Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Geberit AquaClean Tuma
Geberit AquaClean Tuma - Geberit AquaClean Tuma Geberit AquaClean Tuma - Geberit AquaClean Tuma
Ervaar de frisheid van water

Geberit AquaClean Tuma douchewc

De nieuwste Geberit AquaClean Tuma douchewc brengt hygiëne, comfort en wellness in het toilet of de badkamer voor een beperkter budget. De compacte vormgeving van de douchewc zorgt voor optimaal gebruik van de ruimte. Het toilet is eenvoudig te installeren; er is enkel een water- en elektrapunt nodig bij het toilet. De badkameradviseurs van Baden+‘s-Hertogenbosch vertellen je graag meer over dit innovatieve toilet.

Geberit AquaClean Tuma - 1. Geberit werking van de AquaClean Tuma

Werking van de AquaClean Tuma

De Tuma douchewc reinigt met water en is uitgerust met Whirlspray technologie, waarbij de douchekop een pulserende werking heeft. Reinigen met water is hygiënischer en fijner dan vegen met toiletpapier. Vooral als je kiest voor de Tuma Comfort, waarbij de warmeluchtföhn de functie van toiletpapier overneemt. Bij het standaardmodel heb je een minimale hoeveelheid toiletpapier nodig, omdat dit model niet voorzien is van een droger.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Baden+‘s-Hertogenbosch voor meer informatie.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Geberit AquaClean Tuma Classic
en Comfort

De AquaClean Tuma is verkrijgbaar in de uitvoeringen Classic en Comfort. Waar de classic AquaClean Tuma al optimaal comfort biedt, gaat de Comfort variant nog een stapje verder. Naast Whirlspray-technologie, een automatische ontkalkingsfunctie en soft-close wc-deksel is deze uitvoering uitgerust met extra luxe opties.

Geberit AquaClean Tuma - 2. Geberit AquaClean Tuma Classic en Comfort
Geberit AquaClean Tuma - 2. Geberit AquaClean Tuma Classic en Comfort

Extra functionaliteiten

Met de Tuma Comfort neem je door de verwarmde toiletzitting altijd plaats op een voorverwarmde wc. Vieze luchtjes worden weggezogen met het luchtzuiveringssysteem en na gebruik activeert de warmeluchtföhn, waardoor je geen wc-papier meer hoeft te gebruiken.

Geberit AquaClean Tuma staand toilet

De Tuma douchewc van Geberit is nu ook als staand model verkrijgbaar. Als je de badkamer of het toilet gaat verbouwen, kun je het inbouwreservoir laten inbouwen. Je toiletpot kan dan strak tegen de muur geplaatst worden. Wil je jouw staande toilet upgraden naar een douchewc zonder verbouwing? Kies dan voor een Geberit AquaClean Tuma in combinatie met een Geberit Monolith inbouwreservoir. Het Monolith-systeem wordt voor de muur geplaatst, waar vervolgens je toiletpot op aangesloten wordt.

De AquaClean Tuma is er in twee varianten: Classic en Comfort. In de winkel vertellen we je graag wat de verschillen zijn, en kun je een douchewc zelf ervaren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Geberit AquaClean Tuma - Aquaclean Tuma staand toilet

Douchewc zelf ervaren in de winkel

Douchewc’s zijn nog niet bij iedereen bekend. Het kan daarom wat onwennig zijn om voor de eerste keer een douchewc te gebruiken. Bij Baden+‘s-Hertogenbosch kun je een douchewc zelf uitproberen om te ontdekken of reinigen met water iets voor jou is.

De voordelen van de Geberit AquaClean Tuma douchewc

  • AquaClean Tuma is eenvoudig te installeren in jouw toilet of badkamer
  • Stijlvol design met revolutionaire technologie
  • Hygiënisch en comfortabel
  • Door het randloos design is deze douchewc gemakkelijk schoon te maken

GEBERIT COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel