Baden+
Baden+
Buiten Molenstraat 25
4101 CJ
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
Sunshower Solo
Sunshower Solo - Sunshower Solo Sunshower Solo - Sunshower Solo
Een luxe aanvulling op je badkamer

Sunshower Solo

De Sunshower Solo is een luxe aanvulling op je badkamer. Dit full body model biedt je de weldadige warmte en ontspanning van infraroodlicht. Zonder ingrijpende verbouwing kun je deze Sunshower in de hoek van vrijwel elke doucheruimte laten monteren. De Sunshower Solo is namelijk een opbouwmodel.

Sunshower Solo - 1. Sunshower Solo design

Sunshower Solo design 

De Sunshower solo is een elegante verschijning in je badkamer. Het apparaat is voorzien van een gezandstraalde glasplaat in een stijlvol aluminium frame. De royale afmetingen (124 x 20 x 18 cm) zorgen ervoor dat je van top tot teen kunt genieten van de infraroodfunctie. Met een Sunshower creëer je een unieke spabeleving in je badkamer. Genieten van een douche, terwijl je gehele lichaam verwarmd wordt. Wie wil dat nou niet?

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Baden+ voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Hoe werkt de Sunshower Solo?

Je kunt de Sunshower eenvoudig bedienen met een gebruiksvriendelijk touchscreen. Met een druk op de knop gaat het apparaat aan. Je kunt zelf de sessieduur instellen met een maximum van tien minuten. Nadat de sessie afgelopen is, koelt de Sunshower in vier minuten af.

Sunshower Solo - 2. Sunshower de werking van Solo
Sunshower Solo - 2. Sunshower de werking van Solo

Heb je regelmatig stijve spieren of wil je extra goed voor je lichaam zorgen? Twijfel dan niet over de Sunshower. De infraroodlampen van Sunshower werken met korte golfstraling, vergelijkbaar met natuurlijk zonlicht. Je krijgt naast een heerlijk ontspannend gevoel een verbeterde doorbloeding, waardoor klachten verminderen.

SUNSHOWER COLLECTIE
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
25-01-2022
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Veel tijd om na te denken over het ontwerp, veel ervaring en ideeen, mooi tegels!
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief