Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Hotbath Friendo
header-m-hotbath-friendo-badkamerkranen-badenplus header-hotbath-friendo-badkamerkranen-badenplus
De stijlvolle badkamerkraan

Hotbath Friendo

Eigentijds, innovatie en luxueus, de stijlvolle kranenserie van Hotbath Friendo past perfect in de moderne badkamer. De serie bestaat uit een aantal design kranen die zijn uitgevoerd met een prachtige cascade uitloop. Dit wordt ook wel een waterval uitloop genoemd. Creëer zo het ultieme wellness gevoel in je badkamer.

hotbath-friendo-cascade-wastafelmengkraan-badenplus

Luxe kraan met cascade uitloop

Kranenserie Friendo van Hotbath is net even anders dan de standaard badkamerkraan. Friendo is een stijlvolle kraan met strakke lijnen, die zorgt voor een chique badkamer beleving. De kranen hebben een prachtige cascade uitloop, die voor een mooie waterstroom zorgt. Ben je een liefhebber van design? Dan is dit een uitstekende keuze. 

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Baden+‘s-Hertogenbosch voor meer informatie en laat je inspireren. 

 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De perfecte kraan voor jouw badkamer

De Friendo kranencollectie is verkrijgbaar in chroom en geborsteld nikkel. Een kraan in chroom heeft een glanzende, zilverkleuring uitstraling. De kleur is makkelijk te combineren met allerlei kleuren en past vrijwel in elke badkamerstijl. Kies je voor een kraan in geborsteld nikkel, dan ga je voor een stoere uitstraling. Het zorgt voor een warme sfeer in de badkamer. 

Hotbath Friendo - 2. Hotbath kies een Friendo kraan die past bij jou stijl
hotbath-friendo-luxe-badkamerkraan-badenplus

Friendo is van hoogwaardig kwaliteit waardoor je er jarenlang plezier van hebt. De kranen hebben ook een Flower Power systeem. Dat houdt in dat de kraan eerst koud water geeft bij het openen, bij het verdraaien van de hendel zal de kraan pas warm water geven.

MOGELIJKHEDEN HOTBATH FRIENDO

hotbath-friendo-wastafelkraan-draaibare-uitloop-badenplus
hotbath-friendo-bidetmengkraan-badenplus
hotbath-friendo-thermostatische-badmengkraan-badenplus
hotbath-friendo-vrijstaande-hoge-kraan-badkamer-badenplus

3+3 inbouwsysteem 

De Hotbath Friendo serie kan op drie verschillende manieren worden gemonteerd dankzij het 3+3 systeem. Hierdoor is het mogelijk het ontwerp naar wens aan te passen. Plaats bijvoorbeeld de hendel boven de kraan wanneer er beperkte ruimte is of plaats de hendel links wanneer iemand linkshandig is. 

 

Wastafelkraan met waste

Sommige kranen uit het Hotbath assortiment zijn voorzien van een ‘waste’. Dit is een hendel aan de achterka­­­­­­­­nt van de kraan, waarmee je de stop in de wastafel kunt bedienen. Zo krijg je geen natte handen als je de stop wilt openen of sluiten.

HOTBATH COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel