Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Pressalit
Pressalit - Pressalit Pressalit - Pressalit
De finishing touch van het toilet

Pressalit toiletzitting:
perfect tot in detail

Pressalit ontwerpt en produceert toiletzittingen in ruim 100 verschillende modellen en circa 75 kleuren. Op vrijwel elk toilet van een gerenommeerd keramiekmerk past een toiletzitting van Pressalit. Design, kwaliteit en functionaliteit staan bij Pressalit hoog in het vaandel. Dit is terug te zien in de aandacht voor details. Hierdoor kan Pressalit aan de producten een garantie van 10 jaar meegeven.

Pressalit - 1. Pressalit Toiletzittingen met een lange levensduur

Toiletzittingen met een lange levensduur

De toiletzittingen van Pressalit bestaan voornamelijk uit Duroplast. De zeer stabiele toiletzittingen worden geproduceerd door de grondstof (urea-granulaat) onder grote druk en hoge temperatuur in automatische persen te gieten. Bij deze productie hecht Pressalit veel waarde aan duurzaamheid. Het bedrijf bevindt zich dan ook in de Deense bosgebieden. In deze mooie omgeving weet Pressalit als geen ander dat  ze een verantwoordelijkheid hebben tegenover het milieu. Daarom zijn de toiletbrillen van Pressalit duurzaam geproduceerd en van zeer hoge kwaliteit. Bovendien zijn de wc-brillen comfortabel, prachtig om te zien en makkelijk te monteren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Softclose, nooit meer een klepperende zitting

Dankzij de softclose functie klapt je toiletzitting niet meer hard neer op het toilet. De Pressalit softclose toiletzittingen zorgen voor het geruisloos dichtgaan van de toiletzitting. Naast minder luidruchtig, zijn softclose toiletzittingen ook praktisch en hygiënisch. Met softclose hoef je de toiletzitting bijna niet vast te pakken wat wel zo hygiënisch is.

Pressalit - 2. Pressalit Softclose, nooit meer een klepperende zitting
Pressalit - 3. Pressalit toiletzittingen zijn gemakkelijk te demonteren

Pressalit toiletzittingen zijn gemakkelijk te demonteren

Dankzij de lift-off functie verwijdert u snel en gemakkelijk de toiletzitting. Een zachte druk aan weerszijde van de zitting is voldoende om de toiletzitting los te maken. Zo wordt het zo veel gemakkelijker om het volledige toilet schoon te maken. Zelfs de kleinste hoekjes kunt u gemakkelijk schoonmaken.

Pressalit - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in ‘s-Hertogenbosch

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Pressalit - Banner - Zoek een winkel

Altijd een showroom in de buurt

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan langs bij één van onze winkels. Met ruim 40 winkels vind je altijd een Baden+ vestiging bij jou in de buurt.
 

Met liefde gemaakt
Zoek winkel