Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Primabad Dawn - Primabad Dawn
Modern badkamermeubel

Primabad Dawn

Een Primabad Dawn badkamermeubel staat voor design en optimaal gebruiksgemak. De ultradunne wastafel, eigentijdse serie kleuren en de grote lades maken dat dit meubel zich thuis voelt in vrijwel iedere moderne badkamer. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden die de Primabad Dawn voor jou te bieden heeft.

Primabad Dawn - Modern design en optimaal gebruiksgemak

Modern design en optimaal gebruiksgemak

Het Primabad Dawn badkamermeubel heeft een modern aanzicht. Wat direct opvalt, is het zeer dunne wastafelblad van 1,3 cm. Deze wastafel is verkrijgbaar in drie trendy kleuren: keramiek wit, mat wit en mat zwart. De strakke bladlijn van de wastafel vormt een mooie balans met de extra diepe waskommen, welke als enkele en dubbele wastafel verkrijgbaar zijn. Deze diepe wastafels zijn extra praktisch om bijvoorbeeld je haren te wassen of om er een laagje water in te laten staan tijdens het scheren.

Primabad Dawn afmetingen

In vrijwel iedere badkamer kun je een kiezen voor de Dawn-serie. Het badkamermeubel is in verschillende afmetingen leverbaar. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit vijf breedtematen en twee hoogtematen. Deze maatvoeringen maken het mogelijk om je ideale meubel samen te stellen. Denk aan een enkele wasbak, een dubbele wasbak, één, twee of zelfs vier lades, symmetrische- of asymetrische lades. Bij Baden+ helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze.

Primabad Dawn - Kleuren - afmetingen
Primabad Dawn - Kleuren - afmetingen

Kleurmogelijkheden voor je Primabad badkamermeubel

Welke stijl wil je creëren in je nieuwe badkamer? Ga je voor industrieel, dan is een zwart meubel misschien iets voor jou. Binnen de Dawn-serie van Primabad is er een breed scala aan kleurmogelijkheden. Er zijn bijvoorbeeld diverse houtlook-soorten, maar ook wit, zwart en betonlook behoren tot de mogelijkheden. We denken graag met je mee welke kleur het beste in jouw badkamerontwerp past. 

MEER PRIMABAD DAWN
Primabad Dawn zwart wastafel
Primabad Dawn badkamermeubel lade indeling
Primabad Dawn badkamermeubel donker hout
Primabad Dawn houtlook badkamermeubel

Primabad Dawn lade-indeling

Een badkamermeubel is onmisbaar in je badkamer om de ruimte opgeruimd te houden. Bij Primabad kun je naast allerlei lade-mogelijkheden, ook kiezen voor een lade-indeling, zodat je alle badkamerspullen overzichtelijk en netjes kunt opbergen. 

Spiegel boven je badmeubel

Zoek je een bijpassende spiegel boven je Primabad Dawn badkamermeubel? Bij Baden+ hebben we veel mooie spiegels in het assortiment, zoals ronde spiegels, spiegelkasten en spiegels met verlichting. Kom langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden.

PRIMABAD COLLECTIE
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
07-05-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen services en ook nadien hehulpzaam.
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief