Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Ideal Standard collecties
Ideal Standard collecties - Ideal Standard collecties Ideal Standard collecties - Ideal Standard collecties
Sanitair en keramiek: voor ieder wat wils

Ideal Standard collecties

Voorkom keuzestress en kies uit een van de complete series van Ideal Standard. Deze collecties bieden alles wat je nodig hebt om de complete badkamer in te richten. Iedere serie bestaat uit de meest essentiële producten, maar de eigenschappen en het design zijn uniek. Ontdek welke serie het beste aansluit op jouw persoonlijke smaak.

Ideal Standard collecties - 1. Ideal Standard Complete series

Complete series

Om het je gemakkelijk te maken heeft Ideal Standard meerdere collecties samengesteld die voldoen aan de ‘ideale standaard’. Binnen iedere serie kun je kiezen tussen enkele opties. Gaat je voorkeur bijvoorbeeld uit naar een hoge of lage kraan, een staand toilet of een hangwc? En heb je liever veel of weinig lades in je badmeubel? 

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Baden+‘s-Hertogenbosch voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

AquaBlade® toilet

Een schoner, slimmer en stiller toilet. De AquaBlade® watervaltechnologie van Ideal Standard maakt het mogelijk. De unieke plaatsing van de spoelopening en het randloze aspect van dit toilet zorgen voor een grondige spoeling. Het watervaleffect zorgt ervoor dat 95% van het toilet wordt schoongespoeld. Daarnaast is het toilet ook nog eens eenvoudig in onderhoud!

Ideal Standard collecties - 2. Ideal Standard AquaBlade® toilet
Ideal Standard collecties - 2. Ideal Standard AquaBlade® toilet

In alle series van Ideal Standard is het mogelijk om voor een traditioneel toilet of een wc met AquaBlade® te kiezen. Neem bijvoorbeeld de Dea. Een matwit toilet met vloeiende, zachte vormen. Perfect te combineren met een mooie wastafel of bidet uit dezelfde serie. In de winkel laten we graag alle mogelijkheden zien.

Ideal Standard collecties - 4. Ideal Standard Connect Tonic ll

Tonic ll

Uniek aan deze serie zijn de zachte geometrische vormen. Anders dan anders, voor wie echt iets anders wil. Met de Tonic-serie van Ideal Standard maak je de badkamer compleet. Kies bijvoorbeeld voor een opbouw of inbouw wastafel, mooi in combinatie met bijpassende kranen en een mooie onderkast met één of meerdere lades.

IDEAL STANDARD COLLECTIES

Ideal Standard Collecties - Connect Air - vrijstaand bad
Ideal Standard Collecties - badkamer
Wastafelmeubel met Conca wastafel en Joy inbouwkraan van Ideal Standard
Ideal Standard Collecties - Tonic II

Stel je badkamermeubel samen

Binnen alle collecties van Ideal Standard is er de mogelijkheid om je badkamermeubel zelf samen te stellen. Het aantal lades of schappen is geheel afhankelijk van je persoonlijke smaak en de hoeveelheid opbergruimte die je dagelijks nodig hebt. Je kunt ook een combinatie maken van lades en schappen voor een speels effect.

Extra opbergruimte

Heb je meer opbergruimte nodig? We nodigen je graag uit bij Baden+‘s-Hertogenbosch om alle opbergmogelijkheden van Ideal Standard te bekijken. Je kunt meer ruimte creëren met een kolomkast of mooie spiegelkast. Verkrijgbaar in diverse kleuren en designs.

IDEAL STANDARD COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel