Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Easy Drain doucheput
Easy Drain doucheput - Easy Drain doucheput Easy Drain doucheput - Easy Drain doucheput
Doucheputten met een modern design

Easy Drain doucheput

De doucheput van tegenwoordig heeft een modern design en is voorzien van de nieuwste technologieën. De doucheputten van Easy Drain zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en vormen. Kies je voor een vierkante, ronde of driehoekige doucheput? 

Easy Drain doucheput - Easydrain-douchegoot-compact

Uitgebreid assortiment Easy Drain doucheputten

Easy Drain produceert de doucheput voor de moderne badkamer. Alle Aqua Jewels doucheputten van Easy Drain zijn voorzien van het TAF-systeem. Hiermee is de doucheput perfect af te stellen op de tegeldikte, zodat de doucheput naadloos overgaat in de douchevloer. Door de toevoeging van het Water Protection System is elke doucheput 100% waterdicht.  

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Easy Drain Aqua Compact

De doucheputten uit de Easy Drain Aqua Compact serie sluiten perfect aan op de badkamervloer. De inbouwdiepte van de doucheput is klein. Hierdoor is de doucheput uit de Aqua Compact serie erg geschikt voor renovatie van je badkamer.

Easy Drain doucheput - Gepatenteerde systemen van Easy Drain

Geschikt voor jouw vloer: vinyl en natuursteen

Iedereen is uniek, zo ook onze douchevloeren. Easy Drain heeft daarom speciale drains ontwikkeld voor de vinylvloer en natuursteen. De nieuwe Easy Drain Vinylput kan gemakkelijk worden ingeklemd tussen het rooster en het inbouwdeel. Hierdoor is hij volledig waterdicht en uitermate geschikt voor een vinylvoer. Heb je een prachtige natuurstenen vloer? Kies dan voor de Aqua Jewels Stone. Het frameloze design maakt de put haast onzichtbaar, waardoor alle ogen op de prachtige vloer gericht zullen zijn. 

Easy Drain doucheput - Vloeren: vinyl natuursteen en vierkant
Easy Drain doucheput - Vloeren: vinyl natuursteen en vierkant

Vierkante doucheput

In de badkamer van nu komen veel vierkante vormen terug. De vierkante doucheputten van Easy Drain uit de serie Aqua Quattro sluiten hier goed op aan. De Quattro doucheput is verkrijgbaar in drie afmetingen: 100x100mm – 150x150mm – 200x200mm. Ook de vernieuwde Aqua Brilliant heeft een mooie vierkante vorm. Deze doucheput is uitgebreid met een flens, waardoor hij gemakkelijk in de douchevloer verwerkt kan worden. 

EASY DRAIN COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel