Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Hansgrohe wastafelkranen
Hansgrohe wastafelkranen - Hansgrohe wastafelkranen Hansgrohe wastafelkranen - Hansgrohe wastafelkranen
Het stralende middelpunt op je wastafel

Hansgrohe wastafelkranen

Ben je op zoek naar een wastafelkraan? Baden+ kiest bewust voor het merk Hansgrohe, omdat je altijd een kraan vindt die past bij de stijl van je badkamer en je dagelijkse badkamerrituelen. De kranenseries Metris, Talis, PuraVida en Focus zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en hebben ieder een uniek design. Welke wastafelkraan past bij jou?

Hansgrohe wastafelkranen - 3. FinishPlus

Finish Plus gekleurde wastafelkranen

Wil je je badkamer extra karakter geven? Kies dan voor de gekleurde kranen van FinishPlus. Je hebt de keuze uit 6 trendy kleuren: chrome, mat zwart of wit, brushed black, polished gold, of brushed bronze. De elegante kranenseries Metropol en Talis E zijn in deze kleuren verkrijgbaar. Beken ook kleur en geef je badkamer extra uitstraling met deze prachtige trendkleuren.

Hansgrohe Talis

De Talis serie bestaat uit de Talis E en de Talis S. De Talis S is een strakke kraan en de Talis E heeft natuurlijkere vormen. Voor iedere badkamer is er een Talis wastafelkraan verkrijgbaar. Ook in hoogte heeft de Hansgrohe Talis voldoende keuze. De Talis kranen zijn ook als inbouwkraan verkrijgbaar. Dit geeft een design karakter en bespaart ruimte op de wastafel.

Beeld van een matwitte kraan met CoolStart technologie op een zwarte wasbak
Hansgrohe wastafelkranen - 2. Hansgrohe Talis en Talis Select

Hansgrohe Talis Select

De wastafelkranen van Talis Select kunnen ook met een drukknop gekozen worden. Hierbij verdwijnt de hendel volledig. Als je handen vies zijn, zet je de kraan eenvoudig aan of uit met je elleboog of rug van je hand. Hygiënisch, gebruiksvriendelijk en het bespaart water!

Hansgrohe Metris

Bij de keuze voor een wastafelkraan speelt design een grote rol. De Hansgrohe Metris past in de moderne badkamer. Mooi strak en in meerdere hoogtes verkrijgbaar. Gebruik je de kraan enkel om je handen te wassen of wil je ook regelmatig een emmer water vullen? In de Metris kranenserie van Hansgrohe vind je altijd een passende kraan in design en hoogte. Naast wastafelkranen heeft de Metris-serie ook een bad- en douchekraan en een douchethermostaat in dezelfde stijl.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Hansgrohe wastafelkranen - 1. Hansgrohe Metris
Uitneembare matzwarte wastafelkraan

Finoris Flex wastafelkraan

De Finoris Flex wastafelkraan biedt comfort voor een druk bezet huishouden. De moeiteloos uit te trekken uitloop en buigzame slang verandert de kraan in een vuistdouche met twee straalsoorten. Hiermee wordt haren wassen, kleding uitspoelen en de wastafel schoonmaken een fluitje van een cent. Ook de baby kan comfortabel gedoucht worden met de zachte PowderRain straal. Het stijlvolle design is in verschillende hoogtes en in mat wit en matzwart verkrijgbaar. Zo past de Finoris op iedere wastafel. De flexibele kraan scoort ook punten met de waterbesparende EcoSmart technologie van Hansgrohe.

Hansgrohe wastafelkranen
Hansgrohe Metris wastafelkraan
Hansgrohe Puravida wastafelkraan
Hansgrohe Metris Classic wastafelkraan
Hansgrohe Metris wastafelkraan met hoge comfortzone

Hansgrohe PuraVida

Deze serie kranen blinkt uit in design en is zijn tijd ver vooruit. De kranen hebben diverse design-awards gewonnen en staan als echte eyecatchers op je wastafel. De kranen zijn verkrijgbaar in de kleurcombinatie wit en chroom. Naast wastafelkranen bevat de PuraVida-serie ook hand-, hoofd- en zijdouches, een digitaal douchebedieningssysteem en accessoires.

Hansgrohe Focus

De Focus kranenserie van Hansgrohe staat bekend om zijn tijdloze design en milieuvriendelijke karakter. De brede handgreep maakt het gemakkelijk om de kraan te bedienen. Deze kraan is voorzien van EcoSmart-technologie, wat ervoor zorgt dat je meer water bespaart. De Focus-serie is verkrijgbaar in diverse designs en hoogtes.

HANSGROHE COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel