Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Klantwaardering
    9,3
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Duravit Vero Air complete badkamerserie
Duravit Vero Air complete badkamerserie - Duravit Vero Air complete badkamerserie Duravit Vero Air complete badkamerserie - Duravit Vero Air complete badkamerserie
Strak en architectonisch badkamerdesign

Duravit Vero Air complete badkamerserie

Als je naar de Vero Air badkamerserie van Duravit kijkt, zie je de consequent doorgevoerde rechthoekige vormen. Met een uitgebreid assortiment meubels, wastafels, baden en wc’s kun je er de complete badkamer mee inrichten. En door de architectonische vormen creëer je een designbadkamer met de Vero Air badkamerserie van Duravit.

Vero Air c-bonded

Duravit heeft een gepatenteerde technologie ontwikkelt waarmee de wastafel en het badkamermeubel naadloos met elkaar worden verbonden, c-bonded. Een techniek die je enkel bij Duravit vindt. Wanneer deze technologie wordt toegepast, krijgt het meubel een zeer luxe uitstraling. Ook heeft het meubel zo geen vervelende randjes waar vuil zich kan ophopen. Een c-bonded wastafel uit de serie Vero Air kun je heel mooi combineren met een meubel uit de Brioso-serie.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Duravit Vero Air in de toiletruimte

Niet alleen de badkamer kun je volledig uitvoeren met de Vero Air serie van Duravit, maar ook de toiletruimte! De fontein is elegant door het keramiek dat iets dunner is geproduceerd. In combinatie met het fonteinmeubel van Vero Air creëer je extra opbergruimte in het kleinste kamertje. De fontein kun je ook combineren met het bijpassende kastje uit de L-Cube meubelserie van Duravit.

Duravit Vero Air complete badkamerserie - 2. Duravit Vero Air compleet toilet
Duravit Vero Air complete badkamerserie - 2. Duravit Vero Air compleet toilet

Luxe douchewc 

Het Duravit Vero Air toilet kenmerkt zich eveneens door de vierkante, strakke vormen. Dat toilet kan worden voorzien van de SensoWash Slim technologie; de intelligente douche-wc voor de gebruiker met veel wensen. Deze douche-wc heeft drie verschillende douchearmen en een energiezuinige functie. Zo wordt je toiletruimte een luxe ruimte, met een moderne uitstraling. 

DURAVIT VERO AIR COLLECTIE
Duravit Vero Air badkamermeubel wastafel spiegel badkamer
Duravit Vero Air toilet bidet
Duravit Vero Air wastafel opzetkom detail
Duravit Vero Air breed wastafelmeubel met dubbele opbouwkraan bovenaanzicht en spiegelkast

Vero Air wastafels

De wastafels uit de Vero Air collectie van Duravit zijn recht en strak van vorm. Daardoor passen deze wastafels perfect in de moderne badkamer. De Vero Air wastafel is perfect te combineren met het meubelprogramma van Vero Air, maar kan ook gecombineerd worden met de meubelprogramma’s Brioso, L-Cube en DuraXsquare van Duravit. Daarnaast kun je de wastafel ook combineren met een onderkast van Primabad.

Duravit bad Vero Air

Maak je badkamer compleet met een bad uit de Vero Air serie van Duravit. Vrijstaand, tegen de wand of in de hoek geplaatst. Het Vero Air bad is de perfecte rechthoek in de moderne badkamer. En door de smalle badrand, van slechts 55 millimeter, blijft er lekker veel ruimte over voor jezelf. Meer wellness? Voeg ledverlichting, geluid of onzichtbare jets toe.

DURAVIT COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel