Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Instamat maatwerk radiatoren
Instamat maatwerk radiatoren - Instamat maatwerk radiatoren Instamat maatwerk radiatoren - Instamat maatwerk radiatoren
Past als gegoten

Instamat maatwerk radiatoren

Soms wil je net even iets anders dan anders. Bij Instamat is een maatwerk radiator mogelijk, die perfect in elke ruimte van je woning past. Wat dacht je van een klassieke ledenradiator? Of een elegante paneelradiator? Maak kennis met de maatwerk mogelijkheden van Instamat.

Instamat maatwerk radiatoren - 1. Dé oplossing voor lastige ruimtes

Dé oplossing voor lastige ruimtes

In sommige badkamers moet je slim met de ruimte omgaan. Bijvoorbeeld als je een schuine wand hebt, je badkamer erg klein is of als je gewoon een specifieke designwens hebt. Instamat heeft radiatoren die we daar speciaal voor kunnen maken. Zo kunnen we radiatoren in een erker buigen of in een lastige hoek plaatsen. Ideaal toch?

Meer tips voor maatwerk in je badkamer.

 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Instamat maatwerk Paneelradiator

De Paneelradiator heeft een modern, strak design. Vrijwel elke maat is mogelijk en je hebt de keuze uit diverse kleuren. Ook kun je functionele accessoires toevoegen. Een rek voor je handdoeken, een glazen planchet of wat dacht je van een spiegel? Het handige van deze radiator is dat hij op verschillende manier geplaatst kan worden. Op een schuine kant, onder een raam, in een erker gebogen of gehoekt. Ideaal!

Instamat maatwerk radiatoren - 2. Paneelradiator 3. Horizontaal of verticaal?
Instamat maatwerk radiatoren - 2. Paneelradiator 3. Horizontaal of verticaal?

Horizontaal of verticaal?

De Paneelradiator van Instamat is verkrijgbaar in een horizontale of verticale variant. De panelen zijn opgebouwd uit vierkante collectorbuizen met daarop rechthoekige buizen. Deze rechthoekige buizen hebben een afmeting van 77 x 10 mm. Tussen de buizen zit een kleine opening van 3 mm, wat goed is voor de warmteafgifte.

De Paneelradiator is ook elektrisch verkrijgbaar.

Instamat Ledenradiator PR

Ken je de ouderwetse ledenradiator nog? Instamat heeft deze klassieker teruggebracht in de collectie, maar wel voorzien van de modernste technieken. De prachtige vormgeving is behouden gebleven. Want wat goed is, moet niet veranderd worden. Met afgeronde hoeken, een elegante uitstraling en talloze kleurmogelijkheden. Wat dacht je van blanke lak? Hierdoor zijn de sporen van het lassen zichtbaar, wat de radiator een industriële look geeft.

Instamat maatwerk radiatoren - 4. Ledenradiator PR 5. Maatwerk radiator mogelijkheden
Witte maatwerk ledenradiator van Instamat

Maatwerk radiator mogelijkheden

De Ledenradiator PR is verkrijgbaar in diverse hoogte- en breedtematen. Wil je een gehoekte of gebogen radiator? Dan kunnen we deze op maat laten maken. Handig als je niet alleen rechte lijnen in huis hebt. Een gebogen ledenradiator moet een minimale lengte hebben van 12 leden, waarbij de buitenste drie leden niet kunnen worden gebogen. Afhankelijk van de grootte kunnen we de radiator in twee of drie delen leveren, waarbij we de radiator bij jou thuis aan elkaar monteren.

INSTAMAT COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel