Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Geberit DuoFresh
Geberit DuoFresh - Geberit DuoFresh Geberit DuoFresh - Geberit DuoFresh
Een frisse boodschap voor iedereen

Geberit DuoFresh

De meeste Nederlanders storen zich aan stank op het toilet. Geberit DuoFresh is een slim wc-systeem dat je badkamer een nieuw gevoel van frisheid geeft. Geberit DuoFresh verwijdert storende luchtjes direct vanuit de toiletpot. Onaangename toiletgeurtjes krijgen geen kans om zich door de hele toiletruimte of badkamer te verspreiden. Bij Baden+‘s-Hertogenbosch vertellen we je graag meer over dit stankvrije toiletsysteem.

Zo werkt Geberit DuoFresh

Geberit DuoFresh is een wc-module die vieze geurtjes op het toilet bij de bron aanpakt. Wanneer je het geurzuiveringssyteem activeert, worden ongewenste geurtjes vanuit de toiletpot weggezogen. Het koolstoffilter dat zich achter de wand bevindt, zuivert vervolgens de lucht en een stille ventilator in het bedieningspaneel blaast de frisse lucht weer de ruimte in.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Baden+‘s-Hertogenbosch voor meer informatie.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Kies een bijpassende bedieningsplaat

Er zijn verschillende Geberit bedieningsplaten die geschikt zijn voor de DuoFresh-module. Bijvoorbeeld de Sigma 21, Sigma 50 of Sigma 30. Zo is er altijd een bedieningsplaat die past bij de stijl van jouw badkamer. Achter dit bedieningspaneel bevindt zich het inbouwreservoir met het wc-systeem dat geurtjes bij de bron aanpakt. De module is op vrijwel alle Geberit Sigma inbouwreservoirs te installeren, zonder dat daar een ingrijpende verbouwing voor nodig is. Kom langs bij Baden+‘s-Hertogenbosch. We laten je graag de mogelijkheden zien.

Geberit DuoFresh - 2. Geberit Sigma 40 bedieningspaneel en voordelen van DuoFresh
Geberit DuoFresh - 2. Geberit Sigma 40 bedieningspaneel en voordelen van DuoFresh

DuoFresh module met extra opties

Het Geberit DuoFresh toiletsysteem is standaard voorzien van een toilet stickhouder. Deze sticks kleuren het te spoelwater blauw en geven de toiletpot net dat extra stukje frisheid. Als je geurzuivering toevoegt aan je module, kun je kiezen uit handmatige of automatische bediening. Bij de laatste optie registreert het systeem beweging bij het toilet en activeert het systeem zelf de geurzuivering. De DuoFresh ook verkrijgbaar met oriëntatieverlichting die je de weg in het donker wijst. 

MEER GEBERIT DUOFRESH

Geberit Duofresh Sigma 40 toilet bedieningspaneel in badkamer
Geberit Duofresh Sigma 40 toilet bedieningspaneel in badkamer
Geberit Duofresh toilet bedieningspaneel in badkamer
Geberit Duofresh Sigma 40 toilet bedieningspaneel detail

GEBERIT COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel