Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Easy drain douchegoot schoonmaken
Easy drain douchegoot schoonmaken - Easy drain douchegoot schoonmaken Easy drain douchegoot schoonmaken - Easy drain douchegoot schoonmaken
Een schone doucheafvoer

Easy drain douchegoot schoonmaken

Een nieuwe badkamer is vaak een hele investering. Graag wil je de ruimte goed schoonhouden. De douchedrains van Easy Drain zijn eenvoudig te reinigen. In onze showroom is ook de EasyClean schoonmaakset verkrijgbaar. Speciaal ontwikkeld voor het schoonhouden van de Easy Drain douchegoot.

Eenvoudig te reinigen

Wanneer je regelmatig van een douche gebruik maakt kunnen allerlei soorten vuil, zoals zeepresten, haren of vet, zich gaan hechten aan het sifon of de afvoerbuis. Een schone doucheafvoer zorgt ervoor dat water snel en effectief afgevoerd kan worden. Verstoppingen en overstromingen kunnen hierdoor worden voorkomen. De doucheafvoersystemen van Easy Drain hebben een eenvoudig te reinigen sifon. Deze kan ook gemakkelijk verwijderd worden, zodat je toegang krijgt tot de afvoerbuis. Dat is gemakkelijk indien deze verstopt raakt. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Easy Drain Compact Clean

Met de vernieuwde Easy Drain Compact Clean sifon is het schoonmaken nog eenvoudiger. Want sneller schoonmaken, wie wil dat nou niet? Je kunt ervoor kiezen om de sifon te voorzien van Dryphon technologie. Deze technologie bestaat uit een siliconenventiel die nare geurtjes van het riool blokkeert. Vuil, zoals zeepresten, wordt wél makkelijk afgevoerd. Zo hoef je minder vaak schoon te maken. 

Easy drain douchegoot schoonmaken - Easy Drain Compact Clean
Easy drain douchegoot schoonmaken - 2. EasyClean schoonmaakset

EasyClean schoonmaakset

Easy Drain heeft een speciale schoonmaakset ontwikkeld voor het onderhouden en reinigen van een Easy Drain douchegoot. De set bestaat uit: 

  • EasyCleaner: dit is een reiniger voor de oppervlakte en kan dagelijks gebruik worden. Met de EasyCleaner breng je een beschermende laag aan op het oppervlak van de douchedrain.
  • EasyRemover: dit is een intensieve reiniger om aanslag te verwijderen. Deze kun je alleen gebruiken op rvs en chroom onderdelen.

EASY DRAIN COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel