Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
HSK RenoDeco
HSK RenoDeco - HSK RenoDeco HSK RenoDeco - HSK RenoDeco
Voor een snelle douche of bad renovatie

HSK RenoDeco

Is je badkamer toe aan vervanging, maar zie je op tegen een ingrijpende verbouwing? Met het RenoDeco concept van HSK, geef je de badkamer snel en eenvoudig een grote make-over. RenoDeco is een voegvrij wandbekledingssysteem wat de badkamer een hoogwaardige uitstraling geeft door het brede scala aan natuurlijke, realistische prints.

HSK RenoDeco - 1. HSK hoe werkt RenoDeco?

Hoe werkt RenoDeco?

Met het RenoDeco concept is hak- en breekwerk niet nodig. De aluminium RenoDeco panelen worden rechtstreeks over de verouderde, beschadigde of wanden met ontbrekende tegels van je huidige badkamer geplaatst. De panelen zijn gemaakt van krasvast materiaal en hebben een onderhoudsvriendelijk oppervlak. Hierdoor zijn de panelen gemakkelijk schoon te maken en zeer geschikt voor natte ruimtes.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Snelle renovatie

Voor ouderen en mensen met een beperking kan een ligbad erg ongebruiksvriendelijk en onveilig zijn in de badkamer. Een (inloop) douche is hiervoor een slimme oplossing. Het RenoDeco concept is voor een snelle bad-naar-douche-renovatie een uitkomst. Zo kan je ligbad, in sommige gevallen zelfs binnen een dag, vervangen worden door een veilige doucheruimte, dankzij de RenoDeco voegvrije wandbekleding.  

HSK RenoDeco - 2. HSK van bad naar douche
HSK RenoDeco - 2. HSK van bad naar douche

Allerlei prints mogelijk

De keuze in decors is zeer groot. Van houtlook tot marmerlook. Je kunt zelfs een panelen laten maken met je eigen foto's. Je kunt kiezen voor structuur-, en hoogglans wandbekleding, maar ook voor Silktouch-oppervlakken. De Silktouch-oppervlakken hebben een anti-fingerprint-effect en een hoogwaardige matte uitstraling met een zijdeachtige glans. En wat dacht je van deze trendy prints, een groene hexagontegel of zwarte marmerlook? 

MOGELIJKHEDEN HSK RENODECO

HSK Renodeco douchevloer
HSK Renodeco wandbekleding - Zandsteen terra beige
HSK Renodeco - wandbekleding voor- en na-situatie
HSK Renodeco - wandbekleding toilet en bad - zandsteen terra bruin

Natuurlijke stijl met RenoDeco

Er zijn RenoDeco panelen voor iedere badkamer, omdat deze verkrijgbaar zijn in diverse designs. Wil je de badkamer een natuurlijke uitstraling geven? Dan zijn panelen met houtstructuur een goede oplossing. Deze panelen zijn niet van echt hout te onderscheiden.

Trendy designs

De badkamer krijgt een stoere look als je kiest voor panelen met betonlook of trendy metselwerk. Het is zelfs mogelijk om je favoriete vakantiekiekje of eigen design te gebruiken. Bekijk hier alle mogelijke designs van HSK RenoDeco.

HSK COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel