Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Ink fonteinen
Ink fonteinen - Ink fonteinen Ink fonteinen - Ink fonteinen
Uitgesproken design voor het kleinste kamertje

Ink fonteinen

Met een Ink fontein verander je het kleinste kamertje in een stijlvol geheel. Het programma bestaat uit zeven trendy fonteinen en bijpassende spiegels en planchetten. Maak kennis met de mooiste fonteinen voor jouw toiletruimte! 

Nice & Easy

De nieuwste Nice fonteinoplossingen van INK geven je absolute bewegingsvrijheid. De basis is een fonteinplateau van 120 cm breed en 20 cm diep. Prachtig tussen twee wanden. Verder heb je de keuze uit een geïntegreerde wastafel (Nice), die je links of rechts op het plateau plaatst. Of een opzetkom (Easy), die je op elke gewenste plek op het plateau zet. Zowel Nice als Easy zijn beschikbaar in verschillende vormen en je kunt het fonteinmeubel perfect combineren met een opbouw- of inbouwkraan.

Matwit toiletmeubel met geïntegreerde waskom, verbonden tussen twee muren
Ink fonteinen - Versus

Versus

De Versus is een modern fontein die je los kunt ophangen of in combinatie met een onderkast. Zo’n onderkast is ideaal voor het opbergen van je toiletrollen en andere spulletjes. De Versus fontein is prachtig in wit, maar ook in grijs, beton en zwart. De onderkast is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de badkamermeubelen, waardoor je de toiletruimte en badkamer mooi op elkaar kunt afstemmen.

Contra

Fontein Contra is een echte klassieker. Met het praktische formaat van 40 cm breed voelt de Contra zich thuis in vrijwel elke toiletruimte. De fontein is gemaakt van polystone en is glans- of matwit. Je kunt zelf bepalen of je de kraan links of rechts van de wastafel wil plaatsen. Tip: combineer de wastafel met een metalen frame voor een stoer effect.

Ink fonteinen - Contra en ruimtewonders
Ink fonteinen - Contra en ruimtewonders

Ruimtewonders: Jazz XS en Vice

Heb je een kleine toiletruimte? Dan zijn de fonteinmeubels Jazz XS en Vice geschikt. Jazz XS bestaat uit een mooi plateau en een opbouwkom van 20 cm doorsnede. Je kunt de opbouwkom ook plaatsen op een metalen frame met handdoekhouder. Vice is een stijlvol mini wastafel, die je kunt combineren met een inbouw- of opbouw kraan. De verzonken plug heeft dezelfde kleur als de wastafel, wat een modern effect geeft.

Ink fonteinen - Ink fontein storm

Ink fontein storm

Maak je toiletruimte speels met Ink Storm. Een fontein met ronde vormen en fijne lijnen, die doet denken aan de voorkant van een schip. Storm is gemaakt van polystone en heeft een glanzend witte kleur. De fontein is verkrijgbaar in zowel een linker- als rechteruitvoering, waardoor hij past in vrijwel iedere toiletruimte. Ink Storm maakt jouw toiletruimte bijzonder!

Fonteinmeubel met handdoekuitsparring: Hangar en Skyscraper

In het kleinste kamertje wil je de ruimte optimaal benutten. De fonteinmeubelen Skyscraper en Hangar zijn standaard voorzien van een handdoekuitsparring. Heel stijlvol en je hoeft dan geen los handdoekhaakje meer op te hangen. De Scyscraper is smal, hoog en kan gecombineerd worden met een inbouwkraan. De hangar heeft ruime maten en kun je combineren met een opbouwkraan. 

Ink fonteinen - Fonteinmeubel met handdoekuitsparring: Hangar en Skyscraper

Ink fonteinen 

Ink - Fontein Versus quartz beton - fonteinpack accessoires mat zwart
Ink - Fontein - spiegel met planchet glans wit - Linea
Ink - Fontein Jazz xs glans wit - inleg quartz zwart
Ink - Fontein Versus mat wit - frame mat zwart

Fontein spiegels

In de toiletruimte wil je meer dan alleen je handen wassen. Je wilt ook gelijk kunnen checken of je haar nog goed zit. Maak daarom je fonteinmeubel compleet met een bijpassende spiegel. Bij Ink heb je de keuze uit vierkante, langwerpige en ronde spiegels. Zowel los, op een houten plaat of op alu-frame verkrijgbaar.

Fontein planchetten

Bijzondere look in je toiletruimte? Combineer je fontein met een planchet. De planchetten van Ink geven plaats om accessoires neer te zetten, zoals geurstokjes. Ook leuk: de Note planchetten van Ink hebben een magneetbord, waar je leuke accessoires op kunt hangen. Zo maak je jouw trendy toiletruimte compleet.

Ink collectie

Met liefde gemaakt
Zoek winkel