Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
 • Vakmanschap en expertise
 • Van ontwerp tot installatie
 • 40 winkels in heel Nederland
close
Grohe douchesystemen
Grohe douchesystemen - Grohe douchesystemen Grohe douchesystemen - Grohe douchesystemen
Beleef ultiem doucheplezier

Grohe douchesystemen

Grohe besteedt veel tijd en zorg aan het ontwikkelen van de allerbeste douchesystemen. Douchen is met Grohe dan ook een echte ervaring. Het merk staat bekend als expert op het gebied van regendouches in vele uitvoeringen. Je kunt kiezen voor douches met allerlei waterstralen. Ook zijn Grohe douches spaarzaam en gemakkelijk in zowel gebruik als onderhoud. Wat je ook verlangt van een douchesysteem, Grohe biedt het. Van verkwikkende tot ontspannende douchestralen, met grote en kleine douchekoppen, inbouw of opbouw.

Een douchestraal voor elk moment

Grohe douches zijn er in alle vormen, stijlen en afmetingen. Elke douche is ontworpen met het oog op een ultieme douchebeleving. Zo zijn veel douches voorzien van een knop om te kiezen tussen verschillende waterstralen. Elke straal zorgt voor een andere beleving. Je kunt kiezen voor een activerende massagestraal. Heel verkwikkend in de ochtend als je douche je de kickstart voor de dag geeft. Of kies 's avonds voor een ontspannende tintelende douchestraal. 

Grohe douchesystemen - 1. Grohe voordelen van Grohe douchesystemen
Grohe douchesystemen - 1. Grohe voordelen van Grohe douchesystemen

Douches met veel voordelen

Grohe douches zijn voorzien van de slimste technologie. Met bijvoorbeeld de TurboStat-technologie wordt in een mum van tijd gezorgd voor een constante, juiste douchetemperatuur. Met de CoolTouch wordt de buitenkant van je douche nooit warmer dan de ingestelde temperatuur. Bovendien hebben de douchesystemen een krasvrije chromen beschermlaag die je douche jarenlang glanzend mooi houdt. Zo zijn er vele voordelen die de keuze voor een Grohe douchesysteem logisch maakt.

Rainshower Smart Active

De Rainshower Smart Active maakt douchen heel plezierig. Het design, de ergonomische grip en comfortabele bediening zorgen voor een ultieme douchebediening. Het design van de slanke glijsstang en douchekop is elegant en minimalistisch. Je hebt de keuze in een ronde of vierkante handdouche, in twee maten: 13 en 15 cm. Leuk is de ruime keuze in kleuren. Naast chroom zijn ook 10 andere kleuren mogelijk, zoals graphite, goud en koper, in een geborstelde of glanzende variant.

Grohe douchesystemen - Grohe Rainshower SmartActive
Grohe douchesystemen - Grohe Rainshower SmartActive

Straalsoort snel kiezen

De Grohe SmartActive heeft drie massagestralen: Rain, Jet of de Active Massage. Met een enkele tip op de knop, de 'Grohe SmartTip' wissel je van een zacht tintelende tot een activerende massage. Zo kies je eenvoudig de straalsoort waar je behoefte aan hebt. Kies bijvoorbeeld voor de Jet voor een krachtige douche na het sporten. Ben je klaar met douchen? Dan voorkomt de Grohe Dripstop het nadruppelen zo het dichtdraaien van de kraan. 

Grohe Power & Soul douches

Ook het design van de Grohe douchesystemen is fraai. Kies voor de Grohe Power en Soul, SmartActive, Smart Icon of New Tempesta, sluit je ogen en geniet van de diverse waterstralen. Een van de fijnste douchesystemen van Grohe is de Power & Soul. Met een druk op de AquaDirect knop schakelt je tussen vier douchestralen. Begin de dag goed met de verkwikkende waterstraal Jet. Kies de Rain voor een zachte, fijne straal die lijkt op een regenbui. Rain02 is de nieuwe variant, waarbij water en lucht zich vermengen.

