Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Ink fonteinen
Ink fonteinen - Ink fonteinen Ink fonteinen - Ink fonteinen
Uitgesproken design voor het kleinste kamertje

Ink fonteinen

Met een Ink fontein verander je het kleinste kamertje in een stijlvol geheel. Het programma bestaat uit zeven trendy fonteinen en bijpassende spiegels en planchetten. Maak kennis met de mooiste fonteinen voor jouw toiletruimte! 

Nice & Easy

De nieuwste Nice fonteinoplossingen van INK geven je absolute bewegingsvrijheid. De basis is een fonteinplateau van 120 cm breed en 20 cm diep. Prachtig tussen twee wanden.

Verder heb je de keuze uit een geïntegreerde wastafel (Nice), die je links of rechts op het plateau plaatst. Of een opzetkom (Easy), die je op elke gewenste plek op het plateau zet.

Zowel Nice als Easy zijn beschikbaar in verschillende vormen en je kunt het fonteinmeubel perfect combineren met een opbouw- of inbouwkraan.

Matwit toiletmeubel met geïntegreerde waskom, verbonden tussen twee muren
Ink fonteinen - ink fontein Versus

Versus: tijdloos en strak

De Versus is een fontein die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Je kunt hem los ophangen of combineren met een onderkast. Zo’n onderkast is ideaal voor het opbergen van je toiletrollen en andere spulletjes.

De Versus fontein is verkrijgbaar in tal van kleuren en materialen. Van quartz tot porselein en tegenwoordig ook in echt wit marmer natuursteen.

Je kunt dit fontein uitbreiden met onderkast. Die is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de badkamermeubelen van Ink, waardoor je de toiletruimte en badkamer mooi op elkaar kunt afstemmen.

Enter: een strak en modern design

Het Enter fontein kenmerkt zich door de strakke dunne randen en het formaat van de geïntegreerde waskom. Door de vele verschillende materiaal en kleuruitvoeringen zijn de creatieve mogelijkheden groot. Het Enter fontein is namelijk leverbaar in:

  • polystone: glans wit en mat wit,
  • quartz: grijs, zwart en beton,
  • porselein: glans wit, mat wit en mat zwart,
  • echt marmer: wit.

Uit te breiden met een fonteinframe of fonteinonderkast.

Ink fonteinen - ink fontein enter
Ink fonteinen - Ink Fonteinen Topdeck XS en Blocq

Topdeck XS & Blocq

De Topdeck XS planchet is te combineren met een fonteinonderkast of fonteinframes. Vanzelfsprekend ontbreken hierbij ook de afdekplaten van de keramische slabs niet. De INK fonteinkommen passen prima op deze Topdeck XS plateaus.

Ook de Blocq is een nieuwe creatieve, blokvormige variant van de keramische slab producten. Toepasbaar als 6 cm hoog, vrijhangend (fontein)plateau of als designplateau op een INK fonteinonderkast.

Matrix: de oplossing voor iedere toiletruimte

In het kleinste kamertje wil je de ruimte optimaal benutten. De fonteinen uit de Matrix zijn hoekfonteinen. Het strakke en ruimtebesparende design zorgt voor een regelrechte win-win situatie in iedere toiletruimte. Het Matrix fontein is leverbaar in polystone glans en mat wit en in quartz grijs, zwart en beton.

Ook leuk en praktisch te combineren met het mat zwarte stalen Matrix frame en bijpassende Anglo hoekplanchet.

Ink fonteinen - ink fontein matrix
Ink fonteinen - ink fonteinen Smart en Play

Smart & Play: staal of eikenfineer?

De Smart is een slank en strak stalen plateau voor plaatsing van een fontein opbouwkom naar keuze. Gelakt in wit of zwart poedercoat en geïntegreerde handdoekdrager. Gecombineerd met een fonteinonderkastje heb je echt iets moderns in huis.

Het is niet alleen staal wat de klok slaat. De serie Play heeft rechte en afgeronde fontein-planchets in 32 mm dik in prachtig houtfineer. Deze planchets maken de ruimte weer veel mooier en speelser.

Fontein spiegels

In de toiletruimte wil je meer dan alleen je handen wassen. Je wilt ook gelijk kunnen checken of je haar nog goed zit. Maak daarom je fonteinmeubel compleet met een bijpassende spiegel. Bij Ink heb je de keuze uit vierkante, langwerpige en ronde spiegels. Zowel los, op een houten plaat of op alu-frame verkrijgbaar.

Fontein planchetten

Bijzondere look in je toiletruimte? Combineer je fontein met een planchet. De planchetten van Ink geven plaats om accessoires neer te zetten, zoals geurstokjes. Ook leuk: de Note planchetten van Ink hebben een magneetbord, waar je leuke accessoires op kunt hangen. Zo maak je jouw trendy toiletruimte compleet.

Ink collectie

Met liefde gemaakt
Zoek winkel