Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Grohe badkamerkranen
Grohe badkamerkranen - Grohe badkamerkranen Grohe badkamerkranen - Grohe badkamerkranen
Diverse kranen van XS tot XL-formaat

Grohe badkamerkranen

Het team ontwerpers van Grohe, de ‘Masters of technology’, werkt met vakmanschap aan kranen voor iedere badkamer. Met als resultaat: vele series kranen voor je wastafel, douche en bad. De kranen hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn voorzien van slimme technologieën. Wij Baden+ lichten enkele mooie kranenseries voor je uit.

Grohe badkamerkranen - 1. Grohe voordelen van badkamerkranen

Voordelen van Grohe badkamerkranen

Bij Grohe is er volop keuze. Van moderne, elegante kranen tot tijdloze ontwerpen.  Alle kranen zijn voorzien van de nieuwste technologie, zodat je kunt genieten van soepele bediening en gemakkelijk onderhoud. Alle Grohe ééngreepskranen bieden de unieke Grohe SilkMove® ervaring. De kraan reageert direct op je beweging, waardoor je de kraan soepel bedient. De superieure Grohe StarLight® technologie zorgt tevens voor een perfecte chroomlaag die de kraan krasbestendig maakt.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Een badkamerkraan in iedere hoogte

De keuze in kranen is nog nooit zo groot geweest! Niet alleen in stijlen, maar ook in verschillende hoogtes. Uiteenlopend van de maten XS tot XL. Een XS-variant is een extra kleine kraan, die zich perfect leent voor een fonteintje.

Grohe badkamerkranen - 2. Grohe badkamerkraan in de juiste hoogte
Grohe badkamerkranen - 2. Grohe badkamerkraan in de juiste hoogte

Hoe groter de Grohe maat, hoe hoger de kraan op je wastafel staat. Was je graag je haren onder de wastafelkraan? Dan is een hoge kraan in XL-variant aan te bevelen. Je favoriete Grohe kraan is gelukkig in alle maten verkrijgbaar. Zo past de kraan altijd bij je badkamerrituelen.

Grohe F-Digital serie

De Grohe F-Digital serie is uniek. Hiermee kun je kranen digitaal instellen. Met een eenvoudige aanraking kun je bijvoorbeeld de straalkracht verhogen of van de hoofddouche naar de handdouche schakelen. Er is een ruime keuze in bij elkaar passende producten voor de douche, bad, wastafel en bidet.

Grohe badkamerkranen - 3. Grohe F-Digital serie
Grohe badkamerkranen - 3. Grohe F-Digital serie

Door de draadloze techniek kun je op elke gewenste plek je kraan plaatsen. Wil je van je badkamer een complete spa maken? Kijk dan ook eens naar de licht-, stoom- en geluidsmodules die de Grohe F-Digital Deluxe serie biedt. Vraag je badkamerspecialist Baden+ naar de mogelijkheden.

Grohe badkamerkranen - 4. Grohe F-Digital Allure en Veris

Grohe F-Digital Allure en Veris

Met de Allure en Veris serie kun je de hele badkamer inrichten met kranen die digitaal te bedienen zijn. Deze kranen hebben een digitale menginrichting die je met één digitale knop bedient. Naast temperatuur en straalkracht zit er een pauzefunctie op. Daarnaast zijn de kranen voorzien van een automatische veiligheidsuitschakeling na zestig seconden. De memory functie onthoudt tenslotte je instelling. Wat een luxe!

Grohe Eurocube & Grohe Essence New

De serie Eurocube biedt kranen voor: wastafels, bidets, douches en baden. De Eurocube kraan heeft een minimalistisch ontwerp. Door de uitsparing in de hendel lijkt de kraan minder ruimte in te nemen, voor een strakke en moderne uitstraling.

Grohe badkamerkranen - 5. Grohe Eurocube & Grohe Essence New
Grohe badkamerkranen - 5. Grohe Eurocube & Grohe Essence New

De Grohe Essence New is een serie elegante mengkranen met een uniek design. Je hebt bijzonder veel keus in kleuren en afwerkingen. Zo kun je kiezen voor mat, glanzend of geborsteld. De kleur ‘Brushed Hard Graphite’ past goed in een trendy badkamer. Liever een chique kleur? Kies voor ‘Super Steel’.

Grohe Lineare New

Ben je op zoek naar een minimalistische kraan met een schitterend ontwerp? Dan kun je niet om deze serie heen. De ranke en slanke kranen ogen krachtig door de harmonieuze compositie. De Grohe Lineare New is een complete serie van kranen voor de wastafel, fontein, bad en douche. Met de vloeiende overgang van ronde naar rechthoekige vormen hebben de kranen een prachtig design.

Grohe badkamerkranen - 6. Grohe Lineare New
Grohe badkamerkranen - 7. Grohe Plus

Grohe Plus kraan

De Grohe Plus kranen combineren elegant, hypermodern design met de nieuwste techniek. Het Grohe Plus-assortiment bevat enkele kranen met een led-temperatuurdisplay aan de bovenzijde van de kraan. Je ziet in een oogopslag hoe warm het water is. Als de stroom stopt, verdwijnt de slimme display weer. Met een veeg over de kraan kun je eveneens de Eco-spray aanpassen en het waterverbruik verminderen. Daarnaast kan de uitloop 90 graden naar links of rechts draaien. Deze innovatieve reeks unieke kranen biedt ergonomisch comfort en optimaal gebruiksgemak. 

COLLECTIE BADKAMERKRANEN VAN GROHE
Grohe Concetto thermostaatkraan
Grohe Concetto badkraan
Grohe Eurocube wastafelkranen
Grohe Eurosmart wastafelkraan

Grohe Eurosmart New

De slanke wastafelkranen uit de Eurosmart New serie passen goed in een tijdloze badkamer. De afstand tussen de uitloop en de greep is bij deze kranen vergroot voor meer bedieningsgemak. De greep is zo makkelijk te bereiken en onder de uitloop is meer ruimte om bijvoorbeeld een emmer te vullen.

Grohe Concetto

Met het dynamische, verfijnde ontwerp past de reeks Grohe Concetto kranen perfect in een moderne badkamer. Het sterke design komt tot stand door de ronde vormen in verschillende diameters. Wil je ook een Grohe kraan in je badkamer? Bezoek een showroom bij je in de buurt om de collecties in het echt te bekijken.

GROHE COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel