Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Easy drain design douchegoot
Easy drain design douchegoot - Easy drain design douchegoot Easy drain design douchegoot - Easy drain design douchegoot
Design waterafvoer in de douche

Easy drain design douchegoot

De design douchegoten van Easy Drain zijn uniek en geven je douche extra allure door het bijzondere design. De designdouchegoten zijn voorzien van de innovatieve technologieën van Easy Drain. Easy Drain garandeert hiermee 100% waterdichtheid (WPS) en kan de douchedrain gelijk met de rest van de badkamervloer geplaatst worden (TAF).

Easy Drain Diamond: luxe van een diamant

Een douchegoot in de vorm van een Diamant? Luxer kan bijna niet. Deze exclusieve drain heeft een uniek design. Dankzij de diamanten-vorm heeft hij slechts een tweezijdig afschot nodig om je douchewater goed af te voeren. Daardoor is de drain gemakkelijk te installeren in alle soorten douches. Ook is dit staaltje design volledig waterdicht.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Easy drain design douchegoot - Easydrain Diamond
Easy drain design douchegoot - Easydrain-douchegoot-Nano

Easy Drain Nano

De Nano douchegoot is het smalste douche afvoersysteem uit de Easy Drain collectie. Je kunt ervoor kiezen om deze tegen de wand (Nano Wall) of iets van de wand af te laten plaatsen. De douchegoot is slechts 50mm breed. Ondanks de smalle afvoer verwerkt de Xs Nano maar liefst 33 liter per minuut en de Xs Nano Wall zelfs 41 liter per minuut. De Xs Nano douchegoot is verkrijgbaar in vijf lengtes; 700, 800, 900, 1000 en 1200 millimeter.

Easy Drain Dot

Wil je echt iets bijzonders in je douche? De Easy Drain Dot is een douchegoot in een opvallende ronde vorm. De doorsnede is maar liefst 658 millimeter. De Dot douchegoot kan naar wens voorzien worden van een tegel, in dezelfde kleur als de vloer of juist geheel in contrast. Jouw Baden+ specialist vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn in je badkamer.

Easy drain design douchegoot - Easy Drain Dot
Easy drain design douchegoot - Modulo Stone to Wall

Modulo Stone voor jouw natuurstenen vloer

Heb je een natuurstenen vloer in je douche, maar wil je ook graag een douchegoot? Dan is Easy Drain Modulo Stone voor jou gemaakt. Het design is frameloos en nagenoeg onzichtbaar, waardoor hij perfect in de vloer past. Deze Easy Drain is nu uitgebreid met de Modulo Stone wall-to-wall. Deze kan tegen de muur geplaatst worden, in plaats van los in de vloer.

Easy Drain Square

Heb je veel vierkante of rechte vormen in de badkamer? Met de Easy Drain Square douchegoot benadruk je deze vormen extra. De douchegoot is 599 x 599 millimeter. Een bijzonder formaat en daarmee een echte blikvanger. Voor de Easy Drain Square is een inbouwdiepte van 90 millimeter benodigd. Vraag je Baden+ specialist naar de mogelijkheden.

Easy drain design douchegoot - Easy Drain Square

COLLECTIE DESIGN DOUCHEGOTEN

Easy Drain design douchegoot Dot oranje inleg detail
Easy Drain rvs design douchegoot Nano detail
Easy Drain design douchegoot Nano douchevloer detail
Easy Drain design douchegoot Square dubbel verschillende inleg

EASY DRAIN COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel