Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
Sartoria maakt Terratinta compleet
Sartoria maakt Terratinta compleet - Sartoria maakt Terratinta compleet Sartoria maakt Terratinta compleet - Sartoria maakt Terratinta compleet
Sartoria maakt elke badkamer uniek

Sartoria badkamertegels

De Sartoria tegelcollectie is speciaal ontworpen voor mensen die graag net iets anders in hun badkamer willen. Dit zie je terug in de vorm en het kleurenpalet van de tegels. Met de kleine tegels, in originele kleuren, maak je de leukste details in je badkamer. Bekijk hieronder de tegelseries van Sartoria.

Sartoria maakt Terratinta compleet - 1. Sartoria voor opvallende accenten

Sartoria voor opvallende accenten

Met de tegelseries Sartoria Artigiana of TSquare kun je een opvallende muur of speelse vloer in je badkamer realiseren. Kies bijvoorbeeld voor sprekende blok-tegels in verschillende kleurschakeringen. Of breng een spannend accent aan met de hoogglans tegels. Met de schelpvormige tegels geef je de badkamer een klassieke uitstraling en met de zeshoekige hexagontegels krijgt je badkamer een eigentijdse look.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Baden+‘s-Hertogenbosch voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Portugees mozaïek en decoratieve tegels

Speel in op de trend van Portugees mozaïek met Sartoria Romanza tegels in geometrische bloempatronen. Of breng leuke afwisselingen aan in je badkamer met de Sartoria Genesi tegels. Deze tegels in groen, blauw, bruin of beige tinten geven je badkamer een bijzonder speels effect.

Sartoria maakt Terratinta compleet - 2. Portugees mozaïek en decoratieve tegels
Sartoria maakt Terratinta compleet - 3. Trendy patronen met strooktegels

Trendy patronen met strooktegels

De prachtig gekleurde strooktegels van Sartoria maken je badkamer speels. Leg de tegels in een hip visgraatpatroon of een leuk dambordpatroon. Er zijn verschillende afmetingen en diverse kleuren strooktegels in het assortiment. Daarmee creëer je een persoonlijke touch. De stroken bestaan zowel in een matte als glossy uitvoering.

SARTORIA TEGELS

Metselwerkblok 1
Metselwerkblok 2
Metselwerkblok 3
Metselwerkblok 4

Sartoria tegels in visgraat

De Sartoria-tegelstroken zijn geschikt voor het trendy visgraatmotief. Zowel op de vloer als de muur geven visgraat tegels een eigentijds effect aan de badkamer. Het aanbrengen van deze tegels vereist veel vakkennis. De langwerpige tegels worden met een hoek van 45 graden haaks tegen elkaar geplaatst. Je kunt ervoor kiezen om de gehele wand met dit patroon te betegelen, maar een gedeelte kan natuurlijk ook. Je badkamerspecialist Baden+ laat je graag de mogelijkheden van de Sartoria-tegels zien.Advies bij jouw badkamertegels

Niks is zo lastig als het kiezen van je wand- en vloertegels voor de badkamer. Alleen al binnen het Sartoria-assortiment is de keuze enorm. Hoe maak je uit al die mooie tegels de juiste tegelkeuze? Kom eens langs in onze showroom. Daar kun je verschillende badkamertegels naast elkaar leggen, bekijken en voelen. Dat maakt de keuze makkelijker. Onze badkameradviseur laat je graag de verschillende Sartoria-tegels zien en kan al je vragen beantwoorden.

TERRATINTA COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel