Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Keuco accessoires
Keuco accessoires - Keuco accessoires Keuco accessoires - Keuco accessoires
Kies uit diverse series met unieke designs

Keuco accessoires

Keuco biedt een ruim assortiment van accessoires, in verschillende productlijnen. De accessoires van één productlijn passen perfect bij de andere badkamerproducten uit dezelfde lijn. Binnen één serie is alles perfect op elkaar afgestemd. Van zeepdispenser tot toiletborstel. Daarmee maken de Keuco accessoires van je badkamer één geheel. Geen enkele accessoire ontbreekt in de zeer complete series Edition 400, 300 en 11. Collection Moll in glanzend chroom en de Plan zijn door hun universele ontwerp te combineren met de meest uitlopende badkamers. Elegance kenmerkt zich door een slank design.

Keuco accessoires - CB-keuco-badkamer-accessoires-edition400

Edition 400 accessoires

De accessoires uit de Edition 400 serie vallen op door het elegante design. Zeep-, handdoek, wc-rol of glashouder: elke accessoire uit de Edition 400 serie oogt mooi van vorm en afwerking. Met deze bijzondere stijlelementen kies je voor knappe accenten in je badkamer die qua design naadloos aansluiten bij de kranen en meubels uit dezelfde serie.

Keuco Plan

De Plan collectie accessoires is zeker het omvangrijkst. Je kunt het zo gek niet bedenken of een accessoire maakt onderdeel uit van deze serie. Kruk, waslijn, afvalbak, wandlamp of lotiondispenser. De badkamerelementen zijn in elke omgeving te gebruiken van hotelbadkamer tot je eigen badkamer of toilet.

Keuco accessoires - CB-keuco-badkamer-accessoires-plan

MEER KEUCO ACCESSOIRES

Keuco badkameraccessoires - Plan doucheplankje met wisser - wit en chrome
Keuco badkameraccessoires - hangend doucheplanchet - Korf douchewand
Keuco badkameraccessoires - Edition 90 - toiletrolhouder planchet - glas
Keuco badkameraccessoires - douche-planchet Korf - wit

Badkameraccessoires van Keuco

Wisser Plan
Je douche droogmaken kan eenvoudig met een wisser. De wisser uit de Plan collectie is niet alleen heel praktisch, maar ook nog eens bijzonder slim en mooi opgeborgen in de douchekorf.

Handdoekrek met geïntegreerde handdoekhouder
Een geweldige vondst van Keuco is het handdoekrek met daaronder een houder voor uw handdoek uit de serie Edition 400. Verkrijgbaar in vier kleuren: antraciet, truffel, kasjmier en wit.

Toiletaccessoires van Keuco

Prullenbak van de serie Plan
Een afvalbak waarbij je het plastic afvalzakje niet ziet. Zo wordt ook de prullenbak een sieraad voor uw badkamer.

Wc-houder met rem
Een wederom eenvoudige oplossing van Keuco. Op de houder van de wc-rol zijn twee siliconen randjes aangebracht die ervoor zorgen dat uw wc-rol zich niet afwikkelt.

KEUCO COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel