Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Magnum
Vrouw kijkt lachend in Magnum spiegel met damp op spiegelranden Vrouw kijkt lachend in Magnum spiegel met damp op spiegelranden
De Nederlandse specialist in verwarming

Magnum

Magnum is een Nederlandse producent van verwarmingsoplossingen voor optimaal comfort en veiligheid. Ze zijn marktleider en specialist op het gebied van elektrische vloerverwarming, wandverwarming, spiegelverwarming en plafondverwarming. Maak kennis met de duurzame, innovatieve verwarmingssystemen.  

BEKIJK DE COLLECTIE

Magnum - 1. Magnum duurzame verwarmingssystemen

Duurzame verwarmingssystemen van Magnum

Magnum levert uitsluitend hoogwaardige, duurzame en energiezuinige verwarmingssystemen, waardoor ze een zeer lange levensduur hebben. De producten voldoen aan de hoogste normen en zijn gekeurd door gerenommeerde Europese keuringsinstanties als de VDE, KEMA en FIMK O. De kosten van een elektrisch verwarmde ruimte kun je vergelijken met een gasgestookte methode. Een elektrisch verwarmingssysteem van Magnum is daardoor een duurzame en zeer betaalbare manier van verwarmen. Daarmee leef je elke dag in een aangenaam klimaat zonder extra kosten.

Jouw badkamerspecialist Baden+ vertelt je graag meer over Magnum.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Optimaal gebruikscomfort

De producten van Magnum bieden directe warmteafgifte, zijn geruisloos en hebben een efficiënte aansturing. De systemen kun je digitaal aansturen met geavanceerde klokthermostaten. Hiermee kun je elke ruimte afzonderlijk verwarmen zoals je dat wil. Tevens bespaar je door de efficiënte aansturing veel energie. Elektrische verwarming is daarom de perfecte, duurzame verwarmingsbron voor je woning.

Magnum - 2. Magnum optimaal gebruikscomfort
Magnum - 3. Magnum garantievoorwaarden

Garantievoorwaarden

Bij Magnum krijg je levenslange garantie op de vloerverwarmingen Mat en Cable. Deze garantie is geldig zo lang de originele vloerafwerking aanwezig is. Voor de Magnum Foil geldt 10 jaar garantie op de elektrotechnische werking en twee jaar op de thermostaat en de vloersensor. Wil je ook je spiegel verwarmen? Op de spiegelverwarming Look krijg je twee jaar garantie op de elektrotechnische werking.

Met de MAGNUM-app is jouw perfecte warmte overal binnen handbereik

MAGNUM mat vloerverwarming

De MAGNUM mat vloerverwarming is een slimme upgrade in badkamer comfort. Met je mobiel bedien je de vloerverwarming eenvoudig op afstand. De snelle, egale warmtespreiding biedt veel gebruiksgemak, waarbij de energiekosten laag blijven. Ook is er geen water nodig, waardoor vloerlekkage verleden tijd is. Als je daar de lage aanschafkosten en het duurzame karakter aan toevoegt heb je legio redenen om deze vloerverwarming in jouw badkamer te verwelkomen.

De MAGNUM mat kan ook in de muur of een betegeld zitje verwerkt worden.

Magnum mat vloerverwarming onder badkamertegels
Vrouw kijkt lachend in Magnum spiegel met spiegelverwarming

MAGNUM Look spiegelverwarming

Met de MAGNUM Look elektrische spiegelverwarming is condens op je badkamerspiegel verleden tijd. Bij de aanwezigheid van stoom is je spiegel binnen no-time bruikbaar. Ideaal tijdens het drukke ochtendritueel of na een warme douche in de avond. Ergernissen als handdoekstrepen of lang wachten worden eenvoudig voorkomen. Het energiezuinige karakter van de MAGNUM Look zorgt ook voor een fijn kostenplaatje.

Ook aan veiligheid is gedacht met een limiet op de spiegeltemperatuur.

Magnum collectie

Magnum - Banner - Zoek een winkel

Altijd een showroom in de buurt

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan langs bij één van onze winkels. Met ruim 40 winkels vind je altijd een Baden+ vestiging bij jou in de buurt.
 

Met liefde gemaakt
Zoek winkel