Grohe douchesystemen - 2. Grohe Power & Soul douches
Grohe douchesystemen - 2. Grohe Power & Soul douches

Een ontspannende massage na een lange dag? De Active Massage masseert je lichaam met acht sproeiers, die een ‘ademend’ effect geven door per seconde een keer open en dicht te gaan. De Power & Soul douches zijn verkrijgbaar in verschillende formaten douchekoppen: 11,5 cm, 13 cm en zelfs 16 cm. Bovendien zijn de handdouches leverbaar in zes natuurlijke kleuren. Bekijk ook het Grohe Rainshower SmartControl, een bedieningspaneel om snel te schakelen tussen de verschillende massagestralen.

Grohe douchesystemen - 3. Grohe Rainshower Icon

Grohe Rainshower Icon

Met het unieke, kleurrijke design van de Grohe Rainshower Icon fleurt je badkamer helemaal op. Je hebt de keuze uit verschillende trendy kleuren. De douche is naast chroom en wit/groen verkrijgbaar in zes kleuren. Wat dacht je van blauw, appeltjesgroen of rood? De douchekop heeft een diameter van 15 cm en heeft de vorm van een donut. Met een Grohe Rainshower Icon douche maakt je echt een statement in de badkamer.

Grohe New Tempesta

Vind de douche die bij het karakter van je badkamer past met de vernieuwde Tempesta. De New Tempesta douchesystemen hebben een royale douchekop met een diameter van 160 mm, 180 mm of 210 mm. Je hebt de keuze uit drie designs: Cosmopolitan, Contemporary en Authentic. Met de Tempesta 210, met een hoofddouche van 210 mm doorsnee, douche je heel royaal. Deze hoofddouche is perfect voor iedereen die kiest voor Grohe-kwaliteit voor een aangename prijs. Zet de DreamSpray aan en je geniet van een ontspannen regenbui.

Grohe douchesystemen - 4. Tempesta
Grohe douchesystemen - 4. Tempesta

Grohe Tempesta regendouche 250 mm

De doucheserie Tempesta is uitgebreid met een nog grotere douchekop van 250 mm. Deze is verkrijgbaar in een vierkante en ronde uitvoering. Je hebt hierbij de keuze uit een volledig verchroomde douchekop of een douchekop met een witte kunststof bovenkant. Fijn aan deze douche is ook de Grohe DripStop: geen nadruppelende hoofddouche nadat je hebt genoten van een heerlijke regendouche. De luxe regendouche kun je zowel direct aan het plafond bevestigen als aan de wand met een douchearm. 

COLLECTIE DOUCHESYSTEMEN
Metselwerkblok 1
Metselwerkblok 2
Metselwerkblok 3
Metselwerkblok 4

Voordelen Grohe douche

Grohe douchesystemen zijn niet alleen prachtig ontworpen, ze bieden ook veel voordelen. Een Grohe douche zorgt voor comfort. We zetten de voordelen die voor extra comfort zorgen voor je op een rij. 

 • DreamSpray: uit alle douchegaatjes komt evenveel water
 • One-Click Showering: met een klik op de knop kies je voor de gewenste straalsoort
 • TurboStat: je douche altijd direct op een juiste, constante temperatuur
 • CoolTouch: de buitenkant van je douche wordt nooit warmer dan de ingestelde temperatuur

Grohe's slimme uitvindingen

Grohe douches zorgen niet alleen voor een plezierige douche-ervaring. Je Grohe douche is ook duurzaam en gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Dit komt door de volgende slimme uitvindingen:

 • TwistFree: je doucheslang draait gewoon mee en knikt niet door een slimme aansluiting
 • SpeedClean: met één veeg verwijder je kalk uit de siliconen gaatjes in de douchekop
 • StarLight: je douche gaat lang mee dankzij een krasvaste chroomlaag
 • Inner WaterGuide: een systeem in de douchekop wat de chroomlaag beschermt

GROHE COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel