Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Magica tegelseries - Magica tegelseries Magica tegelseries - Magica tegelseries
Verfijnde, tijdloze uitstraling

Magica tegelseries

Ben je op zoek naar elegante badkamertegels van hoge kwaliteit? Kijk dan eens naar de Magica-tegelseries. Trendy tegelseries met een verfijnde, tijdloze uitstraling. Van tegels met een industrieel uiterlijk tot tegels met een natuurlijke look. Welke tegel je ook kiest, Magica maakt iedere moderne badkamer compleet.

Magica tegelseries - 3. Industry

Industry – minimalistische cementtegels

De Industry-serie past met zijn minimalistische neutrale uitstraling perfect in iedere ruimte. De Industry-tegels zijn verkrijgbaar in een matte of glanzende variant. In vier verschillende cementkleuren: van heel licht Platina grijs tot donkerder IJzer-kleur grijs. Daarnaast kun je kiezen uit diverse formaten. Van strakke vierkante XXL-tegels van 90 x 90 cm, tot speelse mozaïektegels van 10 x 10 cm. Ook diverse rechthoekige tegels behoren tot de mogelijkheden. 

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Baden+‘s-Hertogenbosch voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Lecesse: kalkstenen tegels

Lecesse is een prachtige kalkstenen tegelserie en komt zowel in een klassieke als moderne badkamer perfect tot zijn recht. Lecesse is verkrijgbaar in een matte of lichtglanzende uitvoering en in vier verschillende tinten. Ook met het formaat van Lecesse kun je alle kanten op: van kleine zeshoekige tegels of strooktegels in visgraat-patroon tot XXL-tegels van maar liefst 90 x 90 cm. Zo creëer je met Lecesse altijd een eigen badkamer-look.

Magica tegelseries - 4. Lecesse
Magica tegelseries - 4. Lecesse

Pietra tegels

De Pietra-tegelserie bestaat uit drie prints met een zachte natuurstenen look. Variërend van Limestone - een licht gemêleerde tegel - tot Travertino - een geaderde klassieke steen. Deze prints zijn er in vier tinten met warme en koude tonen. Met een combinatie van grote en wat kleinere Pietra-tegels voor de vloer en wanden creëer je een prachtige natuurlijke uitstraling in jouw badkamer.

Magica past bij de tegeltrends van dit moment

Tegels vormen een belangrijk onderdeel van je badkamer. Misschien wel hét onderdeel dat de sfeer bepaalt. Magica kent verschillende trendy tegels. Om een keuze te maken uit de vele mogelijkheden, vertellen we je graag meer over de tegeltrends van dit moment. Lees onze blog over tegeltrends of bezoek onze showroom om de trendy Magica-tegels live te bewonderen.

Magica-tegels in een kleine badkamer

Met tegels creëer je sfeer en ruimtelijkheid. In een kleine badkamer is het daarom extra belangrijk om een goede keuze in tegels te maken. Het verfijnde merk Magica is erg geschikt voor kleine badkamers. Lees hoe je slim tegels voor een kleine badkamer kiest, of krijg persoonlijk advies van onze badkamerspecialist.

MAGICA COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel