Baden+
Baden+
Campus Hambaken Hambakenwetering 1
5231 DD ‘s-Hertogenbosch
0344 200 103 - info@baden-plus.nl
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • 40 winkels in heel Nederland
close
De tegelseries van Terratinta - De tegelseries van Terratinta De tegelseries van Terratinta - De tegelseries van Terratinta
Tegels voor iedere badkamer

De tegelseries van Terratinta

De elegante, tijdloze badkamertegels uit de Terratinta tegelcollectie zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en uitvoeringen. Naast verschillende vormen kent deze tegelcollectie een breed palet van beton- en steentinten, aangevuld met bijpassende zachte kleuren. Zo is er voor iedere badkamer een stijlvolle tegel van Terratinta.

De tegelseries van Terratinta - Hexa tegels

Hexa - zeshoekige tegels

Met de Hexa-tegels uit de Terratinta-collectie haal je een originele, stijlvolle tegel in je tijdloze badkamer. De zeshoekige tegel is verkrijgbaar in mozaïek-uitvoering met tegeltjes van 4,3 × 3,8 cm en in een grotere uitvoering van 17,3 x 15 cm. De mozaïek-variant heeft een matte afwerking en is verkrijgbaar in tien mooie natuurlijke kleuren – van aardewerk rood en mosterdgeel tot donker mosgroen en zwart. De grotere zeshoekige tegels zijn er in vijf glanzende, natuurlijke kleuren.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Baden+‘s-Hertogenbosch voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Betongreys - betonlook tegels

De Betongreys-serie van Terratinta is een betonlook tegelserie waarin koude en warme tonen harmonieus samengaan. De Betongreys zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en afmetingen. Die kun je afwisselen met tien verschillende tegels met unieke patronen. Zo biedt de Betongreys-collectie een brede en exclusieve keuze aan designmogelijkheden.

De tegelseries van Terratinta - Betongreys + Four Shades tegels
De tegelseries van Terratinta - Betongreys + Four Shades tegels

Four Shades tegels

De Four Shades-tegelserie is ontstaan vanuit het idee om te werken met de vier wereldwijd belangrijkste tegeltinten - wit, grijs, klei en modder. Vanuit deze vier tinten zijn er verschillende tegelstijlen ontwikkeld. Van Victoriaans tot koloniaal, van minimalistisch tot vintage en industrieel. De Four Shades-collectie van Terratinta kent eindeloze opties en mogelijkheden.

Kos-tegels

De populaire grijze Kos-tegels uit de Terratinta-collectie stralen eenvoud uit. De gedachte achter de neutrale Kos-serie is dat de tegels zo het interieurdesign van je trendy badkamer versterken. De Kos-tegels zijn beschikbaar in vijf grijstinten - en in verschillende maten.

De tegelseries van Terratinta - Kos tegels + Sartoria
De tegelseries van Terratinta - Kos tegels + Sartoria

Sartoria

Sartoria wordt vaak het kleine zusje van Terratinta genoemd. Dat is niet zomaar: Sartoria is een op zichzelf staand merk, maar past perfect bij Terratinta. Sartoria is speciaal ontwikkeld voor mensen die graag net iets anders in hun badkamer willen. Met de kleine Sartoria-tegels in originele kleuren en vormen maak je de leukste details in je badkamer. Bekijk de Sartoria-collectie.

TERRATINTA TEGELSERIES

Metselwerk blok 1
Metselwerk blok 2
Metselwerk blok 3
Metselwerk blok 4

Welke Terratinta-tegel past bij mij?

Welke Terratinta badkamertegels passen het best in jouw badkamer? Het is lastig kiezen uit het uitgebreide assortiment van prachtige tegels. Kom daarom eens langs in onze showroom. Om de juiste keuze te maken, helpt het enorm om de verschillende badkamertegels naast elkaar te zien en te voelen. Onze badkameradviseur laat je graag de verschillende Terratinta-tegels zien en kan al je vragen beantwoorden.

Terratinta voor een trendy badkamer

Met Terratinta badkamertegels kun je op een slimme manier inspelen op de badkamertrends. Zo passen vloertegels uit de Four Shades prachtig in het plaatje van een landelijke badkamer. De Betongreys en Kos-collectie passen goed in een industriële badkamer. De kleinere Hexa-tegels geven een speels effect in een natuurlijke badkamer. Lastig om te kiezen? Je kunt de verschillende Terratinta-tegels natuurlijk ook gewoon combineren!

TERRATINTA COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Zoek winkel