Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Sealskin
Sealskin - Sealskin Sealskin - Sealskin
Comfortabel douchen en baden

Sealskin

Met Sealskin douchedeuren, baden en andere badkamerproducten krijg je een complete badkamerbeleving. Sealskin heeft jarenlang ervaring op het gebied van baden, douchen, wellness en badkamersfeer. Service staat bij Sealskin centraal; een product is immers slechts zo goed als de service er omheen. Voor Sealskin is dat de normaalste zaak van de wereld, maar wel een zaak waar elke dag volop aandacht aan wordt besteed. We kiezen bij Baden+ niet voor niets voor Sealskin! 

BEKIJK DE COLLECTIE

Sealskin - 1. Sealskin de specialist voor doucheoplossingen

Blik op de toekomst

De beste douchedeuren, douchewanden of ligbaden krijg je niet zomaar. Daarom kijkt Sealskin altijd vooruit. Elke dag zijn de ervaren specialisten van Sealskin op zoek naar nieuwe producten voor jouw badkamerbeleving. Daarbij hoort een professionele en uitgebreide productontwikkeling, uiteraard in eigen huis. Voor het beste ligbad of douchewand telt elk facet. Niet alleen het verbeteren van producteigenschappen, maar ook duurzaamheid in de breedste zin van het woord ligt dagelijks onder de loep. De laatste technieken, veilig gebruik van hoogwaardige materialen, veelvuldig testen; alleen als alles op elkaar is afgestemd ontstaan de producten waar Sealskin trots op is.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Trendy douchedeuren met zwartmetalen profielen

Sealskin Soho® is de meest innovatieve serie van dit moment. De douchedeuren en -wanden met zwartmetalen profielen geven je badkamer een moderne, stoere look. Sealskin Soho is geïnspireerd op de New Yorkse industriële bedrijfspanden, waarbij zwartstalen deuren een prominente rol innemen. De zwarte profielen geven een mooi contrast bij de witte muren en wit keramiek in je badkamer. Combineer met een zwarte douchekraan en je creëert een chique industriële look in je badkamer. 

Sealskin - 2. Sealskin springt in op trends
Sealskin - 3. Sealskin badkameraccessoires

Sealskin badkameraccessoires

Sealskin heeft 5 trendy accessoire series die opvallen in kleur en materiaalgebruik. Dat zijn: Brave, Earth, Blend, Mind en Mood. Met deze accessoires geef je je badkamer meteen een eigentijdse look. Van minimalistisch stoer (Brave) tot sfeervol mediterraans (Blend): elke serie is stijlvol vormgegeven volgens de trends van nu. Het zijn met recht premium collecties bestaande uit onder andere: zeepdispensers, toiletborstel- en houders, bekers en zeepschalen. In de basis geïnspireerd op natuurlijke materialen als hout, rotan en bamboe. Daarnaast komen glas (zoals bij de serie Mood) en het luxe terrazzo weer terug in de badkamer. Stuk voor stuk producten die met de grootste zorg zijn ontworpen en geproduceerd. Met deze accessoires breng je je complete badkamer of toilet weer helemaal fashionable up-to-date.

Garantie en service

Sealskin biedt een uitstekende service met een landelijk dekkende servicedienst. Nauwkeurige inmeting in opdracht van Baden+ en plaatsing van de douche, maar ook voor een eventuele reparatie of afstelling ben je met Sealskin’s serviceteam verzekerd van jarenlang bad- en doucheplezier. Met een gerust hart bieden we je dan ook 5 jaar volledige garantie op douchevloeren, douchewanden, baden en whirlpoolsystemen. Daarnaast geven we 10 jaar garantie op de beschikbaarheid van onderdelen.

Sealskin - 4. Sealskin Garantie en service

Sealskin collectie

Sealskin - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in 

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Sealskin - Banner - Zoek een winkel

Altijd een showroom in de buurt

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Kom dan langs bij één van onze winkels. Met ruim 40 winkels vind je altijd een Baden+ vestiging bij jou in de buurt.
 

Met liefde gemaakt
Zoek winkel