Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Natuurstenen wastafels en douchebakken
Natuurstenen wastafels en douchebakken - Natuurstenen wastafels en douchebakken Natuurstenen wastafels en douchebakken - Natuurstenen wastafels en douchebakken
De natuur in huis met een wastafel in natuursteen. 

Natuurstenen wastafels en douchebakken

Wil je genieten van puur natuur in de badkamer met een exclusieve uitstraling? Kies dan voor een prachtige wastafel van natuursteen van Forzalaqua. Het natuursteen dat zij voor haar waskommen gebruikt is afkomstig uit ’s werelds oudste steengroeves en van een uitstekende kwaliteit. Vakmensen verwerken de grote blokken natuursteen zoals graniet, basalt, hardsteen, travertin en marmer handmatig tot unieke wastafels, wasbakken, opzetkommen en plateaus.

Natuurstenen wastafels en douchebakken - 1. Forzalaqua Bijzondere afwerking van het natuursteen

Bijzondere afwerking van het natuursteen

De vakmensen van Forzalaqua werken de wastafels met verschillende methodes af. Zij doen dit met de hand waardoor elke wastafel uniek is. Bekijk de Forzalaqua wastafels van dichtbij en zie het vakmanschap. Zo kun je ook de afwerkmethode herkennen:

  • Een gezoete wastafel is ‘dicht’ geschuurd en krijgt hierdoor een matte glans.
  • Een gepolijste wastafel is nog fijner gepolijst en krijgt hierdoor meer glans.
  • Een gefrijnde wastafel krijgt verticale ribbels.
  • Een gebrande wastafel is door verhitting opgeruwd waardoor en ruwere of antieke uitstraling ontstaat.
  • Een gekapte wastafel is bewerkt met hamer en beitel.
  • Een geciseleerde wastafel heeft horizontale ribbels. Dit wordt machinaal aangebracht.
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Forzalaqua wastafelseries

Forzalaqua biedt je een ruime keuze in natuurstenen wastafels, zoals de Bellezza, Palermo, Lagina en Taranto. Met een prachtig design en handgevormd uit één stuk natuursteen. Mocht je kranen op de wastafel willen plaatsen, dan kun je bij al deze modellen kraangaten op elke gewenste plek laten boren. Je kunt de wastafels los aan de muur ophangen of als opzetwastafel combineren met de mooie eikenhouten badmeubels van Forzalagua. Door de vlakke onderkant kun je alle modellen als opzetwastafel gebruiken.

Natuurstenen wastafels en douchebakken - 2. Forzalaqua wastafelseries
Natuurstenen wastafels en douchebakken - 2. Forzalaqua wastafelseries

Bellezza wastafel

De Bellezza is een rechthoekige, moderne wastafel. Ook een dubbele wasbak is mogelijk: de Bellezza Doppio. Handig als je bijvoorbeeld met meer mensen tegelijk je tanden wilt poetsen. De Palermo heeft een opvallend design door de schuine afloop van de wasbak. Hierdoor loopt het water altijd gelijk naar de afvoergoot. Het design van de Laguna springt direct in het oog. De ronde waskom steekt half uit de rechthoekige wastafel. De zachte, ronde vorm roept zo een bijzondere dynamiek op met het harde natuurstenen materiaal.

Natuurstenen wastafels en douchebakken - 3. Forzalaqua Taranto

De Taranto voor de kleine badkamer

Heb je een kleinere badkamer, maar wil je graag een natuurstenen wasbak? Dan is de Taranto iets voor jou. De Taranto wastafel heeft een kleinere afmeting van 50 x 30 cm en een hoogte van 8 cm. Het ontwerp oogt strak en modern, maar krijgt een zachte uitstraling door de afgeronde hoeken van de binnenbak. Deze kleine, elegante wasbak is verkrijgbaar in vier soorten natuursteen en in verschillende afwerkingen: gezoet, gekapt, gefrijnd en gebrand.

Natuurstenen opzetkommen

Het badkamermeubel kun je ook combineren met één van de prachtige opzetkommen van Forzalaqua. Natuurstenen kommen zijn prachtig in combinatie met hout, zoals een eikenhouten badkamermeubel van Forzalaqua. Voor een warme, natuurlijke uitstraling is dit een mooie combinatie. Elk materiaal en elke afwerking is mogelijk. Ook heb je de keuze uit allerlei vormen: rond, ovaal of vierkant. Kies uit de vele stijlen, van strak modern tot stoer, robuust de stijl, die stijl die het beste bij je past.

Natuurstenen wastafels en douchebakken - 4. Forzalaqua Natuur opzetkommen
NATUURSTEEN: EEN UNIEK PRODUCT
Forzalaqua Natuurstenen wastafel dubbele opzetkommen antraciet
Forzalaqua Natuurstenen brede wastafel lichtgrijs met dubbele kranen
Forzalaqua Natuurstenen brede donker antraciete wastafel met dubbele kranen
Forzalaqua Natuurstenen brede wastafel wit detail

Natuurstenen fonteintjes

Wil je ook in de toiletruimte genieten van de warme, elegante uitstraling van een natuurstenen wastafel? De Venetia en Venetia XS van Forzalaqua zijn rechthoekige fonteintjes met een afgeronde binnenbak. De Venetia XS heeft een afmeting van 29 x 16 x 10 cm en is hiermee net wat kleiner dan zijn grotere broer. De Venetia is 40 x 22 x 10 cm en heeft een kraangat dat zowel aan de linker- als rechterzijde kan worden besteld. De Turino is een stijlvolle hoekfontein van Forzalaqua.

Natuurstenen douchevloer

Natuursteen geeft je badkamer niet alleen een warme en sprekende uitstraling. Het voelt ook aangenaam aan je blote voeten. Natuursteen heeft de eigenschap om warmte goed op te nemen en langzaam weer af te geven. Forzalaqua heeft in haar assortiment een natuurstenen douchevloer: de Fresco. Eveneens gemaakt uit één stuk steen: basalt of graniet. Deze douchevloeren zijn is tot in detail gezoet afgewerkt door zeer ervaren natuursteenbewerkers. De douchevloer heeft een RVS-afvoerputje dat is afgedekt met een natuurstenen strook. Deze strook kun je er makkelijk afhalen om het putje schoon te maken. De douchevloer kun je in twee maten bestellen: 90 x 90 cm en 120 x 90 cm, met een hoogte van 5 cm.

FORZALAQUA COLLECTIE
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
22-09-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Deskundigheid
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief