libero 5000 onderscheidt zich door zijn unieke combinatie van geavanceerd design en innovatieve technologie. Deze inloopdouche serie biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit met modulaire oplossingen die naadloos aansluiten op elke badkamerindeling.

De 5000-serie is voorzien van 8 mm dunne, frameloze glazen panelen die een moderne, minimalistische uitstraling creëren. Wat deze serie echt uniek maakt, is de geavanceerde stabilisatietechnologie, die zorgt voor maximale stevigheid zonder afbreuk te doen aan het esthetische design. D

aarnaast biedt de Libero 5000 slimme afwateringssystemen en een optionele antikalk-coating, waardoor onderhoud tot een minimum wordt beperkt. Met diverse maatwerkopties en afwerkingen is de Duka Libero 5000 de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een combinatie van stijl, functionaliteit en innovatieve oplossingen in de badkamer.

Duka Inloopdouche - Duka inloopdouche Libero 5000

Ontdek de Duka collectie

Met liefde gemaakt
Zoek winkel