Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Easy Drain douchegoot
Easy Drain douchegoot - Easy Drain douchegoot Easy Drain douchegoot - Easy Drain douchegoot
Voor elke badkamer een geschikte douchegoot

Easy Drain douchegoot

Easy Drain biedt het grootste assortiment elegante en modern vormgegeven douchegoten voor je eigen badkamer. Easy Drain heeft een assortiment ontwikkeld, zodat er voor elk type badkamer en voor elke situatie een geschikte douchegoot beschikbaar is. We lichten er een aantal voor je uit.

Impressie van twee zwarte Easy Drain douchegoten, met en zonder sleuven

Uitgelicht: Multi roosters Black

Ontdek de innovatieve Multi douchegoten met aanpasbare hoogte en een inbouwdiepte van slechts 79 mm. De roosters, die zowel gesloten als met sleuf verkrijgbaar zijn, zijn er nu ook in stijlvol zwart. Daarmee blijft Easy Drain haar Multi serie, naast de hoge afvoercapaciteit en Dryphon technologie, uitbreiden met opties. De roosters zijn verkrijgbaar in zeven lengtematen, van 500 mm tot en met 1200 mm.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Een trendy douchegoot

De Easy Drain R-Line Clean Color vormt zich naar jouw douchevloer. Deze douchegoot is verkrijgbaar in standaardlengtes (700 – 1200 mm). Een ander praktisch voordeel van deze douchegoot: hij is voorzien van onze krachtige en onderhoudsarme Dryphon Techniek. Dit betekent dat je minder tijd kwijt bent aan schoonmaken.

Easy Drain R-Line Color douchegoot in de kleur Mood Free
De kleuren van de Easy Drain R-Line Color op een rij

R-Line Clean Color

De R-Line Clean Color van Easy Drain is nu verkrijgbaar in trendy kleuren, waarmee je de badkamer een luxe detail meegeeft. Kies voor een matte afwerking in wit of zwart of ga voor geborsteld messing, goud of chroom. Welke van de zeven nieuwe finishes past binnen jouw droombadkamer? De R-Line Clean Color in geborsteld rvs kan zowel vrij in de vloer als tegen de wand geïnstalleerd worden (Wall-versie). Zo voelt deze eyecatcher zich thuis in iedere doucheruimte en badkamerstijl

Gepatenteerde systemen

  • Tile Adjustable Frame; Een in hoogte verstelbaar frame dat perfect op de juiste tegeldikte in te stellen is en tegelijkertijd het eventuele lekwater afvoert.

  • Water Protection System; Dit systeem garandeert volledige afdichting door middel van het fabrieksmatig voor gemonteerde afdichtingsdoek en biedt daarmee volledige zekerheid.

Easy Drain douchegoot - Gepatenteerde systemen van Easy Drain

Zwarte Easy Drain douchegoot 

Easy Drain gaat mee in de trend: zwart in de badkamer. Kies je voor een douchewand met een zwart profiel en een zwarte doucheset? De douchegoot Compact van Easy Drain is ook verkrijgbaar in zwart en maakt de douchehoek compleet.

Easy Drain douchegoot - Easy Drain douchegoot black edition en kleur
Easy Drain douchegoot - Easy Drain douchegoot black edition en kleur

Special Finishes: kies je kleur!

Met Easy Drain kun je de badkamer inrichten zoals je dat wilt. Personaliseer je doucheruimte bijvoorbeeld met een gekleurde douchegoot. Gaat je voorkeur uit naar goud, brons of wit? De Easy Drain Special Finishes geeft je de keuze uit zes kleuren. De douchegoten zijn in meerdere maten beschikbaar, zodat er altijd een exemplaar is die bij je badkamer past. 

Easy Drain douchegoot Compact

De Compact douchegoot van Easy Drain is met een inbouwdiepte vanaf slechts 63 millimeter de meest ondiepe douchegoot ter wereld. De Compact serie is uitgevoerd met een eenvoudig te reinigen sifon. Deze sifon heeft een zeer hoge afvoercapaciteit, waardoor het water tijdens het douchen snel wordt afgevoerd. 

De Easy Drain Compact serie is leverbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de Compact 30, Compact 50 en de TAF en WPS. Deze serie is ook in drie verschillende designs leverbaar.

Easy Drain douchegoot - Easydrain-douchegoot-compact

COLLECTIE DOUCHEGOTEN

Easy Drain douchegoot M Line detail
Easy Drain douchegoot S Line detail
Easy Drain douchegoot Compact Zero met flens detail
Easy Drain rvs douchegoot Compact Zero detail

Grootste assortiment douchegoten

De Easy Drain Compact is de meest verkochte douchegoot. Het assortiment bestaat echter uit veel meer varianten. De Easy Drain S-Line en M-Line bieden een perfecte aansluiting op de wand in een 3-hoek of rechthoek. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De Easy Drain Nano is het smalste douchegootsysteem.

Easy Drain douchegoot Multi

De Multi douchegoot van Easy Drain is, de naam zegt het al, een multifunctionele douchegoot. Deze douchegoot is verkrijgbaar in vier designs en ontelbare lengtes, van 500mm tot 2000mm. Daarmee zijn de toepassingsmogelijkheden voor je nieuwe badkamer vrijwel onbeperkt.

EASY DRAIN COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel